I huvudet på Aponi

Alla inlägg under januari 2013

Av Marie - 24 januari 2013 23:23

Börjar känna mig som vanligt, men har fortfarande en förfärlig hosta som gör att man inte sover 100 %, så man är trött en stor del av dagen, då är det tur att man kan vila ögonen en stund. Har kollat klart på filmen som jag började med igår, och jag är lite sugen på att se en ny. Men innan dess finns det ett par saker som jag tänkte göra. Tror att jag är tillräckligt frisk så att jag kan ta och städa i helgen, det orkade jag aldrig börja med innan jag blev sjuk, men jag får ta och starta smått med det som behövs göras imorgon. Som att damma och plocka undan ett par saker, som fortfarande står framme. Jag har i alla fall börjat läsa Grisfesten, får se vilken som blir min nästa bok men för nu läser jag denna. Sen finns det ett par saker till som jag vill göra, men det får bli någon annan dag.

Av Marie - 23 januari 2013 23:23

Idag har jag nästan sett två filmer, jag håller på med den andra - The bourne Supremacy på blu-ray. Är för övrigt den enda film serien som jag äger som jag även har på dvd, vad ska man säga - jag gillar Matt damon. Men nu sitter jag och lyssnar på Josh Groban, jag väntar med spänning på hans nya album som kommer under nästa månad. Jag tror nu att jag är klar med min lista, dags att beställa. Men nu ska jag ta och kolla in lite webbtv, innan jag ska sova. Jag bara älskar Scandal, hoppas att den kommer att släppas på dvd snart. Har anmält mig till att provspela simcitys stängda beta, hoppas att jag kommer att väljas ut! Då har man 3 dagars fritt spelande, att testa spelet innan den kommer hem i brevlådan i mars.

Av Marie - 23 januari 2013 23:10

Nu har jag inte många sidor kvar ur Venedigkonsprirationen och det börjar bli dags att leta fram en ny bok, men ännu är det riktigt spännande. Den har bara idag haft en del väningar som varit oväntade. Och jag har nog läst ut boken senaste imorgon, och jag hoppas att författaren snart släpper en ny bok på svenska. För det ser jag fram emot.

Av Marie - 22 januari 2013 23:24

Ska nog ta och kolla på någon film snart, få bli en favorit - Life as we know it, orkar inte se en ny film det räckte med dagens Snabba cash II. Men innan dess måste jag vädra ut, då det känns som en bastu härinne - och då sover jag med öppet fönster året om - förutom när det är storm. Det går mycket lättare att sova, när det är svalt i rummet. Då trivs jag som bäst, så får jag se vad som händer imorgon, eller rättare sagt vad man kan tänkas orka med imorgon? Då kanske jag har lust att göra lite grejor som jag nu inte orkar...

Av Marie - 22 januari 2013 22:34

Fick ta och låna om böckerna från biblioteket fast jag nästan har läst ut alla mina exemplar - 2 st var av den tredje är på godväg. Aldrig att jag hade orkat lämna in dem imorgon... Så tung i huvudet som jag är. Nu har jag börjat hosta på allvar, det låtar som man satt något i halsen som aldrig lossnar, och så snyter man sig när man gör något ansträngande. Allt är tillräckligt ansträngande för att man måste snyta sig, och när man tror att man är klar så kommer det mera. Så när jag har läst ut boken, som jag håller på att läser så får jag ta och välja en ny bok av dem som jag äger, men jag tror redan jag vet vilken bok som jag har lust att läsa. Annars så har jag sett både Snabba cash I och II, och det var spännande så jag kanske tar och börjar läsa böckerna? Det finns tre böcker i samlingen, men bara två filmer så då kan man i förväg få reda på hur det gick/går för karaktärerna i filmen.

Av Marie - 21 januari 2013 20:56

Nu när det inte är mer än lite över 100 sidor kvar i boken, så börjar man verkligen dras med.  Nu sitter jag och väntar på att mitt pocketfodral ska dyka upp, så att jag kan gömma mina böcker lite enklare när jag sitter och åker i kollektivtrafiken. Men jag har även tänkt beställa lite mer grejor, men jag har ännu inte orkat. När det är tillräckligt ansträngande att fantisera om när man sitter och göra något är tillräckligt ansträngande, ja då är det inte så roligt att ägna sig åt det. Men nu är jag intressarad av någon film och att sedan boka ett eller två album ? för jag tror inte det var något mer som jag är intresserad av. Annars har jag upptäckt en ny serie på 5:an, Gossip girl är ju slut nu för gått. Men Person of Intrest är en riktigt intressant serie, som jag också tycker är lite rolig. Det finns lite komiska inslag, när the bad one tror att de kommer att få det lätt för sig. Men om tre dagar så försvinner första avsnittet från 5:ans play, så det är dags att skynda sig om ni inte redan sett avsnittet? Andra avsnittet finns redan ute, jag sitter och väntar på det tredje genom att kolla igenom avsnitten som finns ute igen. Men nu tänkte jag återgå till att läsa lite - igen.

Av Marie - 21 januari 2013 19:20

Igår orkade jag inte blogga alls. Eller jag hade tänkt skriva något, fast det känns för ansträngande att sätta igång datorn och logga in. Istället gick jag och vilade och läste en hel del ur Venedigkonspirationen som börjar lida mot sitt slut. Såg klart The good wife, så nu funderar jag på om jag ska se Snabba cash I och II innan jag fortsätter med att titta på någon tv-serie. Finns inte så mycket att se ikväll. Igår såg jag dock En pilgrims död, tror att jag ska ta och läsa om de böckerna. Jag har bara läst den första fast jag äger alla tre. Minns i alla fall glimtar av vad som ägde rum igår.


Annars trodde jag att jag skulle bli smått galen igår när jag duschade. För när jag lutade huvudet bakåt för att skölja igenom det med vatten som man ju gör ett par gånger scamponering, balsamering så kunde jag plötsligt inte andas för att jag ju är förkyld och att luta sig framåt så forsade det bara in vatten i näsan. Det gällde att hålla andan, och andas men munnen när man kunde. Febern har försvunnit, lederna gör inte ont längre. Men det kommer upp slem när man hostar, och när man böjer sig fram över handfatet för att hosta upp slemet innan man sätter på kranen, då börjar den andra kranen rinna också näsan och så får man börja om från börjar igen. Då är det rätt skönt ibland att försvinna in i bokens värld.

Av Marie - 19 januari 2013 19:48

Febern har gått ner, men det värker i ett par leder och så hostar man upp slem. Och sover/vilar en hel del, tills huvudet känns som att den har blivit påkörd eller man inte orkar med smärtan från lederna som vill upp och röra på sig, fast man inte orkar göra så mycket. Det är i alla fall riktigt kallt idag, så pass kallt att man bara vill läsa en bok - fast man inte orkar läsa så mycket. Att kolla på serier går bra, i ca 40 minuter och sedan får man hitta på något annat. Att det ska göra så ont att röra på fingrarna, det får en att känna sig lyckligt lottad att man inte har rematism. Jag har bara haft ont i ett par timmar och jag är redan less på smärtan. Nu ska jag titta på Stjärnorna på slottet och sedan kanske en film, eller fortsätta att kolla klart på The good wife. Har bara två avsnitt kvar nu, och så läsa lite mer i boken - när jag orkar hålla i den.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards