I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 21 september 2014

Av Marie - 21 september 2014 19:01

Är en riktigt, riktigt bra film. Se den, ni kommer inte att ångra er.



Och när de frågade skådespelarna om hur det var att göra filmen:



Och Merly Streep



Det här kommer att bli en av mina favorit filmer, som jag kommer att se om många gånger.

Av Marie - 21 september 2014 12:15

Medan jag sitter här och uppdaterar, säkerhetskopierar mina filer så funderar jag även på att se någon film - igår såg jag Baksmällan 3 en film som jag ägt sedan den släpptes på dvd men som ingen velat se tills nu. Den hade några roliga skämt, men det är den första som var rakt igenom den roligaste filmen, jag äger även tvåan. Någon gång efter mitten av tvåan känns det nästan som att alla skämt tog slut, allt är inte roligt längre utan de är mer utspridda under filmens gång. Kanske blir det någon av filmerna som jag plockade upp i förrförra helgen och som ännu inte har städats undan. Jag har lust att se En familj nu tror jag, får nog vänta lite med The LunchBox. Tror att jag ska ta och sammanställa ett inlägg om filmer som jag gillat och som jag tycker är sevärda att se om/se om man inte sett dem tidigare i slutet månaden kanske eller så blir den av i flera delar. Jag har sett både bra filmer och tänktvärda filmer i år men även förra året och det är dem filmerna som jag gillar aldra bäst. Men sedan finns det filmer som jag skulle vilja se, som jag ännu inte äger...

Av Marie - 21 september 2014 09:00

Jag gör ett nytt försök, att skriva något här. Försökte lite tidigare innan datorn släcktes ner, tror att windows eller att någon sladd är lite lös sedan den nya chassit sattes ihop med de "gamla" innehållet. Det har fått mig till att påbörja städningen med att plocka och städa undan saker, nu när man inte kan helt fördriva tiden med att sitta framför datorn. Men jag tog i slutet av veckan och ägnade mig åt lite egentid. Det är lite påfrestande att komma på olika och lite nya saker att skriva om, och då kan det vara kul att få göra saker helt i sin ensamhet. Så nu håller jag på och säkerhetskopiera allt på datorn, något som man nog borde göra oftare. Och sen tittar jag lite på I heart music festivalen, har inte riktigt bestämt mig för om jag vill förköpa 1989, Taylor Swifts senaste - då jag har gillat alla hennes senaste album då det har varit country och nu ska det vara mer pop inriktakt ? jag är inte helt såld på den idéen, så jag tror nog att jag väntar tills jag får lyssna på hur alla låtar låter först. Här en av de tidiga låtarna, från igår.



Ska nog fortsätta att rensa i rummet imorgon, dels för att det behövs rensas upp en del innan jag kan ta och städa. De ligger lappar och kvitton lite överallt och sådan jag ännu inte slängt. Men jag ska även ta och rensa upp en del bland mina kläder, sånt som inte är min stil ska jag ta och skänka bort. För någons stil måste det enda vara, och hos mig ligger det bara och tar upp plats och blir aldrig använt. Förhoppningsvis så är jag helt klar med utrensningen till jul, det är en del att gå igenom och kanske kan man även ta och rensa bort lite annat som man också samlat på sig?


Tog en funderar kring mitt framtida inköp av mobil och kom fram till att jag inte kan handla något innan jag vet hur det känns i handen. Jag har aldrig ägt en smartphone, och aldrig heller hållt i en och testat någon, så nu tänker jag vänta tills jag får en möjlighet till att testa hur den känns att hålla i mm och sedan bestämma mig för om det bli abonnemang eller fortsätta med kontankort. Förhoppningsvis så har jag en ny fungerande telefon innan jul, några veckor får jag nog vänta på att jag inte tog och hängde på låset i fredags och beställde en, då den jag har snart inte är något att ha. Då den är så dålig med att den lever sitt eget liv, något jag inte trodde var möjligt för maskiner att göra. Det ska bli skönt att bytta ut den, mot en nyare som kommer att fungera betydligt bättre.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards