I huvudet på Aponi

Alla inlägg under augusti 2014

Av Marie - 4 augusti 2014 09:30

 


Dessa funderar jag på just nu. Inte allt och inte samtidigt, men ett par av sakerna är jag sugen på. Är lite likt mina tankar just nu, saker som är fina eller man kan ha användning för eller något fint för hemmmet. Jag vill ha lite av allt, eller så är det bara värmen som talar, men jag tänkte bla på detta när jag stod inne i en av de lyxigaste badrum jag varit i. Den var stor, hade dusch och ställen att lägga undan din outfit medan du duschade och så hade den elutag. Det kallar jag i alla fall lyx, för sånt har inte jag här hemma. Min dusch och toalett så är det en vägg emellan, vilket du ju ibland kan vara. Men inte som ni kanske tror, för det är mitt rum som man måste in i för att komma till duschen då den är i min fd walk in closet. Så jag tycker det mesta är lyx.

Av Marie - 3 augusti 2014 22:51

Här sitter jag i värmen från datorn med ett fönster på glänt och fläkten på, och funderar på om jag ska börja med höstinredningen? Jag kanske påbörjar den vilket rum det nu blir och så kommer den upp någongång i veckan. Tänkte kanske blanda lite grann i varje rum än att allt kommer från samma ställe, som jag gjorde i våras då jag gjorde två versioner av samma rum men från olika affärer. Nu är höst och varmt, nu förändrar jag det lite med att plocka med ett par saker från varje affär istället för att göra två uppsättningar av varje rum. Det är roligt med förändring, har jag hört.

Annars sitter jag och tittar på den fjärde delen av Weissensee och det är några personer som man verkligen känner med, och jag vet ärligt inte hur det här ska sluta. En person som jag gillade finns inte med längre, och två andra kan knappt leva vidare. Och det känns som att det bara kan sluta på ett eller annat sätt och jag vet inte om jag är bekväm med det slutet...


Och som motpol så har man alltid Karl P. Han får en och skratta åt hans iakttagelser, så har man tråkigt innan så har man det inte efter en stund  efter att hört honom. "Man ska inte bli skicklig på något, för då får man inte gå vidare" programet har bara börjat...


En idiot på resa - Avsnitt 4 http://www.svtplay.se/video/2020460/en-idiot-pa-resa/avsnitt-4


Har man tråkigt eller känner sig ur gängorna så är det svårt att inte rykas med av hans tankar, som oftas är rätt roliga formuleringar även fast man kanske i en vis mån håller med honom.

Av Marie - 3 augusti 2014 21:28

Det åskade bra länge imorse, och det enda man kunde göra var att läsa eller spela lite på iPaden. Det började i alla fall inte brinna, man får vara tacksam över det lilla. Jag tog och spelade lite Watch dogs ett par timmar innan åskovädret började, kom på hur man kunde avbryta ett uppdrag så att man kan spela små saker under tiden. Jag kom in i ett uppdrag som gick ut på att gömma undan en bil som var "lyst" hos polisen? Lätt att gömma den, när man inte vet hur staden ser ut än. Jag har inte spelat så många timmar ännu, och en stor del av staden är ännu låst. Men det är roligt tidsfördriv, speciellt när man ännu inte har kommit igång och bara läsa för att det är en intressant bok. Sen fortsätter min rensning, får se när jag tröttnar och går vidare med att börja damma av allt så att man snart är klar med allt för den här gången?


Får se om jag inte tar och spelar lite till lite senare ikväll...

Av Marie - 1 augusti 2014 22:25

Det har inte riktigt gått som jag tänkte att det skulle bli, jag har läst ett par kapitel ur Eldvittnet men det var inte helt för att jag ville det utan det fanns inget annat alternativ när jag var tvungen att läsa för den andra var på laddning iPaden så jag tycker inte att jag levde upp till den delen av gårdagens önskning. Det blev mer så att det var det enda alternativet eller att inte läsa över huvudet taget, mot att man inte kan göra någonting annat för att man måste läsa. Jag läser men det är ett tag sedan att jag släppte allt tills jag var klar med boken. Jag försökte nere på Gran Canaria, men jag hann inte klart boken pga det var för mycket störmoment runt mig, främst att det pratades högt och det var svårt att gå ifrån. Det gick lättare att läsa på kvällen när det var tyst. Fast det var en riktigt bra bok, som jag har tänkt se filmen efteråt - dock lite senare än jag tänkt mig från början. Jag snart plockat helt rent förutom att jag skulle behöva lådorna som jag funderar på att köpa för att bli helt klart, men idag har det inte hänt mycket alls på det området. Det liksom stannade av när jag började fundera på lite andra saker, som om jag ska tvätta fönstren eller inte?

Det är ett par år sedan sist, då jag har svårt att nå utsidan på fönstren och det är rätt högt, lägg därtill att det ramlar ner kitt när man tvättar dem. Så jag slutade helt att tvätta dem för att ha några fönster att stänga ute kylan. Men det ser ju inte särsilt snygga ut när man tittar på dem.


Nu funderar jag på om jag vill se en film eller om jag vill ta och spela en stund. Jag är osäker på vad det blir, för om jag ger upp om att komma vidare i spelet så kan man alltid se en film istället...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards