I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 1 februari 2013

Av Marie - 1 februari 2013 23:54

Var tidigare inne och läste i ikeas blogg som är en av dem som jag följer, det finns ett par nyheter som kommer om 2 månader som jag blev lite intresserad av. Undra vad mer som kommer den 1 april? Den som väntar får se, men det lilla man kunde se så fanns det ett par saker som var riktigt fina. Man kan se att mycket av det nya kommer i vårfriska gröna toner. Annars ska jag ta och plocka undan och städa bort det sista av julen innan det blir dags att städa, sen får jag se vad som händer? Har lite lust att uppdatera några saker, kanske en ny blomma eller något annat som jag tänkas hitta??


Sen kan man alltid flytta runt saker som man redan har så att de hamnar på en ny plats, då får man en känsla av att man har något nytt när det står på en plats där det tidigare har stod något annat på. Annars funderar jag på att ge mig ut och fotografera lite, något borde man kunna hitta??

Av Marie - 1 februari 2013 23:07

 


Dagen blev inte som jag hade tänkt, jag hann inte med det jag tänkt göra men det finns alltid något som man kan göra imorgon och så kan man alltid få tid över att fundera på vad man vill ha under tiden. Då får man mer tid att bestämma sig, för jag har bara kommit fram till att jag vill beställa lite saker men inte vad jag vill ha för något. Annars finns det ju naturligtvis andra saker som man också går och funderar på, om man ska slå till eller vänta? Sen finns det andra saker som jag hoppas ha börjat med innan helgen är över. Sen hoppas jag även på att jag ska ha läst en del ur Rödhake och att jag sett någon film i helgen, sen får vi se vilken det blir?

Av Marie - 1 februari 2013 22:55

Det blev inte att jag kom iväg till biblioteket idag, jag mådde illa redan från början men böckerna behöver inte lämnas in än på ett tag så de kan gått och väl vänta tills nästa vecka. Men jag hämntade i alla fall ut mina packet idag, det snygga pocketfodralet som var lite bökigt att få på, då man ska sticka in pärmarna in i skinnfodralet men det gick efter en stund. Ville ju inte ha sönder pärmarna på boken.  Det andra packet innehöll några filmer som jag skickade efter i början på veckan, men som istället för att komma hem landade nere på postutlämningsstället.


  • The lucky one
  • Älska mig igen
  • En ny start
  • Hope springs
  • Hairspray
  • Letters from Juliett

Några är nya, andra är filmer som jag velat se och så en och annan rekomenderat val.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards