I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 3 augusti 2014

Av Marie - 3 augusti 2014 22:51

Här sitter jag i värmen från datorn med ett fönster på glänt och fläkten på, och funderar på om jag ska börja med höstinredningen? Jag kanske påbörjar den vilket rum det nu blir och så kommer den upp någongång i veckan. Tänkte kanske blanda lite grann i varje rum än att allt kommer från samma ställe, som jag gjorde i våras då jag gjorde två versioner av samma rum men från olika affärer. Nu är höst och varmt, nu förändrar jag det lite med att plocka med ett par saker från varje affär istället för att göra två uppsättningar av varje rum. Det är roligt med förändring, har jag hört.

Annars sitter jag och tittar på den fjärde delen av Weissensee och det är några personer som man verkligen känner med, och jag vet ärligt inte hur det här ska sluta. En person som jag gillade finns inte med längre, och två andra kan knappt leva vidare. Och det känns som att det bara kan sluta på ett eller annat sätt och jag vet inte om jag är bekväm med det slutet...


Och som motpol så har man alltid Karl P. Han får en och skratta åt hans iakttagelser, så har man tråkigt innan så har man det inte efter en stund  efter att hört honom. "Man ska inte bli skicklig på något, för då får man inte gå vidare" programet har bara börjat...


En idiot på resa - Avsnitt 4 http://www.svtplay.se/video/2020460/en-idiot-pa-resa/avsnitt-4


Har man tråkigt eller känner sig ur gängorna så är det svårt att inte rykas med av hans tankar, som oftas är rätt roliga formuleringar även fast man kanske i en vis mån håller med honom.

Av Marie - 3 augusti 2014 21:28

Det åskade bra länge imorse, och det enda man kunde göra var att läsa eller spela lite på iPaden. Det började i alla fall inte brinna, man får vara tacksam över det lilla. Jag tog och spelade lite Watch dogs ett par timmar innan åskovädret började, kom på hur man kunde avbryta ett uppdrag så att man kan spela små saker under tiden. Jag kom in i ett uppdrag som gick ut på att gömma undan en bil som var "lyst" hos polisen? Lätt att gömma den, när man inte vet hur staden ser ut än. Jag har inte spelat så många timmar ännu, och en stor del av staden är ännu låst. Men det är roligt tidsfördriv, speciellt när man ännu inte har kommit igång och bara läsa för att det är en intressant bok. Sen fortsätter min rensning, får se när jag tröttnar och går vidare med att börja damma av allt så att man snart är klar med allt för den här gången?


Får se om jag inte tar och spelar lite till lite senare ikväll...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards