I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 22 augusti 2014

Av Marie - 22 augusti 2014 23:57

Morgonen började med att titta till essiebuttoms vlog medan jag intog min frukost. Det var riktigt kallt med öppet fönster så jag tog och hämtade en filt rätt snabbt. Så att jag kunde fortsätta titta, jag brukar ha mitt fönster öppet året om, men det var lite väl stor temperatur skillnad idag mellan duntäcket och gradantalet ute eller så har kroppen inte vant sig vid att det snart är höst. Men tillbaka till vlogen, då de är i Göteborg och Göteborg - Stockholm.


Göteborg



Göteborg - Stockholm



Sen har jag varit och gjort en synundersökning idag, det var knappt att de gick att se någon förändring mellan idag och för lite mer än 2 år sedan. Men jag tillräckligt irreterade över mina närvarande glasögon att jag tog och beställde nya i alla fall. Dels är glaset inte perfekt som jag tror att jag fångar "upp" när jag tittar runt, och sedan ljuset. Så nu kommer det nya där glasen är tonade, jag hoppas att det kommer att hjälpa mig. Till att inte gå runt och vara irreterad på det jag ser genom mina glasögon, solglasögonen har jag inte samma problem med. Hoppades att resten skulle kunna vara lika lätt. Sen har min telefon börjat bråka, när jag satte på den idag så visade klockan 4,5 timme fel och helt fel datum 1/1 2008 fast den gick rätt sist den var igång - för 1,5 månad sedan. Så nu har jag definitivt tröttnat på den. Jag har nämnt tidigare att jag var sugen på att byta ut den, men istället valt att vänta då det inte fanns några fel på den mer än att det är en GSM telefon men nu har jag ledsnat på att den försöker lurar mig.


Får se när byttet blir av, lär nog ta tid innan den kommer in på lager. I alla fall så såg jag den senaste videon av Coldplay som jag sitter rätt mycket och lyssnar på. Men jag gillar verkligen budskapet som videon har.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards