I huvudet på Aponi

Alla inlägg under augusti 2014

Av Marie - 15 augusti 2014 23:34

Idag har det varit körigt. Jag har nästan flyttat över alla mina cd skivor som jag har fodral till, 13 fodral är vad jag har kvar men det går i ett par till så jag ska kanske ta och beställa några till lite senare. Men det är effektivt, de försvinner i ett nafs. Så nu ser det lite renare ut, då över 60 album är undanstoppade. Nu är jag klar för denna gången, och kanske ska jag ta och läsa lite? Jag har lite smått börjat bläddra i den årets ikea katalog 2015, det finns flera saker som är fina. Ibland är det skönt att kunna ladda ner en app, när man inte orkar vänta på papperskatalogen.


Såg denna nyss, kommer senare den här månaden.



I helgen ska jag nog gå igenom ett par saker som jag tänkt beställa. Sen finns det ett par andra saker som jag fortfarande inte har bestämt mig kring, jag skulle gärna vilja men vågar jag?? Får se hur jag gör, kanske det bara blir en avlägsen dröm? Det känns som att det finns väldigt många frågetecken, men nu tar jag nog sömnen vid hornen. God natt.

Av Marie - 15 augusti 2014 22:18

Skagen



Skagen - någonstans i Norge



Av Marie - 14 augusti 2014 10:30

 

bilder från bon'aparte


Dessa kläder är jag sugen på, ja till och med pläden. Får se om det blir något mer? Jag tror att jag är i behov av en vinterjacka. Fast det är ett tag tills den börjar, det känns inte ens som att hösten är här ännu. Lika bra att njuta lite till...

Av Marie - 14 augusti 2014 08:15


Min favorit


Av Marie - 13 augusti 2014 22:44

Sitter och kollar på lite serier, har redan sett Criminal Minds och Mom ikväll och nu har jag precis börjat titta på denna veckans avsnitt av Hart of Dixie medan jag håller på att tömma mina cd-fodral. För att förra in dem i till en annan form av förvaring än jag har nu, kommer kanske skriva mer exakt om det här i framtiden då jag nog tänkt skaffa minst en till förvaringslåda och behöver då ännu fler fodral. Fungerar även till dvd/bluray. Men man blir rätt öm i tummarna efter ett tag, när man måste bryta sig in under där själva cd ligger fast. Så nu har jag tagit en paus från det och kollar på Essiebuttom istället.


Århus - Skagen



Det går framåt, sakta men säkert men inte tillräckligt fort hälsar tummarna. Jag ska ta och ladda ner lite musik om en stund, jag har snart sett klart på alla serier jag tänkt se idag. Det kanske blir så att jag läser en stund? Så får jag se vad som händer imorgon? Kanske det börjar bli dags att beställa lite saker?? Vem vet, men det finns ett par saker som jag tänker beställa och andra som jag önskar att jag även kunde köpa också.

Av Marie - 13 augusti 2014 10:00

 

bild lånad från Ving


När jag ser den här bilden, så föreställer jag mig hur det känns att ligga i den sängen och titta ut över Atlanten och bara njuta kanske ta en paus genom att läsa i en bra bok i skuggan eller lyssna på lite musik. Det är för mig avkoppling...

Och att bara titta på bilden ger mig den känslan, av att ligga där och låta tankarna svepas bort av vindens fläktande mot huden och höra havets kluckande ljud. Åh, tänk att få ligga där för en stund. Det hörs att jag gärna vill förlänga min semester eller i alla fall få tanka lite ny energi under vinterhalvåret. Gud, vad det skulle ha varit skönt om det hade varit sant. Om inte annat så kan man drömma sig bort, en stund.


Av Marie - 13 augusti 2014 08:30

Nu är jag rätt så upptagen, dels så ska jag se klart Weissensee men det har även hösten börjat på allvar och det betyder att serierna har satt igång igen. Tack, jag har haft tråkigt in några veckor nu med bara ett par program per vecka. Det blir lätt tråkigt om man är van att följa ett antal flera i veckan. Men jag ska också få in en idiot på resa, frågan är bara när??

Den ska man se om man få lite roligt, för han uttrycker sig så roligt. Så han får en på bra humör och man får skratta till ett par gånger under programmets gång. Sen har jag tankar på att läsa lite grann under morgondagen, får se hur mycket det blir av med det eller om jag tar och börjar med något annat istället??

Det finns så mycket att göra istället, både spela och kolla in serier på webben. Ska nog vänta ett par dagar innan jag kollar på någon ny film eller om det blir en gammal. Men jag kan inte komma över känslan att både Criminal Minds och Scandal är tillbaka, Person of intrest började för någon vecka sedan. Men känslan att det finns några bra serier att följa igen, ger mig en känsla av glädjeskjut - av lycka!

Av Marie - 12 augusti 2014 19:52

Såg en dikt som Robin Williams dotter postade, tyckte den var så fin att jag nu lägger upp den här.


Av den franska författaren Antoine de Saint-Exupéry och hans barnbok "Lille prinsen"


"You – you alone will have the stars as no one else has them… In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night… You – only you – will have stars that laugh."

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards