I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 24 augusti 2014

Av Marie - 24 augusti 2014 23:52

 


 


 


   


Den sista bilden togs vid det här trädet men motivet har jag inte här.


 


Får nog reda på i veckan hur det gick i år. Förra året sålde de slut...

Av Marie - 24 augusti 2014 23:13

Ännu en dag som jag vaknade upp i arla stund, eller i alla fall tidigt för mig. Så för ovanligheten skull så fick jag med mig kameran med ut, så det blev några fina augusti bilder. Så det blev ett par nya bilder med mitt relativt nya objektiv, och jag börjar gillade den mer och mer efter jag får se resultatet från den. Efter det tog jag och läste en stund, något jag har gjort i tre dagar nu, det blir några kapitel här och där men det är fortfarande lite över 200 sidor så det märks inte så mycket när läser runt 30 sidor om dagen. Önskar att det kunde vara mer, men jag får kanske börja läsa 30 sidor på förmiddagen och lika mycket under dagen, sen ska jag bara ta och börja komma igång att skriva igen. Ska se vad jag kan göra, men helst innan helgen vill jag vara igång igen. Det verkar som jag tog en paus från flera saker nu i somras.


 

Senaste tillskottet, Safira.


Imorgon så har hon bott här i 2 veckor, och man lär sig lite mer om henne för varje dag. Som att hon hatar att dricka från en skål, så nu provar vi en fontän till henne då hon annars har klättrat upp till handfatet nästan varje dag.


 


Denna trollslända lyckades hon fånga, sedan tröttnade hon efter en inspektion så gick den inte att äta.


 

Här stod jag och pratade med henne medan jag fotograferade lite annat som kommer senare under den här månaden. Och som ni ser så kände hon sig trygg så länge som jag fanns i närheten och pratade till henne. När jag under någon minut eller två var inne för att hämta kameran så gick hon och gömde sig. Hon var med om sitt första slagsmål i onsdags sedan hon flyttade in hos oss. Man kan aldrig vara för säker, säger hon.

Av Marie - 24 augusti 2014 19:08

Orkade aldrig vara särsilt aktiv på nätet igår, så jag tog en liten paus. Dels hade de blivit lite väl tidigt i ett par dagar så jag var i behov av att vila. Sen påbörjade även att måla om förrådet, något som inte har gjorts på över 20 år. Jag hann dock inte så långt innan jag tröttnade, 1,7 * 4,5 meter så jag tog och fortsatte en stund idag innan regnskuren kom. Men det tar lite tid att måla väggen med en 3,5 cm pensel. Får se när det projeket är klart? Men helst innan höststormarna.


Stockholm dag 1



Stockholm dag 2



Om ni vill se vlogen från igår och idag.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards