I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 9 september 2014

Av Marie - 9 september 2014 23:18

Jisses, tyckte att bokstaven kändes lite trög nu ikväll, men tror närmare bestämt att jag inte har laddat tagentbordet sedan midsommaraftons helgen, och nu är vi inne i början av september. Det är mer än 3 veckors marginalen som Logitech själva säger att det går innan den behöver laddas, och då hann den inte bli röd och den är snart 2 år gammal. De säger att den inte blir så pass mycket äldre pga att batteriet dör, men jag tror inte att detta är slut på länge om det fortfarande är så här pass bra. I alla fall en god nyhet. Hämtade upp mina glasögonen idag och det känns lite ovant att man inte måste se till att ha på sig solglasögon när man går ut, och att ljuset inte in i ögonen utan glasen blir gradvis mörkare av ljuset, både ute och inne. Vilket är skönt, det är många år sedan jag hade denna typ av glasögonen men det nya är att jag även har dem som solglasögon, så man ser ännu bättre färger mm inne i en affär eller om man åker bil e dyl och så blir de bra mycket mörkare i solljuset. Något som tydligen inte funnits så länge på marknaden (graden av mörkhet) men jag tycker det är skönt att slippa en viss typ av huvudvärk som jag haft på sistonde.


Sen har jag gått och väntat på denna vlog, eller det är den första sedan de lämnade NSD (Norge, Sverige och Danmark) så jag har haft tråkigt, stundtals speciellt på kvällarna.



Sen har det hänt andra saker idag, iPhone 6, iPhone 6+ släpps snart?? Jag vet inte, jag får det inte att fungera. Jag får inte se videon medan telefonen visas utan bara höra ljud i eko. Jättekul att höra samma sak två gånger i flera minuter - väldrigt tröttsamt. Speciellt då jag nu är i behov av en ny mobil, första på 5 år. Bytta ofta, varför då?? Jag är så nyfiken på vad de har att säga, men jag löste problemet. Jag böt webbläsare. Och jag tycker att det ser väldigt intressant ut. Sen kom katalogen för höst/vinter idag och jag såg lite mer som jag vill ha förutom t-shirten som jag nämde igår. Men sen är det jeans och jacka som är det sista i år jag tänker shoppa när det kommer till kläder.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards