I huvudet på Aponi

Alla inlägg under januari 2015

Av Marie - 6 januari 2015 22:36

Spelade lite Sims 4 under några timmar igår. Det var riktigt kul att spela lite igår, hann med en hel del i familjen innan jag sparade innan jag lämnade dem för dagen. För första gången har jag fått ett barn att gå från C i betyg till A, visste/hann aldrig göra något åt det innan de växte upp. Men jag har ändå inte ägnat så många timmar i månaden på det, så det har också sina förklaringar. Det tar lite längre tid att starta och ladda spelet då man måste logga in, innan man kan börja spela. Det gör att jag glömmer bort det lite grann mot andra typer av spel och sedan Sherlock Holmes som jag ju fick i julklapp bidrar också till att det finns mindre tid att spela. Sitter och tittar på Gotham, jag har inget bättre för mig och jag tycker den än så länge är sevärd.


Så här ser den ut:


Eller/Och



Mobilen kom igår, men jag måste göra ett par saker innan jag kan börja använda den - som att beställa ett nytt simkort. Mitt är nu 15,5 år gammal och jag vågar inte klippa i det för att få det mindre, fast det kan ta upp till 3 dagar efter jag har beställt den. Får se om jag vågar göra ett försök efter att jag har gjort beställningen??

Såg även att fodralet som jag tillslut skickade efter och är på väg, är nu helt slut och har utgått? för det finns inte längre kvar på hemsidan. Jag älskar den bruna, som består av flätat skinn, tydligen - om jag minns rätt...


 

thecasefactory.com


Såg att det både fanns två avsnitt av Gotham men även veckans avsnitt av Good wife, nu har jag en del att spana in. Sen får jag se hur det blir? Imorgon får jag tillfället att klämma lite på mitt mellandagsrea fynd, som jag har väntat. Kanske får jag underhålla mig lite med den i väntan på simkortet? Nu behöver jag bara bestämma mig för bla in-ears eller over-hears. Ja, jag har nu hållit på fram och tillbaka under några dagar och jag kommer inte så mycket längre än så. In-ears tar mindre plats, fast ibland kan man få tag på ett par som inte riktigt passar, och det slipper man med overhears om de inte trycker för hårt mot öronen mm. Vilken ska jag välja??

Av Marie - 6 januari 2015 21:24


Tänk om samhället såg ut så här...

Av Marie - 4 januari 2015 23:23

 

Av Marie - 4 januari 2015 22:27

Igår tog jag och åkte över dagen till Åland, det guppade en del igår på båten. Och det var lite jobbigt när man skulle hämta mat och vatten att inte spilla ut något, gjorde att resan inne i taxfree hade ungefär samma utgång. Snabbt in, rätt så snabbt ut igen. Mamma och jag var inne, en gång till för att titta på ett par grejer men när en riktigt stor våg kom som slog upp på religen så lät det som att alla parfymflaskor och övriga flaskor gick sönder på en millesekund efter att ha hoppat upp ett par centemer och sedan ner på hyllan igen. Då spörtade mamma ut därifrån, jag har aldrig sett henne springa så fort i hennes liv. Hon får tydligen tunnelseenden när det gungar, själv blir jag bara riktigt trött.

Jag vissade två av mina fynd från taxfree igår, Body lotion är från DARK RAIN kollektionen medan Body Wash är från WHITE FOREST - om min hud inte blir irreterad har jag tänkt testa några av de övriga produkterna som man kan handla hos bla eleven.se men fler butiker finns på hemsidan.

Och under resan hem så sov jag under någon halvtimme, gungande till alla ära.

Av Marie - 4 januari 2015 21:24

från ellos


Såg detta i reklambladet som kom hem i helgen. De kommer i  Djup orange, men den färgen är jag inte intesserad av. Jag gillar den mörklila med detaljer i orange, den mörkgrå ser lite tråkig ut? Får se vilken av dem som jag väljer men jag är i behov av en parkas, och nu har jag hittat en på rea. För höstjackan som jag för tillfället använder och som är lite kallt när det som igår blåser en del blir rätt kallt runt halsen, då den är lägre på viss typ av jackor medan parkas och liknande vinterjackor har högre krage då det då brukar vara kallt när man använder dem. Men sen gäller det att välja färg - en av mina problem. Att välja och det gäller det mesta...

Av Marie - 3 januari 2015 23:41

Den här filmen var så bra. Helt klart sevärd, såg den igår. Var bara tvungen att se hela, innan sängen.




Av Marie - 3 januari 2015 23:29

 


Jag tog och plockade upp dessa två idag, och om min hud klarar av dem så har jag tänkt testa mer ur sortimentet. De säljer en hel del hud- och hårvård som inte ska irretera huden.

Av Marie - 3 januari 2015 23:20


Och sista


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards