I huvudet på Aponi

Alla inlägg under december 2014

Av Marie - 4 december 2014 22:51

Jag är rätt så klar med min önskelista för i år, kan alltid fylla på den om det behövs till min födelsedag. Det känns rätt skönt att vara klar, nu ska jag bara sätta ihop mina bilder och text som jag brukar göra och så tror jag att jag är klar för i år. Men jag kan inte bestämma mig för vad jag vill göra nu? Se en serie eller titta på film? Svårt val... Annars kan jag se på en serie och sedan sätta på en film, då behöver jag inte välja bland en av dem. Smart va?! Har tänkt plocka undan, röja upp lite imorgon så att jag kan ta och städa i helgen. Sen har jag ett par andra saker som också ska bli klara tills dess, som mina beställningar med julklappar, gillar att vara klar i tid. Sen finns det ytterliggare en sak som jag funderar/tänker göra imorgon. Något som jag har velat göra under så pass lång tid att jag inte har lust att låta chansen försvinna under mina fötter. Men tills dess, får jag ta och göra något åt smärtan som jag känner just nu annars kommer det bli svårt att sova sen.

Av Marie - 3 december 2014 23:36

När man är sjuk så kan man underhålla sig med att spela lite, jag har idag slagit ett eget personligt rekord. Jag har tjänat ihop 1 000 000 € utan att spenderar något på vägen. Naturligtvis har jag på vägen köpt land och maskiner för att kunna transportera och skörda mycket fortare utan dem hade jag redan kunnat kommit upp i den summan, men det kan också ha varit mördande tråkigt att inte komma någonstans för att det är de inte inte tar så många liter det maskiner som man får i början av Farming simulator 15. Jag tycker i alla fall att det jag har lärt mig sedan i måndagen syns på kontoutdraget, fast den nu inte är så pass mycket där, efter två nya traktorer och skördetröska.


 

från mio


Dessa har jag på min önskelista. Jag gillar verkligen ängeln och huset, som skulle bli ännu vackrare på kvällen då man kan tända upp dem, de är båda lyktor sen skulle jag även vilja ha några svarta stjärnor. Får ta och titta till dem när jag tar och handlar julklappar i nästa vecka, de säljs i en av butikerna som jag ändå ska till. Tycker att det är för mycket vit på mitt rum...



Nu ska jag snart ta och läsa lite ur Sandmannen. Sen får jag se...


Av Marie - 3 december 2014 23:29

orsakar strömavbrott eller blir pankrutt kan detta vara en av orsakerna. Kolla in denna video i alla fall och häpna över tiden som har lagts ner för att göra denna video...



Av Marie - 2 december 2014 23:37

Det blev inte av med någonting som jag hade planerat, då jag har blivit sjuk eller jag håller på att bli sjuk så jag hade ingen lust att åka iväg och shoppa. Dock har jag tänkt börja planerat för sakerna som måste beställas, helst imorgon så att jag har allt klart innan den fjärde advent. Jag gillar inte stress, och sen att jag gör ett nytt försök i nästa vecka då jag nog känner mig lite bättre. Jag har i alla fall ägnat dagen åt att så, och skörda och tjäna pengar i mitt nya spel som jag inhandlade i förförra månaden. Jag har lärt mig mer idag tackvare youtube än jag har gjort sedan jag inköpte det. Mest hur saker fungerar och vad man ska ha allt till, så jag är tacksam för det.

Annars hade jag tänkt göra lite andra saker nu runt jul, får se om något av det blir gjort då? Jag tycker att jag behöver ett par saker till innan dess, helst. Jag är lite splittrad för det är så pass mycket som jag vill göra samtidigt just nu, att jag inte riktigt kan bestämma mig för i vilken ände som jag vill börja med först. Jag hoppas att det löser sig, för att få så pass mycket av det innan det är för sent för en del av det.

Av Marie - 1 december 2014 23:52

 

från granit och (rum21 ifjol)


Igår hade jag en del att göra, första advent och dekorationer. Jag hade ännu inte gjort allt innan som jag tänkt göra utan de får jag  ta och göra innan nästa advent hade jag tänkt. Dock gick det inte som jag tänkt, det känns inte färdigt men jag är inte klar än. Jag har inte letat upp allt som jag har än, det var tidigare i år som jag tog och fyllde en kartong med en del av julpyntet, några änglar och tomtar var då redan nerpackade. Jag hoppas att när jag är klar med allt, att det ska kännas klart då. Jag håller tummarna.


Imorgon hoppas jag även på att jag kommer iväg och inhandlar lite julklappar. Jag har tänkt beställa ett par stycken, men alla finns inte på nätet och så finns det ett par saker jag själv behöver. Jag har tänkt göra DIY i duschen. Resten av packeten tänker jag nog ta och beställa, känns inte lika stressigt och det passar mig bättre. Jag har redan köpt min julklapp till mig själv - eltandborste, ibland når man bättre med den än en vanlig.  Men nu ska jag ta och återgå till min planering, det finns ett par saker som måste stämma inför imorgon om jag nu kommer iväg...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards