I huvudet på Aponi

Alla inlägg under januari 2013

Av Marie - 4 januari 2013 22:56

Nu har jag hittat ny insperation till vilken stil som jag tror att jag skulle känna mig mest bekväm med. Jag tog en karatär som jag gillar och upptäckte att hon klär sig bekvämt, så nu tänker jag bara uppdatera med sådan som både är bekvämt och "mig" känns som att det finns ett par plagg som sticker ut lite för mycket från "jag". Då blir jag nog nöjd också, i slutändan. Sen sitter jag och kollar på sista GA avsnittet för den här säsongen, men just nu har jag en paus. Det är det enda avsnitt för övrigt som jag såg av säsong 8, men det var bara för att man kunde se den en vecka innan första avsnittet av säsong nio släpptes. Och jag vet inte hur många timmar det tog att se det avsnittet för det blev väldigt många pauser. Visa scener var lite väl magstarka när de var tvungna att göra för att överleva. Sånt kan ta tid - att titta på. Så jag sitter parallellt en helt annan serie som jag också följer. Tackar högre makter för att inte allt har säsongsuppehåll samtidigt.


Nu ska jag se om jag får några rader ur mig i boken? Jag skrev faktiskt några rader där igår, så ens så länge så rullar det på, några rader i taget. Och sen kanske läsa lite, sakta men säkert men här händer det grejer, ibland när andan faller på. Undrar var det handlar om nu??

Av Marie - 4 januari 2013 16:51

Sitter och sugen på en polkagris, en sådan som man kan hänga upp i granen om man vill. Men nu har vi redan ett par stycken som hänger där, är för gamla för att ätas upp så när det fick de nya ligga på ett fat runt några blockljus som vi i alla fall inte tänder. Jag blev bara så sugen på en polkagris det är några år sedan jag åt något som ens påminde om en polkagris. Istället älskar jag choklad - gärna fylld med något. Ju kladdigare desto godare om jag inte bara vill ha nötter eller apelsin i. Det finns sånna dagar också...

Av Marie - 3 januari 2013 23:23

Det blev inte alls som jag hade tänkt mig idag, kom inte iväg på någonting och gjorde heller inte det jag hade tänkt mig men imorgon är en annan dag. Jag tog i alla fall och såg Cockpit och den var riktigt bra/rolig. Medan jag funderar på att kolla färdigt på GA, det är inte många avsnitt kvar nu. Det är synd när man verkligen gillar en serie att man inte bara kan nöja sig med ett avsnitt i taget, på tv håller de ju på i mer än ett halvår dels för att de bara går en gång i veckan och dels för att det finns inplanerade säsonguppehåll när de nya avsnitten för våren spelas in. Men jag kan alltid ta och läsa lite och ta en riktig funderare över vilka kläder som jag vill ha, då det är en av sakerna som blev inställd. Men jag åt en god hemlagad italiensk pizza och så har jag hittat två roliga spel som man bara vill spela. Nu sitter jag och kollar om det kommer några spel under året som kommer, men det ser ut som vanligt. Det väl säga inte så många spel som jag är intresserad av, jag tycker det är roligare att lösa grejer, upptäcka saker istället för att bara skjuta på snabbast möjliga tid eller döda mest antal personer. Men tyvärr så växer inte de spelen på träd, allstå mina favorit spel. Nästan allt som släpps är skjutspel, bilspel eller dem ihop.


Varför kan det inte släppas lite andra spel också...? Men jag får väl gå tillbaka till att lösa mordgåtor i böckernas eller filmens värld ett tag till.

Av Marie - 3 januari 2013 19:04

Innan jag skulle lägga mig, så hittade en grejer som jag har velat ha för några månader nu. Fast i perioder så har den nästan varit bortglömd. Men nu funderar jag på den nästan hela tiden efter att jag hittat "den" på en sida som jag handlat förut men jag minns inte medlemsuppgifterna men det finns nog sparade i någon av mapparna bland min e-post. I annat fall så kan man längta, lite till men den är bra snygg den väskan. Tycker i alla fall jag...


Tänker sätta upp den på önskelistan, sen hoppas jag att den inte kommer sitta där för alla framtid tills man helt enkelt inte är intressarad av den längre. Men tills dess så ska jag drömma var eviga dag.

Av Marie - 3 januari 2013 18:20

Kom precis på att det är torsdag idag, ska kolla om det betyder att En idiot på resa visas på svtplay då? Efter lite tryckande kommer man till tv.nu och upptäcker att det finns inget roligt program alls som visas på svt idag. Åh, det var ju i lördags programmet gick, då visas ju inte nästa försens på lördag. Jag blir så besviken, när jag tar och klickar upp kalenden på datorn och ser att det är TVÅ dagar tills man får se något underhållande igen på tv. Tur att man fick några filmer i julklapp, får ta fram dem nu när det inte finns något annat spännande att kolla på. Såg för övrigt Simon och ekarna nu i jul på dvd, får se vilken det blir i kväll. Men den filmen var bra, dock slutade de inte som jag tänkt mig och den boken har jag ännu inte läst. Men jag har läst en del i Alexandriakoden idag och jag tycker att den blir spännande för varje sida, en order är efter en av huvudpersonernas son för att få personen till att ge dem koden, och hans bästa vän som för övrigt har sonen gömd hos sig är med i den orden...

Av Marie - 2 januari 2013 23:24

Har tittat på lite webbtv, hade tänkt se GA idag men det har ännu inte blivit av. Fastnade först framför Abba och sedan Fjällbackamorden men imorgon hade ändå tänkt handla kläderna som inte blev av idag och nu har jag även fått tag på våren och sommarens trender. Får se om jag följer dem för att hitta något nytt eller anväder den för att hitta något själv men som inte är "inne". Får se hur det blir? Dock har jag skrivit lite nytt idag, det lilla som jag hann med innan jag var tvungen av avbryta för att titta lite på tv. Får se om jag kommer igång igen och skriver några rader till? Annars har jag även läst lite, och tagit det rätt lugnt.

Av Marie - 1 januari 2013 23:23

Nu är det bara några avsnitt kvar innan jag sett klart på GA för den här gången, tror att det blir någon film emellan tv-serierna. Har att välja mellan Criminal Minds och The Good Wifes, får se vilken det blir? Annars har jag skrivit en del dialog idag och jag hoppas att det kommer att bli mer regelbundet som det var för mer än 1,5 sedan då jag inte gjorde något mer än att skriva. Men tiden har gått och under tiden så har jag kommit underfund med att jag inte kan låta mina karaktärer flyga land och rike runt utan att de också måste få leva lite, då det helt klart tar längre tid att skriva än jag hade trott. Speciellt när man får skrivblockering, då går det trögt. Kom på att badrumstvålen börjar ta slut, och det tog ett tag att välja mellan päron och persika. Ja, det verkar inte riktigt som om jag kan bestämma mig så jag frågade vilken jag skulle ta men när jag inte fick något svar så tog jag tillsist päron. Nu är det klart, så då kan det ju inte klaga? Jag gillade i alla fall doften, man kommer ut med en liten bit av sommaren i näsborrarna. Vad kan det vara för fel? Och imorgon så ska jag beställa lite höst- och vårkläder hade jag tänkt. Får se vilka det blir, men jag är sugen på en ny blå cardigan. Jag har 3 stycken men ingen av dem är blå...Sen fanns det något mer som jag behöver förutom tröjan som jag också tänker handla.


Men tills dess tänker jag läsa lite mer, har ännu bara läst några kapitel men det är lätt för de är så korta. Jag vill helst hinna läsa ut den här boken och nästa, innan den måste tillbaka till bibloteket.

Av Marie - 1 januari 2013 22:39


 

bilderna är lånade

 

Detta är vad jag önskar mig i år.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards