I huvudet på Aponi

Alla inlägg under september 2009

Av Marie - 6 september 2009 22:35

Min katt mår lite bättre idag, anfallen håller inte i lika länge men hon verkar få dem lite oftare idag än igår. Jag hoppas att anfallen ska gå över när hon har fått sin sista pencillin tablett om några dagar. Annars har jag under ett par dagar nu tagit och läst lite mer i Den otrolige mannen av Henning Mankell, det är lite mindre än 200 sidor kvar och det är frustrerande att den inte är lika lättläst som vanligt. Det är som jag inte riktigt är intresserad till 100 % av att läsa och det gör att det tar ännu längre tid innan boken blivit utläst, hoppas det går lättare att läsa sen? Annars ska jag nog ta och titta lite på förhäxad strax, och imorgon ska jag nog ta och dansa lite igen, jag har blivit alldeles för stel i mina leder igen. Annars får jag se, vad som händer i veckan... Förutom att Bsb kommer hit, förstås.

Av Marie - 6 september 2009 21:59

Tydligen har de nu intagit Zürich,Schweiz under sina vingar. De börjar komma närmare och närmare Sverige. Får se när de har hittat hit, men det borde vara vilken dag som helst nu. Kan knappt vänta... De kommer hit på fredag den 11 september.

Av Marie - 5 september 2009 20:16

Nu har de flygit från Köln till Berlin, där de anlände igår. De ska uppträda i RTL Stars for Free i Berlin där tydligen även Daughtry ska även uppträda. Jag gillar båda grupperna, specielt No suprise av Daughtry för att Bsb inte ännu har släppts sitt nya album. De ska tillbringa 12 dagar i europa innan de flyger hem igen. Så de kommer nog till Stockholm, Sverige i nästa vecka. Kan knappt bärja mig.

Av Marie - 5 september 2009 19:23

Inatt och under några gånger idag har hon haft ett par anfall, då hon krampar med större delen av kroppen. Under det största anfallet snurrade hon runt, runt och mamma trodde att hon var död. Fast jag såg att hon andades. Men hon har hittills inte haft ett lika stort anfall idag, men efter det näst sista anfallet så ringde hon faktiskt till vetrinären, för hon tänkte faktiskt avliva henne pga anfallen. Men då sa vetrinären att det tar några dagar innan medicinen värkar och att anfallen hör ihop med infektionen i urinblåsan. Sedan upptäckte vi någon timme innan att hon fått för få tabletter, hon ska ha 2 tabletter i 10 dagar, men jag hämtade bara ut 10 tabletter igår, så vetrinären skulle ringa in en nytt recept att hämta ut på måndag eller tisdag. Och hon fick ett till anfall för en stund sen, hon är alldeles slut efteråt, och inte har hon fått mycket sömn sedan i onsdags, det är så synd om henne.

Av Marie - 4 september 2009 20:57

Jag har tagit en liten promenad idag, förutom när jag tidigare idag var nere i centrum och handlade hem mat till helgen. Jag skulle helst vilja läsa lite mer idag, får se om jag hinner med det? Imorgon ska jag dock baka en kladdkaka med choklad i, hoppas den blir god. Då kan jag kanske lägga ut receptet här??


Annars ska jag nog ta och se till att handla ps3 slim, nästa vecka innan den tar slut, jag tycker att den är både bättre, gulligare och mindre än de tidigare modellerna, fast det är ju bara för att den är mindre och bättre. Den drar mindre ström, och fläkten låter knappt nu om man får tro sony. Sen ska jag nog snart börja mejla om vilka smycken jag vill besälla. Har ju tänkt skicka efter även i slutet av året också... Jag har fått pippi på blomhängen i sterlig silver, det är så snyggt.

Av Marie - 4 september 2009 20:41

Nu är de snart här. Backstreet Boys befinner sig enligt deras twitter i Köln, Tyskland. Då dröjer det inte länge tills de landar här i Sverige. Men mellan intervjuer håller tydligen Howie på att lära James att köra bil. Eller mer precis BMW, Howie han har inte ålden inne... Fast det ser ut som han har en hel del energi till att leka av sig mellan intervjuerna.

Av Marie - 4 september 2009 19:59

Oj, vad det var kämpigt att få in pencillin i min katt, hon fräser, morrar och fäktar med tassarna, det är nästan som det känns att hon måste ha vart brottare i ett tidigare liv. Nu i eftermiddags gick jag och hämtade ut medicinen som jag beställde på apoteket igår, pencilin mot urinvägsinfektion och sedan flyttande mot infektion och smärta, och hittills har vi nästan fått i henne hela pencillin tabletten, men den var en annan femma med sprutan som man suger upp det flyttande medicinen i. Hon slog ut den, så innehållet rann ur. Kul, vi ska se om vi lyckas senare idag...


Kul att ni tycker att hon är fin, det är hon, mer när hon är frisk. :)

Hon börjar att ta ut svängarna allt mer och gå omkring i huse, en skratt blandad förtjusning. Kul att hon börjar bli så pigg, men när hon får kramp så händer det också att det kommer urin, något som är vanligt vid urinvägsinfektion - men nu vet jag inte vad som luktar mest av. Urin eller rengörningsmedel???

Av Marie - 3 september 2009 19:20

Nu har katten kommit hem från vetrinären, och där tömde de henne på urin, som innehöll bakterier, så hon ska gå på pencilin i 10 dagar. Det verkar som hon har urinvägsinfektion, ibland är internet en rätt bra grej. :) Men hon verkar mycket piggare nu än förrut. Får se om hon blir bättre nu? Och blir sig själv igen, när bakterierna är borta. Hon har gömt sig under större delen av veckan i badrummet, men när jag sa idag att hon skulle till doktorn och han skulle se till att hon inte skulle ha ont mer så kom hon fram. Tydligen skötte hon sig exemplariskt inne hos vetrinären, men hon blev jätteglad när hon kom hem till mig igen. :)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards