I huvudet på Aponi

Alla inlägg under september 2009

Av Marie - 26 september 2009 17:15

Har precis kommit hem, gick en riktig lång promenad idag mot vad jag brukar gå, ca 3 km blev det idag. När jag förutom att jag ville ta och röra lite på mig sprang och jagade efter kvällstidningen, vilket resulterade i den något längre sträckan, då det var slut i kiosken som ligger närmast min runda. Men det kändes ändå skönt att komma ut en stund idag, får se om jag tar och städar mitt rum idag, eller i alla fall börjar plocka undan saker? Nu när jag har lite överskotts energi. Så blir det snart lite snyggare i oredan...

Av Marie - 25 september 2009 23:14


Jag kunde inte hålla mig ifrån det här klippet, det pratar om deras nya album, på ett soligt takterass, nånstans ? .

Av Marie - 25 september 2009 22:48






Aaron Carter är tydligen med i Dancing with the stars (Let´s Dance) och med i publiken fanns inga mindre än BSB. Som lyckas stjäla showen på något sätt. ;)

Av Marie - 25 september 2009 22:34

Nu sitter jag här och är trött, som vanligt. Idag har jag återigen sett på några GG avsnitt, och det är en hel del som händer men det är ett par personer som jag inte gillar i serien, som spelar bakom ryggen på folk, och det känns så skönt när de blir påkomna, med svansen mellan benen. Men i annat fall har jag också försökt läsa idag, men det har ännu inte gått så bra med mina städ planer idag, får se vad som händer imorgon och när jag tar och svänger förbi centrum en stund.

Av Marie - 24 september 2009 23:27

Idag var en intressant dag, först sken solen, sen kom en kraftig regnskur och så kom solen tillbaka. Men det är nog det största drastiska som har hänt idag, att man blev blöt men jag njöt en stund när solen visade sig, det märks verkligen att man börjar skiljas från solen nu, och går in i en mörk tråkig period, som gör den ännu tråkigare - att solen fattas. Men det finns inte mycket man kan göra åt det är jag rädd, men vad man däremot kan göra något åt är att ta och städa igen. Jag som inte ens tycker det är roligt, får se om jag även hinner med ett besök ner till centrum också, innan helgen är förbi - igen. Annars ska jag försöka komma in i boken som jag läser just nu, för tillfället går det inte så bra och jag minns bara några stycken här och där vilket är frustrerande när man är tvungen att backa och läsa om igen. Min konsentration var mycket bättre innan min katt dog, hoppas att jag hittar tillbaka till den snart igen, för så mycket som jag saknar min katt så saknar jag känslan av att varje bok inte kändes som ett maraton att ta sig igenom. Men snart ska jag nog ta och göra mig lite te, innan jag tar och fortsätter en stund med att titta på Gossip Girl innan jag tar och går och lägger mig.

Av Marie - 24 september 2009 00:36

Just nu så gör jag lite bägge och, jag handlar pocket och en del på bokrea, men sen lånar jag böcker som mina föräldrar köper under året, redan äger och inhandlar på bokrean. För stunden lånar jag inte på något bibliotek, pga mögel i lokalen, då jag tycker att det är jobbigt att vistas i mögliga lokal pga att det blir rätt jobbigt att andas. Men jag ska nog återgå till att låna lite på biblioteket igen, nästa år, då det har fått nyare (och hoppningsvis) mögelfria lokaler.

Av Marie - 23 september 2009 23:45

Idag var det rätt fint väder, när jag tog och gick min promenad för dagen, solen sken och det var rätt så varmt i luften, men snart börjar väl löven falla, och jag gillar när de får en rödaktig nyans, för det är inte alla som blir det, utan de vanligaste är gula eller bruna. Annars när man inte gör det, så kan man alltid läsa eller titta på en film, nu när kalla vindar och regniga dagar, är att vänta nu när hösten är här. Men innan dess hade jag tänkt ta och kolla på ett nytt avsnitt av Gossip Girl. Fast det är saker som jag inte riktigt hänger med på, så det märks att det var ett tag sedan man såg hela säsong 1, för jag hänger inte riktigt med, hur förra sluta och hur denna säsong började. Men annars kan man alltid hitta på något annat som att tex spela. Men sen har jag även tittat på efterlyst, och dr åsa via webbtv. Nu får jag se vad jag ska ta och hitta på, men jag tror att jag redan har ett uppdrag för imorgon??

Av Marie - 22 september 2009 21:17

Äntligen har jag lämnat Tre sekunder och gått över till en ny bok, Tre sekunder var spännande mot slutet, men det fanns partier i den som var rätt sega, men nu har jag istället börjat läsa Brödarskapet av Robyn Young, som handlar om Tempelriddarna. Vilket verkar vara ett tema för mig just nu, då jag även läser böcker av Steven Berry som skriver lite om samma sak. I alla fall så ska jag nu ta och gå iväg och kolla på Gossip Girl x 2, och gör då en tillfällig paus i Förhäxad avsnitten som jag ändå skulle ta och bytta säsong på, för jag är för nyfiken för att orka gå igenom 3 hela säsonger innan jag kan titta på Gossip girl, som förresten kommer ut imorgon, men har man förbeställt den, så har man.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards