I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 24 januari 2009

Av Marie - 24 januari 2009 23:22

Och så har startskottet gått - GossIp WomAn har anlänt, detta är dem figurerna som jag ännu har hittat på. Och jag tänker hitta på några fler, bara för att det är så roligt. Jag får se vad som händer framöver med personerna som jag nu har hittat på. Men det var här ni hörde det.

När jag åt semlan för några timmar sedan så fick jag grädde på nästipen flera gånger om, det var nästan som om någon ville retas med mig, så jag var mer är mätt när den tillslut tog slut. Jag kanske kommer att åka utomlands i sommar, om det blir av så är det ett tag sedan jag var i kanarieöarna. Om vi nu åker så hoppas jag (för att det är tidigt i juni) att Bsb inte har dragit igång sin turné än, så jag inte missar dem. För det skulle jag i mitt liv inte vilja missa. Men nu ska jag gå skriva mer om personerna i GossIp WomAn.

Av Marie - 24 januari 2009 22:42

En som gillar alkohol, September. Du tror hon har koll, men jag är rädd för att hon har tittat lite förlångt ner i flaskan. Hon tror ingen vet, men det är inte mycket som undgår mina ögon... Hon försöker vara skolans "it-girl" och hon bor med sin mamma på deras hotell. Hennes bror sitter inne - men det är inte känt utanför den innerst kretsen.

***

En är förlovad med mr Nakotika, Nathaniel, som spenderar dagarna med olika kvinnor och åker runt i sin egen limousine. Man kan tro att han har allt, men låt inte hans yttre lura dig... Det ingen annan vet är att hans mamma brukade vara hans pappa. Och ingen kan se någon skillnad då hans "riktiga" mamma är "död". Men egentligen har hon bara lämnat dem.

***

Adien är en oskuldsfull tjej, som är väldigt ensam - har inga vänner och har aldrig gjort något olagliga grejer - någonsin. Hon är den alla vill vara - hon har koll och hon har en egen stil. Hennes mamma jobbar som designer - smycken för att vara exakt. Hon är rätt framgångsrik - bor flott och hade en hel del pengar...

***

Pederik är en helt vanlig kille, som inte bor på någon fin adress eller har en tung aktieportfölj. Hans mamma har en gång i tiden vart en känd sångerska innan hon la av efter att hon blev med barn. Men det är inget hon nämner ofta. Han är vem som helst och hans stora intresse är att han slaviskt följer min blogg, Men det är inget han skulle någonsin erkänna...

***

Lily är lillasyster till Pederik, hon har precis börjat i samma privatskola som resten av gänget och inkluderar även hennes bror. Hon har inga direkta vänner utan hänger en hel del med sin bror, men förutom honom så lider hon inte av att ständigt vara ensam. Hon går sina egna vägar, men hon skulle gärna vilja ha en vän. Men det har ni inte hört från mig.

***

William är en judisk kille som är den äldsta av ungdomarna. Vad ingen vet om är att han redan är pappa till en liten flicka men det är det få som vet om. Hans pappa är diplomat men han vet inte om vad hans son gör när han inte är hemma. William har ett rykte om sig att gilla lätta flickor och snabba bilar. Allt detta medan han fortfarande bor hemma...

***

Jessika van der Kvast, är mamma till Adien. Hon har aldrig vart gift, utan är istället stolt ägare till en av de längsta efternamnet i den här historien. Hon är också stolt ägare till Van der Kvast - smycken som berör. Förutom sitt efternamn, äger hon sin egen lägenhet, som på pappret är hennes mamma, men det har ni fått av mig.

***

I Stockholms stad är där allt händer, eller där de tror att allt som man bör känna till händer. Men vad de inte vet är att jag vet allt, och snart också ni. Återkommer snart med det senaste skvallret...

XOXO - GossIp WomAn

Av Marie - 24 januari 2009 16:43

Idag ska jag om några timmar äta min första semla i år, kan kommer förmodligen även att äta en på fettisdag. Så i år börjar jag äta dem lite tidigare än förra året, men två kan man väl få äta under ett helt år? Nu måste jag springa, vi ska äta egna hamburgare nu och sedan fika med en semla lite senare i kväll.

Av Marie - 24 januari 2009 16:33

Jag har hittills hittat på tre pesoner och håller på med den fjärde av mina påhittade personer. Jag har i alla fall valt att kalla den för GossIp WomAn, och jag sätter igång och skriver om dem när jag har hittat på ett par personer till. Jag har förnärvarande 2 tjejer och killar, men jag  måste nog hittat på ett par personer till, för att ha fler personer att skriva om. Sen måste jag även bestämma mig för var de ska bo, och det skulle nog vara lättast om de bodde i Stockholm, med tanke på att det känner jag mer till än någon annan storstad i världen. Jag hoppas att jag har kommit igång med första avsnittet eller inlägget innan helgens slut, om jag bara vet vilka 6 personer till jag ska skriva om. Jag måste ju ha två föräldrar att skriva om, för att det ska bli lite dynamik i berättelsen.

Av Marie - 24 januari 2009 02:25

Jag har nu sett ett par avsnitt av Gossip girl, nu och jag har nu börjat fundera på att hitta på min egen lilla värld. Jag älskar ju att skriva... Hmm, hur ska jag annars kunna förklara mina inlägg?? Men jag tänkte även hitta på skriva om helt påhittade personer, istället för att bara skriva om mig. Förmodligen kommer det bli några inlägg i vecka, som då kommer att vara helt fektiv värld, bara för mitt behov att skriva. Bloggen kommer att fortsätta se ut på samma sätt som idag + att jag tar och hittar på ett par personer som kommer att tillföra - något? Ni får något mer att läsa om förutom mitt liv och jag får något mer att skriva om. Det kan väl inte bli bättre? Jag återkommer i ämnet när jag har kommit på första avsnittet och har hittat på ett namn för dessa inlägg som kommer att få en egen kategori, så ni inte ska förväxla med det som är äkta och sant. Men nu ska jag dra mig undan och ta och fundera på hur mina karaktärer ska vara och i vilken miljö jag ska sätta dem i. På återseende...

Av Marie - 24 januari 2009 02:10

Här sitter jag nu efter ha gått igenom kvällsreklamen som kom för några timmar sedan, och jag insett att jag nog måste göra ett återbesök hos hälsokost, bland annat börjar mina handkrämer ta slut. När jag var liten så led jag av böjeksem, det försvann men tyvärr fick jag då ett annat - vintereksem. Det betyder att så länge det är torr luft, kallt och vinter så spricker mina händer. Men nu har jag även fått denna hud även i ansiktet, och det blir värre när jag duschar och tvättar håret, jag tror att det är kemikalerna i shampot som jag reagerar mot. Jag ska tvätta håret senare idag, med ett ekologiskt shampoo, jag hoppas att det ska kunna hjälpa mig - annars vet jag inte vad jag ska ta mig till?

Men det är även spikmattan som finns där som jag är lite intresserad av, jag undrar om den skulle kunna hjälpa mig? Problemet är bara att den är så populär att den hinner ta slut innan jag hinner köpa den, jag hoppas att denna onda cirkel snart ska upphöra, men nu ska jag smörja händerna - igen.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards