I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 3 september 2014

Av Marie - 3 september 2014 23:29

Jag har fått sms om att mina glasögon är redo att hämtas, vilket jag tänkte göra en annan dag av lite olika orsaker så tänkte jag göra lite annat imorgon än att shoppa glasögon. Kolla in lite andra saker hade jag tänkt, och kanske även rösta. Imorgon är även dagen då sims 4 släpps, men jag kommer inte få mitt ex förens på fredag. Får se om det bla är så pass lätt som de säger att bygga hus? Och hur fungerar verkligen känslorna, som kan bli påverkade av så pass många olika sätt? Jag hoppas att man inte ska blir förvirrad över varje lite detalj eller val kan ha så pass stort inflyttande nu mot förrut. Men nu ska jag ta och kolla in några av boktipsen som jag förrut la upp smakprov från, för det finns ett par av dem böckerna som jag har velat läsa ett tag nu. Eller så ska jag bara skapa mig en önskelista från jag kan plocka ifrån senare i höst? Eller så får jag lust att läsa dem i vår? Bägge alternativen fungerar för mig.

Sen får jag se vad som händer imorgon? Jag har lite planer som jag hoppas kommer att bli genomförda. Jag orkar inte vänta en ända dag till eller jag vågar inte riskera...

Denna låt går just nu på reapet, då jag tog och plockade upp albumet igår från iTunes. Lyssna själva...



Kommer nog att publisera fler låtar, gillar ytterliggare några till.

Av Marie - 3 september 2014 23:17

 


bilder från adlibris och mio


Detta är vad jag ser framför mig när jag hör ordet höstmys, det betyder att krypa upp i en skön fotölj och fotpall - så man får lite egentid och läsa en bok som man gått och väntat på, ibland länge. Att läsa en bra bok, kanske en skön pläd om man fryser och så en kopp te, medan man vandrar in längre in i handlingen. Vad gör ni??

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards