I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 1 augusti 2014

Av Marie - 1 augusti 2014 22:25

Det har inte riktigt gått som jag tänkte att det skulle bli, jag har läst ett par kapitel ur Eldvittnet men det var inte helt för att jag ville det utan det fanns inget annat alternativ när jag var tvungen att läsa för den andra var på laddning iPaden så jag tycker inte att jag levde upp till den delen av gårdagens önskning. Det blev mer så att det var det enda alternativet eller att inte läsa över huvudet taget, mot att man inte kan göra någonting annat för att man måste läsa. Jag läser men det är ett tag sedan att jag släppte allt tills jag var klar med boken. Jag försökte nere på Gran Canaria, men jag hann inte klart boken pga det var för mycket störmoment runt mig, främst att det pratades högt och det var svårt att gå ifrån. Det gick lättare att läsa på kvällen när det var tyst. Fast det var en riktigt bra bok, som jag har tänkt se filmen efteråt - dock lite senare än jag tänkt mig från början. Jag snart plockat helt rent förutom att jag skulle behöva lådorna som jag funderar på att köpa för att bli helt klart, men idag har det inte hänt mycket alls på det området. Det liksom stannade av när jag började fundera på lite andra saker, som om jag ska tvätta fönstren eller inte?

Det är ett par år sedan sist, då jag har svårt att nå utsidan på fönstren och det är rätt högt, lägg därtill att det ramlar ner kitt när man tvättar dem. Så jag slutade helt att tvätta dem för att ha några fönster att stänga ute kylan. Men det ser ju inte särsilt snygga ut när man tittar på dem.


Nu funderar jag på om jag vill se en film eller om jag vill ta och spela en stund. Jag är osäker på vad det blir, för om jag ger upp om att komma vidare i spelet så kan man alltid se en film istället...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards