I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 7 april 2009

Av Marie - 7 april 2009 22:21

Jag har sedan sist kollat på slutet av spårlöst och på mäklarna som jag tidigare aldrig har sett men som är rätt rolig, han gör så knäppa eller dumma beslut beroende på hur man ser på det. Och nu ska jag precis börjar att kolla på dr.åsa också, sen får det vara bra med tv tittande idag. Men jag har också läst lite däremellan, och det ska jag fortsätta om en stund, de är några mord som har inträffat men de finns ingen än som har misstänkt det, eller det finns ingen mordmisstänkt heller men det kommer att nystas upp under handlingens gång om jag har förståt det rätt. Men det är en som är dement som hade de misstankarna om att mannen blev mördad men tyvärr minns hon inte hela bilden så de lalar bort det hon säger hela tiden till alla som hon träffar "löständerna satt fler i munnen", som ju är en viktig pusselbit. Sen har jag även idag vart och grävt i landet, och det börjar synas att man är där men det finns fortfarande en hel del som ska göras i landet innan det är klart. Men nu ska jag ta och fika och läsa lite till innan det är dags för mig att krypa till kojs.

Av Marie - 7 april 2009 19:40

Jag sitter och tittar lite på spårlöst, jag ska ta och kolla klart det sen efter äntlingen hemma, men jag tänkte ta och tala om att jag nu har börjat med en annan bok - Ö-morden av Gretelise Holm och hon är en dansk författare/journalist. Och den är del som verkar äga rum på ön. Men jag har precis börjat så jag vet inte så mycket just nu, men jag kan varmt rekomedera Psykopaten av Dean Koontz om man inte redan har läst den. Den var verkligen en av det bättre böckerna den gångna månaden, fast jag läser inte så många i månaden, men ändå.

Av Marie - 7 april 2009 19:10

Igår när jag satt och gick igenom mina favoritbloggar (när jag skrev mitt första inlägg här) och då såg jag en förfrågan angående önskad namn till en skyltdocka. Och jag kunde inte motstå frestelsen att ge ett förslag. Nu fick inte inga av mina två förslag (Julia eller Amelia, utan den fick mitt namn istället. Eller ja, den fick ett två delat namn vilket den ena är mitt, roligt tyckte jag, som aldrig har fått något uppkallat efter mig förut.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards