I huvudet på Aponi

Alla inlägg under september 2009

Av Marie - 16 september 2009 21:53

Nu hade jag tänkt ta och fika lite och kolla lite på förhäxad. Jag har nu börjat titta på fjärde säsongen - igen, men det är ett tag sedan och det är alltid spännande att se det man tycker om ett gillar att titta på. Annars har jag bla läst en del idag, inte så mycket men det börjar märkas att boken faktiskt har ett slut. Den är inte bara bly tung. Vilken den ibland känns som, särsilt när man släppar runt på den, utan att hinna läsa något ur den. Annars går jag och funderar på olika saker, som att om jag vill ha ps3 så måste jag köpa en ny tv. Och jag vet inte min tv fungerar fortfarande men grejen är att den är bara 21 tum vilket kan bli för liten bild att spela på. Jag vet inte, jag är inte så sugen på att köpa en ny tv, när den jag har inte har gott sönder, för det kostar ju bara en massa pengar. Och varför ska man kasta något som fortfarande är helt? Och med större tv, jag vill inte ha större än 32, så måste man ha betydligt större tv bänk än vad jag har nu, till min gulliga lilla tjocktv. Jag får se hur jag gör. Om jag helt väntar med ps3 eller om jag skaffar en någon gång men behåller min gamla tv??? Annars kan man alltid ta och återgå till en bra bok, och jag tror att jag ska ta och göra det, just nu. Och ta något att äta också, sen får jag inte glömma att se klart avsnitten...

Av Marie - 15 september 2009 21:56

Jag har vart helt slut idag, det blev inte många timmar innan tandläkaren, men det var inga förändringar från förra gången, hon anmärkte på ett angrepp som kan bli hål fast jag har haft det angreppet på väg att bli hål i snart 7 år, så det är inget nytt som har hänt. Fast nu ska jag sett till så att det inte blir ett hål. Annars har jag läst lite grann i boken Tre sekunder, men jag har inte orkat läsa så mycket idag pga att jag har vart trött. Men nu tror jag att jag ska ta och titta på lite Förhäxad en stund, för jag har inte sett något avsnitt sedan igår. Men sen så är tydligen Gossip Girl fram flyttad en vecka, så istället för att komma imorgon (som det stod när jag bokade den) så kommer det den 23 istället. Det gör inte så mycket, men det är inte vanligt att flyttas fram datumet så nära inpå att den ska släppas. Men nu ska jag ta och fundera lite innan CSI börjar.

Av Marie - 14 september 2009 23:57

Nu är jag riktigt trött, det känns nästan inte som jag har gjort något annat idag, i alla fall inte ikväll. Jag har läst lite till på Tre sekunder idag och det går sakta men säkert framåt, men det går fortfarande inte att läsa i min vanliga hastighet och jag vet inte om det beror på att jag inte kan konsentrera mig i tillräckligt långa perioder eller om det fortfarande är saknaden av min katt som gör att jag faktiskt inte orkar läsa så mycket per dag. Det har vart en tung vecka, på mer än ett sätt, skulle så gärna vilja ha henne tillbaka. Saknar henne så mycket. Sen såg jag att man kan få Ps3 slim för runt 3250 på komplett, men jag tror att jag väntar lite till ändå, tills en del av spelen jag vill ha har släpps, det kommer två lite senare i höst. Men imorgon ska jag till tandläkaren, suck - jag gillar inte att gå till tandläkaren, först gillar jag inte stolen, det känns som att man ska ramla ur den, sen kostar det bara en massa pengar, men jag hoppas att jag inte har några hål, då behöver jag inte komma tillbaka förens om ett år. Får se om jag tittar på lite andra saker nere i centrum efteråt i väntan på bussen? Nu ska jag ta och läsa lite till...

Av Marie - 13 september 2009 23:45

Idag tog jag och gick en liten promenad, men det var lite i kallaste laget att gå i t-shirt när det blåste lite grann. Men annars har jag läst en del idag och även kollat på några Förhäxad avsnitt men även på Kommisarien och Havet: Den du inte ser, och jag retade upp mig på att det var så mycket som var dubbat i filmen. Nu har jag läst alla Mari Jungstedts böcker, och jag fann det konstigt att alla har sina riktiga namn (som det är i boken) utom kommisarien som i filmen tydligen heter Robert Andersson men i boken heter Anders Knutas. Varför har de bytt namn på honom?? Får se vilka som är med i nästa veckans film, som skildrar en annan av hennes böcker? Annars har jag inte gjort så mycket idag, jag har kollat lite på när jag ska ta och boka lite saker, som släpps nu under hösten, som Flickan som lekte med elden och Bsb This is us. Sen får väl de mesta vänta ett tag, tror jag.

Av Marie - 12 september 2009 20:19

Idag har det riktigt öst ner, i omgångar. Och jag har inte riktigt hunnit gå ut idag, får se om vädret blir bättre imorgon eller om jag får ta och dansa en stund imorgon? Nu ska jag i alla fall ta och läsa en stund och sedan ska jag nog ta och kolla på några tv-serie avsnitt, om det nu inte ska ta och regna ännu mer? Det är nästan som man lever i ett akvarium nu i sommar/höst, kan det inte sluta regna snart... Får se hur mycket jag hinner ta och läsa i boken idag då? För snart börjar det ju bli dags att städa rummet igen, suck vad det är tråkigt. Synd att det inte regnar då, så man kan hitta på något mycket roligare.

Av Marie - 12 september 2009 13:56

Jag skriver här bara vad jag skulle vilja ha, och vad jag önskar mig. Inte ens hälften av sakerna tar jag sen och köper. Nu tror jag att jag ska vänta med PS3 tills det kommer ett spel som jag vill ha till. Men ibland hjälper det att skriva vad man vill ha, det gör att man skjuter upp inköpen och inte handlar något alls.

Av Marie - 11 september 2009 23:32

Inget blev som det var tänkt idag. Men det finns alltid en ny morgon, att genomföra en del av sakerna på. Men jag har i alla fall gått en runda idag, vilket är första gången på en vecka, fast det var skönt - det behövdes att komma i väg ett tag. Jag får se om jag kommer ut en stund imorgon också, eller inte? Det skulle vara skönt och även nödvändigt att komma ut en stund varje dag men det är inte alltid det blir som man tänkt sig. Får se om jag tar och åker och kollar på Ps3 imorgon eller inte? Jag ska i alla fall snart ta och kolla på några Förhäxad avsnitt hade jag tänkt.

Av Marie - 11 september 2009 17:40


De bor vid Rival, tror jag. Och resten var ett misstag.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards