I huvudet på Aponi

Alla inlägg under juni 2009

Av Marie - 21 juni 2009 22:11

Idag har jag tagit och spelat lite sims 3 igen, och för första gången så dog en gubbe för mig eller ja det var en gumma, men jag hade ingen aning om att man kunde prata, krama och kyssa de döda! Men det kan tydligen de föredetta makarna göra. Får se senare om det även gäller barnen...

Annars har jag läst lite gran idag men jag har ska snart börja läsa en deckare pararellt med den som jag läser just nu, jag börjar nästan få deckarabstinens.

Får se om jag kan få spökbarn? Som jag inte hade en aning om att man kunde få, det låter verkligen spännande spel. Jag har funderat fram och tillbaka och jag vet inte om det är värt att köpa ett bärbart konsol för jag kommer nog inte använda det så mycket (det går ju en drive just nu), handen på hjärtat. Det är nog bättre att spara en del och sedan köpa det jag verkligen vill ha, som just nu är lite smycken, annars vill jag ha en kamera men den väntar jag nog lite med, för det finns inte med på årets rea, vad jag vet?

Av Marie - 21 juni 2009 15:50

Gängkrig 145 av Jens Lapidus och Peter Bergting

Rött stoft av Ann Cleeves

Patienten av PD James

Flickan under jorden av Elly Griffiths

Dödsbud av Mark Billingham

Fritt fall av Juli Zeh

Doft av onska av Anne Rambach

På sannolika skäl av Gianrico Garofiglio

Av Marie - 21 juni 2009 00:32

Igår gjorde jag en hel del, löste korsord, läste lite i min bok och åt upp rester från midsommarafton sen tog vi och kollade på filmerna från Kanarieöarna så jag hann aldrig titta förbi här igår. Men idag ska jag ta och börja promenera igen, nu känns det knappt något i ryggen heller, så då ska ta och försöka gå mina kilometrar idag, bara vädret håller i sig, det är aldrig kul att bli blöt när man går, men man kan inte styra över vädret heller bara önska att det skulle vara bättre, men nu tycker jag att det har regnat färdig för juni månad i alla fall. Får se om det blir bättre väder idag då? Sen har jag lite att fundera över, men först ska jag ta och läsa lite innan går och knyter mig för idag. 

Av Marie - 19 juni 2009 22:13

Och så har blev det midsommar, jag får ta och städa lite i helgen istället, det gjorde helt enkelt för ont igår och idag hann jag inte städa alls, men imorgon kommer en ny dag. Och nu har jag även läst ut Tempelriddarnas arv, den var bra, men jag vill spara den sista bocken i serien lite, jag vill inte läsa ut dem för fort, vilket gör att jag inte riktigt vet vilken bok jag ska läsa nu? Jag hoppas att jag kan ta och välja en snart så jag har något att läsa nu ikväll. Annars så har jag ätit en hel del, sill, lax, prinskorv och en och annan tårta.Tur att det är bara midsommarafton en gång om året, men det har vart rätt kul idag, fast jag har inte hunnit att gå ut idag, och igår orkade jag inte för att jag hade så ont. Idag har jag inte lika ont, jag går inte på smärtstillande men jag hann helt enkelt inte ut innan festen började. Får se vad man hittar på nästa vecka och hur det blir med mina tv-serier som jag ska ta och beställa, något måste man underhålla sig med, under regnskurarna.

Av Marie - 18 juni 2009 23:20

Jag vet inte vad som är värst? Detta ihållande regnade, jävulusiskt ont i vänstra delen i ryggen (pga en sträckning) eller att värktabletterna satt sig på magen? Jag har tröttat på dem alla tre, jag tycker det är på tiden att sommaren kommer förbi, jag hoppas att den mesta av värken har lagt sig till imorgon och min mage och jag har aldrig vart bästisar - någonsin. Det verkar just nu som det inte går att få nått som man vill just nu, men jag hoppas att det blir ändring på det tills imorgon. Annars är snart boken slut, synd för den var rätt bra enda till sista sidan, får se om den sista i triologin Alexandriamorden lever upp till samma nivå som de två tidigare har gjort? Sen tog jag och tog mig tid till att spela lite sims 3 idag, och det var som vanligt väldigt trevligt. Jag undrar nästan hur man stod ut med två:an när de inte åldrades samtidigt som man gör i det verkliga livet, jag tycker att det blir mycket roligare nu delvis pga det. Får se vad som händer imorgon på midsommarafton??

Av Marie - 18 juni 2009 16:47

Det är inte min dag idag, nu har jag en knivskarp smärta runt hela skuldebladet om jag inte hade svalt mina värktabletter. Det känns nästan som att jag håller på att utveckla vingar idag, så jag har ingen som helst lust att gå ut och gå idag, då det mesta gör ont eller smärtar. Men jag var nere en stund vid centrumet, men där fanns det en hel del som bara hängde som var tvungen att gå om, vilket gjorde ont. Och inte fanns det som jag hade åkt ner för, det kommer inte in förens i nästa vecka, men jag hittade i alla fall en håraccessoarer att ha i håret imorgon, om jag inte har lika ont som idag, när det gör jävulskt ont om man inte går på smärtsillande. Jag vill att smärtan ska gå över, för jag gillar inte att äta smärtstillande. I alla fall så återstår det inte så mycket av Tempelriddarnas arv längre, ochdå får jag börja på en ny bok snart då, hoppas att den kommer vara lika spännande som denna har varit.

Av Marie - 17 juni 2009 21:01

Nu har jag vart en duktig flicka, jag tog och gick ett varv till fast jag fortfarande känner mig stel i nackmuskeln, hoppas att den snart går över, jag vill inte få nackspärr av detta. Men det hjälper en del också att inte sitta helt still, det gör det bara värre. Och jag som vill läsa en stund, det gör rätt ont att lägga sig ner och läsa i soffan. Jag får nog ta och sitta om jag ska orka läsa en stund. Men sen blir jag väl så tvungen att börja röja inför den stundande ständningen imorgon, det är nog lika bra att städa inför midsommarafton än efter, eller vad tror ni?


Men annars kanske jag ska ta och besöka centrum i alla fall innan midsommarafton, om inte annat för att inhandla lite håraccessoarer iför midsommarafton, för jag är inte bra på att binda krans och det låter som en dyr historia att låta någon annan göra det åt än. Sen får jag se vad jag kan tänkas hitta på att göra, men det kommer definitivt innehålla promenad, de kommer jag inte undan från, men nu börjar jag se resultat av det. På fredag är det exakt 6 månader sedan jag bestämde mig för att gå ner i vikt, och hittills har jag gått ner 6,6 kilo. Vilket är helt lagom, då huden hänger mig i viktnedgången. Nu undrar jag bara över vilket min nya bok ska bli på fredag då jag äntligen har läst ut Tempelriddarnas arv tills dess.

Av Marie - 17 juni 2009 17:48

Vid närmare eftertanke igår så kom jag inte på något som jag behöver, så jag åkte aldrig ner till centrum idag däremot tog jag och ryckte upp de 70 panséerna som jag planterade för några veckor sedan (i april) för att byta ut dem mot 31 sommarblommor. Jag vet inte om det var i processen när jag ryckte upp den gamla blommorna, planterade ner de nya, var ute och gick eller när jag dansade en stund idag, men jag har lyckasts sträcka en muskel. Så nu sitter jag här med varmdyna för att få igång blodcirkulationen i muskeln, (det känns mindre stelt då) och kan inte bestämma mig för om jag orkar gå ett varv till med stel muskel. Får se hur det känns senare? För det är nog lika bra att jag går ut och går en stund till lite senare... Man går ju ner i vikt om man rör sig.


Vad har jag mer gjort än att planterat och promenerat, jo, jag har läst en del men också njutit en liten stund ute i solen innan jag började klippa häcken. Hm, jag vet inte hur jag har fått träningsvärk, men just nu ser det ut som jag bara får mer till tänkta kandidater. Får se om jag får lite tid över till att spela sims 3, sen går jag och funderar på ett sätt som kanske kan hjälpa mig få lite bättre balans och kordination nämligen genom att börja dansa själv hemma. Jag får se om jag beslutar mig för att med denna träningsform också inom kort, den förbränner ju också fett, så det kan vara ett kompliment till mina promender för att träna andra områden också. Det kan ju aldrig skada att prova.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards