I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 31 januari 2009

Av Marie - 31 januari 2009 22:58

Jag sitter här och letar efter en annons om att lära sig ett nytt språk, jag skulle så gärna vilja förstå och kunna prata lite spanska. Jag har vart där så mycket att jag kan förstå några ord, men jag skulle vilja kunna förstå så mycket mer. Det var ju ett av mina nyårslöfte att lära mig nya saker och en av dem var ett nytt språk. Nu gäller det bara att hitta lappen först, får se om jag hittar den lite senare. Annars gör jag inte så mycket just nu, det finns en del som ska göras och annat som ska hinnas med. Som att städa rummet, det är dags igen. Man kan ju fråga sig varför jag började med detta just nu, och jag har väl inget bättre för mig? Jag ska i alla fall inhandla en ny kamera så jag ka ta och fotografera på semesten, den jag har nu ger övrigt att önska. Är det för ljust så ser hela bilden vit ut, inte så roligt kanske? Det bästa med internet är att man inte behöver springa omkring i olika butiker leta reda på det man ska, eller om man bor långt ifrån butiken så man inte orkar eller ta sig enda fram till den fysiska butiken. Åh, jag är även ätit årets andra semla idag, nu tror jag bara att det bli en till innan säsongen är över för min del.

Av Marie - 31 januari 2009 20:11

Idag har jag gått på en liten längre promenad än i torsdags, jag har läst lite gran, men jag verkar ha kommit in i en vilopaus för nu tar det två veckor att läsa ut en bok mot en vecka och ibland 2 på samma vecka. Jag ska se om det finns någon tunika eller liknande att köpa när vi åter iväg på semester i år. Jag ska nog inom den närmaste månaden ta och beställa kameran också, och det lutar mot att det blir Nikon, för att den har så mycket mer än den andra kameran, fast den är och andra sidan lite mindre och behändigare. Det finns även andra beställingar som måste göra och så väntar jag på mina apple hörlurar som ännu inte kommit, de håller på att granska beställningen vilket de gjort i 3 veckor, som börjar på måndag. Jag hoppas att de kommer snart så att jag hör ljudet bättre i iPoden. Sen är det bara några veckor kvar nu tills sims 3 kommer. Jag har inte ännu inte förståt än att det har löst flertalet av alla irritationsmoment som jag har med sims 2, och det ska bli en fröjd att få spela den.

Av Marie - 31 januari 2009 19:17

Jag har på sistonde blivit mer intresserad av färg på kläder men framför allt olika typer av smycken. I flera år har jag spenderat precis över vattenytan då det inte har vart speciellt intressant, men det väcktes dock för några månader sedan på allvar. Innan köpte jag bara det jag ville ha och det var inte mycke nästan obefinligt lite. Men jag vet heller inte vad som har hänt om det är med ålden som jag har blivit mer intresserad eller om jag bara har fått ett nytt intresse rätt som det var. Förutom det ålänska smyckesföretaget Guldvivan, så funderar jag också på att köpa från edge of sweden. Edge finns bland annat att köpa hos accessora, som jag har skrivit om tidigare. Jag ska även ta och se om jag kan hitta några smycken när jag åker utomlands i år, det är lättare att vara ensam om något när det inte är lätt att hitta det/komma dit.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards