I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 1 april 2009

Av Marie - 1 april 2009 22:36

Jag sitter här och kollar mina mejl, och så har jag blivit hungrig. Annars sitter jag och kollar på webtv över program som jag har missat, och idag har det vart Roomservice, och imorgon kanske jag ser på efterlyst och Diagn:okänd? Men det får bli morgondagens bekymmer. Nu sitter jag och funderar på vad jag vill äta, men om en stund ska jag åker gå till att läsa och jag kommer bli så glad när jag har läst ut Psykopaten och kommer igång och läsa nästa bok.


Sen skulle jag jättegärna vilja veta när BsB kommande album kommer ut, helst i år, kanske i sommar och att det kommer hit i mitten på september tycker jag vore lagom. Vad jag vill ha är ett datum eller i alla fall en månad när de kommer att sätta igång för jag planerar att åka bort i höst. Men jag antar att jag inte kommer att få reda på det den här månaden. *suck* Men om man hade kunnat önska, så hade det känts rätt bra.

Av Marie - 1 april 2009 20:20

Jag har läst en del idag, och så har jag vart på promenad i solskenet så jag tror att jag skippar träningen idag. Annars har jag klätt båda våra påskris med gula fjädrar och ägg. Det mindre påskriset som står på bordet har två blåa ägg och det andra som står i en stor vas på golvet har ägg som är gröna, gula och rosa. Det ser rätt snyggt ut, och imorgon har jag en hel del planer, det var rätt kul att påskpynta idag men imorgon vill jag gärna påskpynta i mitt rum. Men just nu har jag inga idéer eller saker, så jag hoppas att jag har några tills imorgon, men det är inte de enda som jag hoppas händer imorgon då jag är sugen på att köpa ett rosa/rödrandigt påslakan om det inte är slut än, för det såg rätt snyggt ut. Så det är en del av vad jag ska göra imorgon, sen hoppas jag att det ska vara lika fint väder imorgon som det var idag och att jag mår bra i alla fall tillräckligt för att åka ner till centrum.

Av Marie - 1 april 2009 15:39

Jag hoppas att ni inte har blivit lurade, men för några timmar känns det att jag upplevde att jag blivit lurad och det kändes inte alls kul, för att det var inget skämt. Ute vid vår häck låg en död hare unge, utan sitt huvud. Jag misstänker att räven vart i farten i natt och att en fågel har dagit ut den ur vår häck, för det är där jag tror att den dog. Vi tog och la den i en säck så att den inte skulle bli mer skändad av andra djur, men det kändes inte rätt heller, men tjälen gör att man inte kan gräva ner den, så det gick inte att göra något annat för den. Men det var rätt sorglig att se den lilla haren, för här ser man harar flera gånger i veckan, men inte döda harar. Hoppas att den inte fick lida så mycket, och att de inte dyker upp fler döda harar på ett tag. Den fick åka "likbil" den sista biten härifrån, och fåglarna såg mycket besvikna ut, jag antar att vi tog i från dem deras festmåltid.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards