I huvudet på Aponi

Alla inlägg under december 2012

Av Marie - 29 december 2012 18:55

Var ute i mellandagsrean idag, det var riktigt halt på parkeringen och runt in och utgångarna vid Solna C, skönt att man inte bor där. Men det var inte riktigt så mycket folk som jag trodde att det skulle vara, då jag behövde ett nytt minneskort + en kameraväska. Väskan hade de inte inne, den får jag köpa senare men tydligen befann sig alla inne på systembolaget. Man såg knappt vad de hade kvar för något utanför affären med alla dessa människor som försökte köpa med sig, vin, öl och kanske champagne med sig hem inför nyår. Kanske att de handla annat också? Men det då det är skönt att man inte dricker alkohol. I år tänker jag dricka en eller högst två glas hallonsoda, som man kan få tag på i sin lokal affär som har bättre öppetider än systemet.

Av Marie - 28 december 2012 23:32

Jag har en gedigen musikbibliotek, det är ett antal olika artister och grupper i olika genre, beroende på humör och situation. Tex så går det lättare att träna till Lady Gaga än Mozart ja jag har båda i min personliga musikbibliotek efter tycke och smak men jag gillar olika klassiska låtar men även artister som använder klassiska instrument i låtarna, som stråkar och piano det får låten att låta maffigare och får ett fylligare ljud. En av andelningarna till att jag gillar Josh Groban. Så denna låt går nu på reapet, den släpps ju inte förens i början på februari, men den har fått mig till att längta dit. Från början undrade jag inte om Onerepublic skulle släppa något nytt snart, och den kommer också någon gång under nästa år. Då finns det redan 4 album som jag bara måste ha...


Onerepublic

Backstreet Boys

Bon Jovi

Josh Groban


Av Marie - 28 december 2012 22:57

Nu har jag snart läst ut Barnbruden och den var lika bra som jag trodde att den skulle vara då jag struntade i att sortera in den på bibloteket utan tog och låna hem den själv. Nu får jag se vad det blir för någon bok av alla dem som jag har tillgång till här hemma? Men jag borde nog ta och läsa en av mina favorit författare då jag har lånat den 4 boken från bibloteket då den är nästan helt omöjlig att få tag på. För den har jag inte läst än. Det är kanske dags nu? Annars hade jag lite tråkigt igår så jag började att titta på den åttonde säsongen av Grey´s anatomy, jag följer den nionde på tv, så det är något förvirrande nu när de på tv pratar om vad som händer under den säsong som jag ännu inte sett hela men som jag har på dvd. Så det känns som ett perfekt tillfälle att friska upp vad som hände när de är paus i den nionde säsongen. Sen har jag redan klarat ett spel som jag fick i julklapp men det gör inget. För första gången klarade jag hela spelet fick alla trophys. Det har aldrig hänt att jag ens har varit nära, tog och handlade ett annat nu under mellandagsrean.

Av Marie - 26 december 2012 23:24

Sitter och kollar på rean på kläder, har bland annat tänkt köpa mig en eller två lite tjockare tröjor och kanske någon lite vårnyhet? Annars får jag se om det blir något mer? Hade tänkt skicka efter lite varmare och gosigare vinterkängor, får se vilka det blir men det jag har nu tycker jag är lite för kalla annars är det bra, har aldrig halkat med dem. Annars går jag fortfarande och funderar på när jag ska uppdatera min mobil, känns att jag har tagit julledigt då jag inte gör så mycket av vad jag tänkt att jag ska hinna med. Men det kommer att bli av för jag vill ha en smartphone. Tycker nästan att det är påtiden, känns snart inte som att det finns någon som BARA ha en gammal GSM telefon kvar. Ja den fungerar men det finns en hel del som man inte kan göra med den, som att kolla in SL vid förseningar, skicka mail och det finns nog någonting mer som jag stör mig på som jag inte kan göra på min.


Nu har jag i alla fall lust att kolla på någon av mina tv - serier, får se vilken det tillslut blir eller om jag tar och läser istället?

Av Marie - 26 december 2012 19:54

     


Nu har amaryllisen nästan slagit ut, det finns i alla fall 1,5 klocka utslagna. Dessa är i alla fall tagna mellan den första och andra advent i år. God fortsättning....

Av Marie - 26 december 2012 19:41

 


Igår hann jag inte blogga alls, först höll jag på att prova alla julklapparna som jag fick igår och sedan var det ju Så mycket bättre och efter det Änglagård 3. Men här är några av vad som fanns i mina klappar. Sen ska jag också få gå på revy i nästa månad. Nu undrar jag bara vad som finns kvar tills jag fyller år, då jag nästan har fått allt som fanns på min lista. Det är bara en film och iPoden som jag vet finns med och som jag inte fick....

Av Marie - 24 december 2012 23:25

Roliga småbarn som gör ännu roligare miner.


Av Marie - 24 december 2012 19:09

Jag hann bli klar i tid, och jag har även hunnit läsa lite idag. Annars har jag ätit lite mat, men några julklappar har jag ännu inte sätt röken av. Får se, i värsta fall blir det inga julklappar förens imorgon. Men nu ska jag gå tillbaka, ibland blir det tråkigt av att inte göra någonting - surfa.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards