I huvudet på Aponi

Alla inlägg under juni 2009

Av Marie - 8 juni 2009 18:16

Den här gángen var det Aj tur att svara pá lite frágor.

Av Marie - 8 juni 2009 17:54

Huu, idag är den varmaste dagen hittills, 30 grader. Jag var inne för en stund sen i Svenska Kyrkan, som rákar ligga pà samma gata som receptionen och tände ett ljus. Men vi börja dagen med att besöka djurparken, Palmitos Park, som hade allt fràn Orkiéer till fjärilar. Det var riktigt mäktigt att fá se örnar flyga fritt och kängrur ligga i skuggan och vila, men vi var inte där sá länge för det skulle hem och solas ocksá. Vilken inte jag gillar, men det har ni väl redan märkt? Men det finns en del att göra istället för att ligga i solen hela dagen. Nu är det ju inte heller mánga dagar kvar tills vi áker hem heller, men jag har i alla fall bada en gáng och det var igár, men det blev inte sà láng stund innan jag gick upp igen. Men man máste ta passa pá och fá lite sol, när man fár höra om vädret vi har hemma i Sverige just nu, med en hel del regn. Jag har ocksá lite lust att titta in till Tous när jag kommer hem, har fátt se en del här nere, företaget är spanskt men det är lite lättare att handla i Sverige. Annars kan man ta hem en del av Kanarieöarna i form av en planta. Jag tog och köpte en drakblodsträd, och jag hoppas att den ska trivas pà mitt rum och inte dör efter ett tag. Men nu ska jag ta och gá upp igen, och fundera pá vad mer jag vill handla hem för nágot? Annars kan jag spara en del av pengarna jag har kvar och áka hem och strosa lite förbi en smyckes affär som Tous när vi kommer hem? Jag fár se hur jag gör...

Av Marie - 5 juni 2009 14:31

Här kommer en liten hälsning fran Kanarieöarna, det är väldig varmt - enligt mig sa jag läser en hel del och solar väldigt lite. Det är ingen stor favorit. Men det finns sa mycket att titta pa och besöka, som den Svenska Kyrkan som bara ligger ett stenkast bort. Jag har verklig längtat efter att vara uppkopplad en stund, fa läsa lite blogga och mejl en stund, och inte bara ligga och läsa boken om hattaffären och smörja huden - som jag inte är nágot fan av och att dricka hinkvis av vatten eller Aqua. Det är gott, men det känns snart som man utväklar gällar här nere. Nej, men allvarligt snart ska jag ta och uppsöka affären för att handla lite grejor. Men jag sàg att Gossip Girl kommer i september, gud vad jag blev glad.

Sen verkar det som att Bsb nya album inte längre kommer att heta This is us, men hoppas att den kommer ut snart, fans kan till och med komma med namn förslag.

Av Marie - 2 juni 2009 19:19

Idag har jag inte gått särsilt långt men jag har dock tagit och städat, vilket inte var så värst kul. Men jag har planer på att läsa ut Hannibal - uppvaken, men det är bara ca 12 sidor kvar så det ska jag nog hinna med. Sen ska jag börja med en ny bok, som förmodligen kommer att bli En liten hattaffär på hörnet som man även kan ta och läsa på planet när man inte har något annat att göra. Sen ska jag vaxa benen och sitta i ett fotbad, om en stund, får se om jag passar på att ser en film under tiden? Annars har jag inte så mycket som ska göra klart idag, det finns säkert tusen saker som jag ska hinna med tills imorgon men det får jag ta då. Jag hoppas att jag har en bra dag imorgon, så att den är lite som det var idag. Men nu ska jag snart gå upp och sätta mig i ett fotbad, och titta på en film, men innan dess ska jag ta och vaxa benen. Hoppas jag har med allt, och nu kom jag på en sak till som jag måste göra innan filmen, jag måste ta och fika.

Av Marie - 1 juni 2009 18:15

Idag var jag så stel när jag vaknade. Under hela gårdagen så hade jag ont i höften något som jag även hade när jag var liten, men mot kvällningen gick det även så smått över till stelhet fast jag försökte att motverka genom yoga, så idag fick jag ta fram värmedynan och det gick delvis över efter en stund, jag ska ta och upprepa behandlingen innan jag går och lägger mig hade jag tänkt. Annars har jag läst en del idag och även gått en bit idag, men inte alls lika långt som jag brukar. Så det känns inte riktigt på topp men jag får försöka ta nya tag imorgon.Får se vad jag hittar på då? För om jag orkar kanske jag ta och gör det jag hade tänkt göra idag, annars får jag skjuta upp det ett tag tills det känns bättre igen.


Men nu är det så nära att man nästan kan ta på det (sims 3 spelet) det kommer lite senare den här veckan och jag kan knappt bärja mig. Så jag har längtat, i över 6 månader och nu när det är mindre än 4 dagar kvar börjar det kännas rätt osurrealistiskt när man väntat så länge, att man knappt kan fatta att det snart ska äga rum. Men nu ska jag ta och smälta det lite men framför allt ta och avsluta min promenad nu hade jag tänkt.

Av Marie - 1 juni 2009 00:55

Den här veckan var det Brians tur att svara på fansens frågor. Hur det gick, och vad han svarade? Titta in klippet, vet jag.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards