I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 15 april 2009

Av Marie - 15 april 2009 23:18

Jag tog och grovstäda idag, resten får jag ta och städa undan lite eftersom innan helgen är över, för det börjar verkligen bli på tiden - igen. Tänk om man kunde få saker att inte damma, vilket paradis det vore för mig som hatar att städa. Jag mådde hatar att städa och träna, men känslan efteråt när man har fått det gjort är alltid bättre än under tiden man håller på, kanske inte för alla men så är det för mig. Och nu börjar det dyka upp spännande filmer på bioduken (Änglar och demoner) men jag väntar nog tills den släpps på dvd. Jag har redan Da vinci koden, som jag tycker är ganska bra för att vara baserad på en bok, och nu är det dags för andra boken (i alla fall i Sverige sett) men denna film och bok för den delen utspelar sig innan Da vinci koden, så Robert Lagdon och Sophie N har redan träffats innan de möts i Louvren i Paris (om ni har sett eller läst Da vinci koden) sen har jag också fikat lite med tårta, mamma fylle år tidigare i månaden men vi har inte kunnat fira den här hemma förens nu, och resan i fredags var en del i halva släkten som var med och firade mamma. Kul, men man var helt slut när man kom hem.

Av Marie - 15 april 2009 18:58

Idag har jag gått en promenad men idag fick jag ont vid höften istället för foten, ibland är det jobbigt att ha korta ben då i alla fall jag inte går på samma sätt som normalt för att det tar för lång tid, min gåstil påminner en hel del om kortväxta eller dvärgar och efter ett tag får man ont i benen eller egentligen vid höften. Om benen skulle vara lite längre så skulle det nog inte göra ont, men jag har den längd jag har, men det är besvärligt att gå ibland.


Idag kom det hem ännu en katalog och nu tänker jag inom kort ta och beställa en ny baddräkt och ett par jeans, sen fanns det två klänningar som jag blev intresserad av, en i linne och en i jeans. Får se vad jag gör, om jag köper en del av det eller inte? Annars har det börjat bli dags för nya skor, ecco, men jag får nog ta och åka ner med bussen i helgen eller i början av nästa vecka och se om jag kan hitta något? Sen ska jag se över vilka smycken som jag ska ta och beställa inom kort, för att jag ska kunna beställa dem via deras webshop.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards