I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 30 september 2014

Av Marie - 30 september 2014 19:45

Nu sitter jag och tittar på Spårlöst, jag har förhoppningar på att även hinna se Hawaii five - O. Men minna tankar är lite splittrade, då jag har en hel del att göra just nu. Det känns som att det är för mycket saker som jag har skjutit upp tills just idag. Dels ska jag boka en sak, men det är även sista dagen som min rabattkod fungerar, det finns ett par fina grejer men jag har inte riktigt bestämt mig exakt vad jag vill ha. Men det finns även andra saker som gör att jag tycker att jag är lite överallt samtidigt och jag vet inte hur pass effektiv man kan känna sig, då man har en hel del att göra men man kan inte riktigt koncentrera sig överhuvudtaget. Fast jag är fast besluten att avsluta beställningen och gå vidare med vad jag behöver göra under resten av kvällen. Jag har ändå en del saker plannerade som kommer hända under resten av veckan, och det kommer ta lite tid förutom att jag känner redan nu att jag tycker att jag har för lite tid.

Mitt överkast som jag klicka hem i förra veckan, kom hem idag. Det blir nog fint när det blir klart, men det kommer nog ta ett par dagar innan jag ta och bädda rent. Det är mörkgrått, fast jag tycker det ser lite mörklila ut på bilden.


 

Av Marie - 30 september 2014 19:21

 

bilder från granit


I förra månaden så tröttnade jag tillslut på antalet cdfodral som jag hade liggandes i cdboxar på tre ställen i mitt rum, varav en stod t o m på mattan i flera månader efter jag gav upp ett försök att få in den i tv-bänken. Sen blev den bara stående, dels brevid en annan försvaringsbox och sedan även ovanpå nämnd box också. Men nu är det sedan mer än en månad ett minneblott då jag tog och stoppade in 70 cd skivor i den här boxen med hjälp av det här fickorna det går i fler cd skrivor på det viset och nu har jag funderingar på att skaffa en till box men även att komplitera med en hel del fler plastfickor, när man inte behöver se oredan så blir det alltid genast lite vackra omkring än.


Ps. Det finns även en lite större box och plastfickor till dvd och bluray inne på granit, är lite osäker på om det finns på webben?? Ds.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards