I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 30 april 2009

Av Marie - 30 april 2009 21:44

Just nu har jag sett klart veckans avsnitt av efterlyst, och jag har lite tidigare under kvällen sett stockholm:arlanda och jag ska snart ta och kolla in diagnos:okänd. Och jag längtar tills imorgon då jag ska åka på en liten shoppingrunda och inhandla lite saker som behövs. Och det kan mycket väl bli så att det blir lite längre om jag tar och handlar lite åt andra familjemedlemmar bara för att jag är nere i centrum istället för att åka ner nästa vecka för att göra samma sak igen. Annars får jag se vad jag kan hitta på imorgon, men jag ska nog ta och titta på någon film i alla fall tror jag och så får jag se vad jag hittar imorgon på min shoppingrunda. Det känns i alla fall extra kul att shoppa när det är vår eller i alla fall när solen tittar fram, kanske för man vill ha något nytt? Men först ska jag nog göra ett fotbad, det känns som det är på tiden. Och det behövs nog göras också, men det är rätt skönt när musklerna i foten för en stund slappnar av.

Av Marie - 30 april 2009 19:44

Det enda jag inte har gjort idag är att fotograferat och städat mitt rum, annars har jag gjort en hel del. Jag har promenerat 2,5 km idag, läst en hel del i Den tredje hemligheten och så har jag även studerat omgivningarna och upptäckt nya ställen där de växer vitsippor på. Bla en hel backe är full av små vitsippor på sina ställen. Det såg väldigt fint ut, jag ska nog ta och försöka fota lite av det i helgen tror jag men också ta och städa lite i helgen så det blir gjort. Annars har det blivit lättare och lättare att komma ut och "gå sin runda" men det känns fortfarande i kroppen att den har vart stil alldeles för länge. Det känns nästan som att den tycker att den vart död mot att den nu är i ständig rörelse och det känns kan jag lova. Jag har ont i mina fötter, under promenaden och den släpper en liten stund efter jag kommit hem igen, men nu har jag ont i svanken, och jag vet inte om det är träningsvärk eller om jag bara är stel i dem musklerna. Men man vet i alla fall att man lever när man känner av smärta i kroppen varje dag.

Av Marie - 30 april 2009 19:20

Ha en skön och trevlig valborg. Hoppas ni går och tittar på en brassa om det är vad ni vill göra. Själv tycker jag inte om eld, så det är inte min favorit sysselsättning, men vi har alla våra egna åsikter.


Men ni får ha så trevlig idag och imorgon för all del och kanske hoppas på lite sol så man kan sista ute och grilla något gott.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards