I huvudet på Aponi

Alla inlägg under januari 2015

Av Marie - 12 januari 2015 20:33

Lärt mig idag om hur man delar en youtube klipp - jag har i alla år klickat på länken när man istället kan klicka på ikonen i högra hörnan. De hade sparat mig en hel del tid, men det var något som jag själv såg och listade ut för en stund sedan. Vet dock inte om det kvalificerar sig som veckans lärdom?


Av Marie - 11 januari 2015 23:35

Jackan var inte som jag trodde efter att jag läst kommentarerna så nu tänker jag göra några andra saker istället, har dock inte riktigt hämtat mig från igår då jag firades i förskott. Det hände så pass mycket saker som jag ännu inte har hanterat klart av en del olika anledningar, men jag fick ett presentkort på plantagen från min bror tanken var först att köpa ett från iTunes med det var tydligen slut. De sålde tydligen slut till jul, men nu fick jag möjlighet att välja blommor eller i mitt fall gröna växter det är dem enda jag kan sköta. Blommande blommor kräver mer näring, sol och vatten av min erfarenhet än vad jag kan erbjuda. Sen vann jag även 30 :- tror att jag ska ta och byta in den mot en ny, dock vet jag inte mot vilken typ av lott? Och tillslut fick jag lite pengar, som jag tror jag vet vad jag ska handla för något.

Väntar även på att den ena sim kortet ska släckas ner och upphöra så att den andra kan börja fungera, fick ett sms tidigare i kväll där det stod att det ska äga rum någon gång i natt. Spännade känsla, jag väntar med spänning. Så det finns ett par saker att göra imorgon, att beställa hem ett par saker som jag har väntat på.


 

Av Marie - 11 januari 2015 09:15

Av Marie - 9 januari 2015 23:28

Har ägnat flera timmar åt att bekantat mig med mobilen och installerat en hel del appar mm, ska bli kul att det snart är måndag och jag kan göra mer än att bara surfa runt via wifi. Tog en bild på Safira innan hon somnade om, och hon var måttligt road. Nu tittar jag på veckans avsnitt av Good wife och så tänker jag fortsätta läsa lite sedan.


 


Tycker bilden blev rätt lyckad, förutom att svansen hade börjar röra sig. Får se vilka mer bilder man kan få ut av den, tycker att den presterar rätt bra för att vara mörkt. Ser ut som det gjorde när bilden togs. Har tänkt kanske se någon serie, som Scandal säsong 1 - det är ett bra tag sedan dess mycket har hänt när säsong 4 visas på tv. Sen kan det hända både det ena och andra imorgon, kanske kommer det lite mer bilder.

Av Marie - 8 januari 2015 23:10

Jag har abstinens, jag har haft min mobil i 2 dagar och inte kunnat göra något med den. Jag trodde man var tvungen att vänta på den nya telefonen innan man kunde byta ut sim kortet, för jag trodde att sim kortet som man hade då "togs ur bruk" i väntan på det nya. Så till min besvikelse så upptäckte jag i går att jag kunnat beställa det nya sim kortet i förra veckan och hade på så sätt redan kunnat använda min nya telefon som nu ligger i sin ouppackad och väntar på sin vän sim kortet. Så det finns en risk att jag får vänta ända tills nästa vecka, åh så roligt.

Men jag har i alla fall bestämt mig för on-hear hörlurarna. Gud så skönt, att äntligen ha bestämt sig. Om nu resten av mina beslut skulle kunna gå något fortare, tack.

Fick inte tag på boken, det fanns inte på biblioteket så jag tog och lånade Shantaram istället.

Av Marie - 8 januari 2015 21:51

Av Marie - 7 januari 2015 23:34

Sitter och tittar på Tyst vittne, har inte så mycket annat att se och jag orkar inte se en film. Jag tycker den är intressant i alla fall, fast inte på samma sätt som Gotham. Min mellandagsrea fynd anlände idag, jippi. Äntligen har jag ett hjälpmedel med större hårdisk och lite bättre skärm, uppkopplingen mot routen verkar lite stabilare - den når lite längre. Jag är så nöjd att jag fick tag i denna version på rean, ipad mini 2. På den kommer jag kunna göra en hel del mer än på min förra som jag fortfarande kommer att använda till att läsa mina tidningar och böcker, men på den nya kan jag även ha flera appar och även musik då det är mycket större hårddisk så det ser ut att bli denna som jag kommer att använda när jag behöver det som mest. Dock vet jag inte än vad jag tycker om ios 8 som jag precis uppdaterade till, det var stabil tills jag installerade den, då försvann 4 % fortare än jag hade velat. Under tiden som jag laddade ner och uppdaterade ios så var den på 99% och efter installationen nere på 97% innan den nu är på 95%. Jag hoppas att det löser detta fort om det är en bugg om att batteriet laddas ur av ingenting.


Jag såg Beck: Rum 302 och jag tyckte att den var okej, väntar med spänning på Beck: Familjen på lördag.


Satt och såg på några nyheter, det har tagit ett par dagar som jag har varit inne och sökt efter vårens säsong och ännu finns inte jättemycket men mer än i går. Får se vad jag gör? Finns ett par saker på rean som jag är lite intresserad av. Ska se om jag inte ska försöka låna och ladda ner yes please om den nu finns på mitt lokala bibliotek förstås. Annars får det bli en annan bok istället.

Av Marie - 7 januari 2015 22:43

Jag satt och såg Essiebuttons senaste vlog och först hade jag inte tänkt göra det, för jag brukar inte ägna mig åt nyårslöften men så blev jag inspirad i alla fall - så här kommer min version.



1# Börja fotogafera mera

2# Ha lite mer bilder i mina inlägg

3# Funderar på att börja instagrama

4# Börja läsa minst 1 bok i månaden

5# Kanske läsa några av böckerna från Button´s bokklubb

6# Försöka göra en av mina drömmar i år

7# Lära mig något nytt för varje vecka

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards