I huvudet på Aponi

Alla inlägg under december 2014

Av Marie - 26 december 2014 23:31

Jag har åstadkommit storverk idag, jag har handlat det jag hittade på mellandagsrean. Fast jag var tvungen att fundera under större delen av gårdagen innan jag bestämt mig för att jag skulle slå till, sedan väntade jag tills idag till att bestämma färg och så rann tiden ut. Jag handlat aldrig efter ett visst klockslag, då jag anser att det är lite väl sent att handla. Men mina grejer fanns kvar och om ett par dagar så finns det att hämtas ut. Får se vad jag ska fortsätta med?

Jag ska nog vänta med mobilen till någon annan dag, det börjar bli sent och jag har inte ens valt färg än vilket lär ta ett bra tag så det är lika bra att vänta tills imorgon. Då kanske jag har kommit på det?


Jag brukar aldrig vara så bra på att fatta kloka beslut, förut spontan shoppade jag en del när jag fattade snabba beslut och när jag väl slutade med det så känns det som att det tar årtionden innan jag fattat ett beslut om vad jag vill.


Av Marie - 25 december 2014 23:36

Har hittat något på mellandagsrean, som har väckt mitt intresse något som aldrig har hänt tidigare. Jag tycker det är skönt att en del numera även finns på nätet, då jag inte skulle orka kriga för något som när man kommer fram är slut. Det är inte riktigt min melodi, jag gillar inte att trängas allt för ofta om året. Då är det skönt att en del av rean även finns på nätet. Men vilken färg?? Imorgon ska jag ta och kolla in en annan grej också, fast den finns inte med på mellandagsrean. Samma färg eller inte? Kanske ska jag ta den i en färg jag inte ha, så jag vet vilken som är vilken?

Av Marie - 25 december 2014 23:28

 


Detta är vad som fanns under granen i år till mig. Jag hade önskat mig nästan allt av detta förutom chokladen. Fast jag älskar choklad dock har jag aldrig ätit något ur detta italienska märke tidigare. Sitter och funderar på att kanske se en film som jag antingen fått i julklapp inte årets eller om jag ska ta och rota fram en av dem gamla klassikerna filmer jag sett och som jag älskar att se igen eller om jag ska se någon av filmerna som kom hem i förra veckan. Fast det ena behöver ju inte utesluta det andra. Kan ju ha film maraton i ett par dagar nu under ledigheterna...


Vad fick ni / något ni önskade er??

Av Marie - 25 december 2014 21:53


Börjar närma sig jul.



God fortsättning


Jul

Av Marie - 24 december 2014 18:19

Nu har jag sett klart för den här gången på Body of Proof, och jag börjar faktiskt bli riktigt sugen på att se någon film men vilken vet jag inte än. Kanske någon av de nya? Men jag sitter även och tittar på några reor, undrar om man ska slå till i år? Ska kanske ta och titta igenom dem i kväll om jag hinner? Annars hann jag med julstädandet i tid innan julafton, jag blev klar i år kväll. Det känns rätt skönt att bli klar i tid, och att handla lite juldekorationer på rean.

Får se vad som händer??

Av Marie - 22 december 2014 23:40


Gillar låten men texten är fin.

Av Marie - 22 december 2014 22:47

Sitter just nu och försöker komma på en önskelista. Har just nu ett förslag på min lista, så det går rätt trögt just nu. Det hjälper inte att jag är hungrig, trött och allra helst skulle vilja se Body of Proof just nu men det får vänta en stund till. För imorgon är dan före doppare dagen och min bror har ingen önskelista, så nu håller jag på och försöker göra en till mina föräldrar - för han tycker listor är löjligt. Så vi får väl se om jag kan underlätta något för mina föräldrar?


Under tiden lyssnar jag lite på Laleh - Colors. Funderar på att senare köpa hem ett till album, cd är billigare än nerladdat när det kommer till äldre album.

Av Marie - 22 december 2014 20:34

Jag är alldeles slut. Jag tog och samlade ihop en hel del energi och tog och begav mig till Täby C för att både köpa julklappar och lite annat. Jag hade redan tänkt köpa polishbortagninsmedel då det har frågats om det här hemma i mer än ett år och när jag såg att en av butikerna hade det så var det inte så jobbigt att bära hem det, när man bara la ner det i ryggsäcken. Jag ville ha armarna fria då jag på slutet skulle hämta upp julklapparna som fanns på utlämningsstället. När jag väl ringde pappa angående polishen så nämner han en bok som han vill ha. Jag var inte ett dugg imponerad då jag redan passerat Akademinbokhandel för att befinna mig i butiken där jag stod för att handla första varan på min lista, och då var kön inne i bokhandeln utan början eller slut - det gick knappt att komma ut eller in. Men när jag väl hittat dit så var alla dem borta, och jag kom ut ur butiken med boken efter lite hjälp. Trodde det stod på en annan avdelning visade det sig.


Sen hittade jag butiken där jag skulle köpa julklappen i, och hittade färgen som här hemma inte fanns i rätt storlek efter det gick jag och klämde lite på min kommande mobil. Men jag blev inte klockare för det. Den lilla eller den större? Jag hade förut en tanke om den mindre för att jag då skulle kunna använda den för att jag inte har så stora händer, men nu efter att jag har klämt på dem så spelar det ingen roll. Jag når inte heller allt på den mindre med en hand. Den större har bättre batteri - räcker längre. Sen får jag se vilken färg det blir, det är nästa dilemma. Så jag får se vilken det bli, hade tänkt bytta inom kort.


Sen tog det 43 minuter att hitta därifrån för att skyltarna tog bara slut i mitten av centrumet, och jag hann inte handla något att dricka eller äta, så första glaset iskallt vatten var smått religöst att få i sig efter timmar utan. Nu har jag 4 klappar att slå in, sedan är jag klar för i år. Men nu är jag bra slut. På hemsidan finns den en Hitta hit knapp till Täby C men det saknar en hitta hem. Det är nästan som de vill att hela världen ska hitta dit, sen vill de inte bli av med än.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards