I huvudet på Aponi

Alla inlägg under december 2012

Av Marie - 17 december 2012 22:36

Idag blev inte riktigt som jag tänkt mig, får se om det blir av i morgon? Har läst lite ur Barnbruden och ju mer man läser desto mer vill man fortsätta. Det är nästan svårt att lägga den i från sig när man ska sova. Annars har jag ägnat dagen åt att läsa lite om mitt kinesiska stjärntecken, vilket skiljer sig från våra. Jag är i alla fall en hund, vilken du är kan du ta reda på här. Det är intressant och se hur mycket det är som stämmer in på än själv. Annars hade jag tänkt spela lite sims 3 idag men det blev aldrig av, Har i alla fall lust att boka det nya Simcity som kommer inom 3 månader, det finns en hel del som är nytt i spelet men att det framförallt går att bygga annat än BARA raka väggar är nästan det ett skäl till att man blir sugen på att spela spelet. Se själva, jag tror att det blir ett kul spel.



Men jag ska i alla fall försöka utföra ett ärende imorgon förutom att jag också ska klippa mig. Det är några månader sedan sist och det är på tiden då dess huvudhobby är att växa flera cm mellan besöken hos frissan, någonstans mellan 1 till 2 cm växer det lugnt i alla fall i perioder. Sen ska jag så klart ta och försöka läsa ännu mer i boken samt komma på lite fler dialoger till imorgon. Har skrivit lite idag men skrev inte lika mycket som jag trodde att det skulle bli.

Av Marie - 17 december 2012 16:50

Idag är klippet från en 17 årig kille som har cancer och som bara ha månader kvar att leva. Vad gör man då? Man spelar in en singel. Jag verkligen gillar den här låten; Clouds.


Av Marie - 16 december 2012 19:19

Man blir nästan lite sömnig själv.


Av Marie - 15 december 2012 23:06

Här sitter jag och lyssnar på lite musik, vet inte om det finns något på tv som jag skulle vilja se? Annars kan man alltid se någon film. Känner mig lite rastlös av mig idag. Eller så kanske jag ska ta och skriva några rader i boken? Annars kan man både spela tv- och dataspel men det går även att läsa ur Barnbruden, men när det blir fler möjlighet blir det desto svårare att beslutas för vad man skulle vilja göra. Men det är ett tag sedan som jag både såg en film (förutom igår) men det är ännu längre sedan jag tog och spela lite... Det får nog bli något av dem två. Sen har jag läst lite idag, jag tycker att boken är bra. Jag gillar den mer än att jag trodde att jag skulle göra, då jag nästan gav om att någonsin orka läsa ut den. Tänk vad som kan hända på några ynka sidor. Får se vad jag orkar göra imorgon? Tänkt åka in till stan under måndagen och byta ut en sak som blev fel under julmarknaden förra veckan. Men jag orkar inte åka in imorgon (sista dagen på julmarknaden) det för mycket folk + dyrare biljettpris och med mindre folk så går det fortare att ta sig runt under den tid man har på sig för att få tillbaka biljettpriset när man går ut.

Av Marie - 15 december 2012 14:05

Helt enkelt en 10 i topp lita av roliga och dumma grejer som 10 olika djur ägnat sig åt.


Av Marie - 14 december 2012 23:31

Nu är stora delar av duschrummet klart, i alla fall för idag och i morgon hinner jag inte för då ska jag bort men det är skönt att ha börjat någonstans. Är snart klar med julpyntet allt känns inte som det står på rätt plats ännu, men det är några dagar kvar till jul. Sen funderar jag på att se en film, tror att det blir en film som jag inte har sett på ett tag men annars så känns det som att det blir ett fint film väder i år. Ska nog bland annat ta och leta fram Dagboken som man kan se på juldagen eller annandagen. Men det finns nog fler filmer som jag vill se... Men jag ska också försöka läsa mer i boken, får nog ta med och läsa lite imorgon så att jag verkligen kommer in i den. För som det är nu så har jag läst 3 kapitel, och det är en 15 åring flicka som ska gifta sig med en rik man som är äldre än hon själv men han har haft en älskarinna i varje stad och en av dem är nu gravid, något hans blivande fru så klart inte känner till. Så det är så långt som jag har kommit i boken. Men nu ska jag ta något att dricka, leta fram filmen så är jag redo.

Av Marie - 14 december 2012 17:17

Yay, nu är nästan alla inköp klara av julklapparna det skulle i så fall vara en liten grej kvar...


Nu kan jag pusta ut, för nu är det bara att slå in allt som återstår. Och det är lite väl pillrigt när man inte har världens bästa finmotorik ibland. Medan andra saker fungerar bättre. Har äntligen gjort och fått upp den nya julinspirerade headen. Vad tycks?


Avslutar med en länk på ur söta djur eller det finns en som inte behövt funnits med.


Av Marie - 14 december 2012 14:52

Här är en kille som redan har en favorit låt att dansa till.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards