I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 6 augusti 2014

Av Marie - 6 augusti 2014 22:25

Jag fastnade en stund framför ett antal andra sidor, allt från nyheter till sånt som tar energi men framför allt tid från det man tänkt göra istället. Men nu har jag kommit på banan igen, fast mina tankar är lite splittrade. Jag lyssnar på Set the fire to the thrid bar en låt jag lyssnade mycket till för ett par år sedan och som jag nu har återupptäckt i om med Dear John, en film man borde se. Sen sitter jag och kollar på allt ifrån trådlösa portabla högtalare till heminredningsstilar.

Det finns en del som jag sitter och funderar på kring hur jag vill ha det, ibland är det skönt att kunna lyssna på musik utan hörlurar, att ha en högtalare som man kan ta med sig. Men jag måste sätta mig in i det lite mer, då det finns olika typer av högtalare och kvalité. För det lutar mot att det kommer att bli en sådan, annars så finns det ett par saker som händer om inte allt för långt in i framtiden, som gör att man måste kolla upp men det verkar inte finnas med så jag tar nog och lägger ner den informationen för ikväll.


Men nu ska jag nog ta och kolla en gång till på Dear John, för den var så bra.

Av Marie - 6 augusti 2014 14:23

Jag har ännu inte sett hela pga att det blev för sent, men den är jättebra och jag ska nog se om den i sin helhet ikväll.



Nu gillar jag de flesta filmerna som Nicholas Sparks har skrivit, har The Notebook/Dagboken, Safe Haven och The Lucky One, men den här filmen är lika bra som de jag har nämt. Alla filmer har en egen story, som handlar om hur två individer flätas samman på ett sätt som är hjärtkramande, att de är de enda som betyder något. Sen kommer alltid en twist, som brukar göra filmen ännu bättre man dras in ännu längre. Och det kan vara sorgligt, och alldeles underbart men man vill bara fortsätta titta.


Lite SPOLIER varningen, då den innehåller lite dialog - så det är valfritt om man vill se om man tänkt se filmen men inte gjort det än. Och om man väljer att inte se detta klippet så kan man ju scrolla ner till musikklippet från filmen.



Eller denna trailer:



Musiken: Set the fire to the third bar, SnowPatrol.



Eller låten hon sjunger i filmen:


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards