I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 10 september 2014

Av Marie - 10 september 2014 23:48

Nu ska jag se Spårlöst, kan ju som sagt inte se Elementry. Får väl ta och titta på det nästa vecka istället. Och i pausen sitter jag och tittar på lite vinterkläder, det är som vanligt många bollar i luften samtidigt. Snart har nog även fler serier som drar igång så att man har något att titta på varje dag. Annars är jag sugen på att se en film, men vilken det blir imorgon är en annan fråga. Men om det blir någon av de som jag valde i förra veckan som jag ännu inte har sett eller om det blir någon av de nya som jag tog och plockade upp i helgen. Det får blir en annan fråga, men nu ska jag ta och se klart Spårlöst och sedan fortsätta att läsa lite. Får se om jag tar och påbörjar med ett collage imorgon??

Av Marie - 10 september 2014 22:12

Håller på att vänja mig vid mina nya glasögon, hoppas att det inte ska ta så pass lång tid och att huvudvärken som jag haft helt ska upphöra. Sen kommer det nog ta ett par dagar innan man vant sig vid den nya modellen. Då den är lite mindre än min förra, som jag fortfarande kan använda men som inte samma behandling på glasen att det mörknar var efter för jag har samma typ av styrkor i dem - vilket min optiker tyckte var lite roligt att jag kom in och hade alla rätt på vilka bokstäver som stod i vilken följd. Och när jag hämtade ut dem, så sa han att med din hökblick så ser du allt. Jag vill bara kunna se utan att ha ont, men det är riktigt skönt att man slipper tänka på solglasögon speciellt här hemma då kan man bara gå ut genom dörren och glasögonen blir gradvis mörkare, något som jag inte märker något av. Men jag utnyttjade kampanjen om att få ett extra par i solglasögon som också har dessa typ av glas fast det är redan mörka och blir mörkare. Skönt att ha när man vet att solen skiner både här hemma och utomlands. För jag använder solglasögon nästan hela året runt ändå. Förutom ljuset så förhindrarna man att få grå och grön starr mm om man bara använder solglasögon.


Men annars har jag suttit och tittat på mobilen som jag vill köpa lite senare i år, men jag vet ännu inte vilken storlek eller hur mycket minne. Får se sen när priserna kommer, den kan nog ta och ge en fingervisning åt vilket håll jag ska välja. Hoppas bara att den inte tar slut och är borta allt för länge, då jag verkligen är i behov av en ny - innan min ny dör ut.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards