I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 3 januari 2009

Av Marie - 3 januari 2009 21:36

Jag tror inte att det blir någon Ben&Jerry imorgon, för efter skor och påslakan med örngott kommer kassarna stå mig upp till halsen med vad jag orkar släppa med mig. Om jag bara genomför dem köpen betyder en hel del, nä jag ska ner en sväng till den här veckan. Och då skulle jag kunna ta och passa på att gå in på ICA, de är dem enda i vårt centrum som får sälja Ben&Jerry, och för varje sked känns det som man svävar i det blå. Fast jag aldrig har vart upp i rymden så är känslan ändå rätt lik. Jag tror nämligen inte att banken har öppet imorgon, fast jag snart har ett till ärende dit. Då det snart är dags för identitetskort, det är bara jobbigt att skaffa ett. Gå till fotoaffären för att ta bilder och sedan till banken för att göra det möjligt att kunna betala med kortet i de affärer som inte har en lösterminal. Och allt detta måste jag betala för. Jag tycker snart att visa saker skulle vara gratis då man under lättar för deras säkerhet genom att betala med kort, men det känns istället som att det blir så mycket dyrare. Och allt detta måste jag göra innan det går ut i vår, jag kan inte riktigt säga att jag  länktar dit. Jag skulle aldrig kunna palla att göra allt på en och samma dag, det tycker jag bara är jobbigt. Människor som obemärkt kan springa runt i timmar i affärer, kan man inte göra det lite fortare? Eller så har jag inte tålamodet kvar när det kommer till shopping, utan jag gör det i små doser i lagom takt.


Men i år kanske det är dags för en playstation 3, och varför inte vit som redan lär finnas i Japan. Den kommer nog hit i år, det känner jag på mig. Men nu ska jag ta och äta lite godis och titta på film, medan jag sitter och funderar över vad jag ska göra med min beställning till apple. Jag behöver både en äkta laddare till väggen men också nya hörlurar. Jag hör nämligen inte mycket av musiken för jag har tydligen en för trång hörselgång, och då har jag nu tittat ett tag på dem där Apple In-Ear-hörlurar med fjärrkontroll och mikrofon, då dem förmodligen kommer att lösa problemet med att jag inte hör med de vanliga hörlurarna man får med. De har ju bättre ljud i dem nu är förrut, men jag var irreterad förut också men det är först nu när ljudet är bättre som jag klart hör att jag inte hör ordentlig. För jag har ärft min smala hörselgång av mormor och det är inte farligt - bara irreterande.

Av Marie - 3 januari 2009 21:14

Jag funderar på att åka ner till centrum imorgon, dels för vad som finns kvar av rean, då jag är intresserad av ett nytt överkast men även örngott till påslakanet som jag fick i julklapp men även att köpa ett eget påslakansett bara för att jag har sett ett snyggt som säljs i samma butik. Sedan har det uppståt ett annat dilemma. Mamma har nu efter att ha provat mina ecco vinterskor (jag har bara scholls, ecco och orginal converse) vilja köpa dem efter som hon nu vill ha röda skor (vilket mina råkar vara) och hon betalar så att jag får ett par nya skor medan hon tar över mina gamla. Som jag å andra sidan inte haft i ens 3 år nu, men jag har knappt använt dem förra året var det ju ingen snö alls. Så nu ska hon betala ett par (1395:-) och så tar hon dem jag har nu. Men jag vet inte om jag ska ta med röd detaljer (minsta bilden) eller killmodellen låg eller hög med gulddetaljer. Jag har en storlek som gör att jag kan välja mellan dam och herr skor i ecco (har storlek 40) De är dem hel röda på bilden som min mamma är efter nu. Men det är tur att det kan vänta tills imorgon, för just nu är jag rätt villrådig.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards