I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Marie - 14 januari 2009 22:08

Jag började skriva på en dikt men jag kände mig tillslut inte inspirerad av att fullfölja den, som jag kastade hela den idén. Det verkar inte vara mycket just nu som blir som jag vill. Så nu tänker jag återgå till spelande och kanske dricka lite te om en stund, men kanske tar jag och lyssnar på lite musik först? Jag älskar att koppla av med hjälp av musik, och lyssnar på allt från pop som finns på radion till klassiskt. Det mest irreterande är när låtarna spelas upp i mitt huvud fast jag befinner mig i en helt tyst miljö, men det låter som om man har iPoden på. Det är inte alltid att man lyckas "stänga" av låten i huvudet heller. Jag vet inte om det är vanligt, men det är ibland väldigt jobbigt. Man kan inte höra något annat än det man hör innuti huvudet och det tar mycket energi att "spela" låten i huvudet. Sedan tror man också att man har haft stereon på eller iPoden, och det är därför man hör de som inte är igång. Men nu är jag sugen på godis, och jag hoppas att jag snart kan ta och äta lite ben&jerry, som är så gott.

Av Marie - 14 januari 2009 20:31

Idag har jag haft riktigt ont i magen, så här ont har jag inte haft idag. Och jag har inte drukigt mjölk. Jag har ätit socker och gröna ärter två saker jag inte ska äta men bägge är så gott. Nå jag hoppas att allt snart är ute då jag ska klippa mig imorgon, och sedan kanske jag orkar att ta mig till banken annars får det bli i nästa vecka istället. Så är det att leva efter magen. Nå, om det inte skulle göra så ont efter man har ätit något. Om jag orkar släppa mig iväg ska jag även inhandla glassen och sedan ska jag tycka synd om min mage också, det gjorde riktigt ont för några timmar sedan. Tur att vi har flera toaletter så man får vara i fred med sin handikapade mage.


Jag har även tagit en bild idag (det var innan det började göra ont, för då hade jag inte ätit något) det var ett upplyst träd, som lystes upp av solen. Mäktigt, men jag vill ha en bättre kamera med mer optiskt zoom, jag hoppas att jag ska få en sådan men man vet aldrig? Annars köper jag en sådan själv om jag inte får den på fredag, men nu börjar i alla fall magen att kännas okej igen. Om ett tag ska jag ta och återgå till sims 2, kan knappt fatta att det bara är lite mer än en månad kvar tills man äntligen kan börja spela sims 3. Som man har längtat. Men nu ska jag se vad det finnas att titta på tv, kommer kanske snart tillbaka igen?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards