I huvudet på Aponi

Alla inlägg under december 2012

Av Marie - 21 december 2012 08:30

 

bilder lånade från Ikea


Man kan både hänga julpynt i granen, i fönstret och över bordet på en gren som sitter fast i taket, eller tejpa upp fiskelina i taket. Det ger en inramning till rummet eller platsen där de hänger över.


JULMYS dekoration hängande 49:- 28 delar, JULMYS dekoration hängande hjärtan 49:- / 4st, JULMYS dekoration kula 39:- / 6st, JULMYS dekoration hängade hjärta 49:- / 4st


Av Marie - 20 december 2012 23:16

Nu är alla mina paket inslagna, och jag ska påbörja plockande och dammande innan helgen börjar hade jag tänkt eller så tar det lite längre då jag snabbt blir trött av att jag fortfarande inte har blivit frisk. Men min målsättning är att jag ska bli klar, annars har jag lite julledigt tills efter nyår. Sen får jag se, hur det blir? Snart är det jul, men det märks inte så mycket just nu men det var trevligt att gå på julmarknad för någanstans då började det kännas att det inte är så långt kvar. Vintersolståndet började för några minuter sedan och kommer fortsätta till 11.12 imorgon, då får vi vår kortaste dag och längsta natt när jordaxeln ändras och jorden vrider sig lite bort från solen. Och jag ska ta och läsa lite gran ur boken Barnbruden.

Av Marie - 20 december 2012 23:05

Vem kan motstå en skrattande unge, och en som gör volter också?


Av Marie - 20 december 2012 10:45

Tyckte att det var en passande sång, men den är även en fin, vacker låt.


Av Marie - 19 december 2012 23:07

Nu har alla mina julklappar kommit som jag ska ge bort, håller på att slå in dem men just nu har jag tagit en paus, ibland blir det för mycket när man redan är sjuk. Men någon till kanske jag hinner slå in idag? Annars finns det lite att titta på webbtv, som jag har väntat på en hel vecka. De bästa programmen på kanal 5 går mellan Mån - Tors. Men det tråkigt i att det snart är jul är att mina älskade program tar ett uppehåll, vad ska jag då titta på? Men jag hoppas i alla fall på att de kommer att köpa in fler avsnitt av en serie som de snart har vissat hela säsong 1 av? Men under tiden har jag några serier som jag missat under förra hösten som jag ska kolla in, via min dvd spelare. De är redan inköpta under den kalla, regninga hösten i år. Har ni också tv - serie som ni följer?


Annars har jag ju de två böckerna kvar att läsa innan de ska lämnas tillbaka. Jag ska nog kolla upp om det inte finns en fortsättning på barnbruden? För det känns som att den ingår i en serie, och framförallt för att det står en 1 på bokryggen. Så det börjar nog bli dags till att krypa upp i favoritfotöljen har bara en fotölj, men vem räknar? och både läsa, och kolla på film under hela julhelgen. Då kanske man blir frisk också, eller så har man bara haft en trevlig stund. Sen finns det nog tusen andra saker som ska göras. Men vi får se hur mycket jag orkar göra per dag...

Av Marie - 19 december 2012 22:57

Vaktmästaren på Allsången, kunde inte låta bli då jag var där en snabbis igår.


Av Marie - 18 december 2012 23:45

Varning! Stoppa aldrig in dina fingrar där du inte vill ha dem.


Av Marie - 18 december 2012 23:09

Nu är jag alldeles slut, dels så klippte jag mig. Sedan inte till skansen för att bytta julgranskula, tillbaka med spårvagnen och handla brända mandlar, promenad tillbaka till centralen och hann med Uppsala pendeln, det var en del som trodde att de bara stannar i Uppsala och Arlanda så det var nästan helt tomt tåg som jag åkte med i motsvarighet till när jag åkte in. Sen stiga av bussen efter några hållplatser för att hämta upp en del av julklapparna som jag ännu inte öppnat då jag var tvungen att rycka ut för att fixa farmors digitalbox - hade nästan hittat felet fick jag reda på sen efter att proffset hållt på med boxen i 1,5 timma med dator. Jag lyckades nästan efter 40 minuter utan dator med internet. En knappt tryckning längre ner på listan och det hade varit löst. Så nu är jag TRÖTT. Men jag har stor lust att se Hart of Dixie innan jag tar sängen, och läser någon sida för idag.


Sen har jag lust att åka tillbaka till Ikea, för att handla en filt men det kan nog vänta tills efter jul men jag har tänkt handla en ny kudde innan jul. Min sidokudde har förlorat sin form, men det är några år gammal nu och jag tycker bara att den är böckig när det inte uppfyller sitt löfte längre. Att vara en hög dunkudde för om man sover på sidan, som det är nu sover man inte en hel natt för att man måste bråka med en tonårskudde. Så då kanske jag kan hitta något annat också? Annars hade jag tänkt ta det lugnt imorgon, läsa lite i boken, kanske skriva några rader och spela lite sims 3. Och förberedda för sista städningen innan jul.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards