I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Marie - 17 januari 2009 22:41

Bild från specsavers.se


Nu har jag hittat två fräcka glasögon bågar, men om de passar på mig det är en annan fråga? Får väl ta och undersöka den saker lite närmare under våren, då jag funderar på att inhandla fler bågar för att förnya sig lite beroende på hur man har lust att se ut för dagen. Men det får även bli en funderar över vilket märke man ska välja, det är nog klokast att kolla in vad som erbjuts innan man ta och bestämmer sig, så slipper man ångra sig. Och snart tänker jag dra mig tillbaka och spela lite gran, kanske sitta i fotbad en stund det skulle nog fötterna bra gärna tycka om. Och kanske att läsa ut boken, snart ska jag även ta och beställa hem lite nya böcker och filmer, men det får bli en annan dag för idag har jag andra planer. Men det skulle vara en bra idé att bestämma sig för vilka böcker jag vill ha, filmerna är jag dock helt klar med. Undra vad min nästa bok ska handla om?? Kanske tar jag även och lyssnar på lite musik? Det är många frågor och jag har ingen aning om just nu vad jag kommer att göra av dem.

Av Marie - 17 januari 2009 12:41

Jag kan knappt vänta tills man får möjlighet att spela demon från CSI:NY hemsida, eller tills spelet kommer hem. Eller varför inte tills jag ska åka en liten tur med vikingline igen (kom igen det är kul) eller när the sims 3 äntligen kommer (nu dansade jag nästan en segerdans) hm, är det mer som händer i år? Det skulle nog vara möblerna som beställs senare i vår, eller att jag funderar på att lära mig ett nytt språk i år? Kanske spanska rent av??


Jag kan knappt vänta tills Backstreet boys album kommer eller när det är här igen för deras återkommande konsertert eller varför inte tills jag får chans att träffa dem igen? Förmodligen har jag glömt något just nu som jag knappt kan vänta tills det händer? Men sen kommer det böcker och filmer som så gärna vill läsa och se, och jag kan knappt vänta tills jag har läst ut min nuvarande bok så jag kan gå vidare med nästa. Sen kan jag knappt vänta tills allt detta och mycket mer han inträffat eller går i uppfyllerse.

Av Marie - 17 januari 2009 12:28

Igår fick jag en lott som tyvärr var en nitlott, 200 :- och väggladare till iPod, mobilen som finns på bilden (så nu finns det ingen tanke på att bytta till 3g telefon), Gossip girls (som jag inte har sett ett enda avsitt av), tre par strumpor.

Och sedan stod magen i alla världens hörn, först år vi tunnbrödrulle, fikade efter det med fiffirutor och white lady, och en stund senare kom smörgåstårtan fram, så man var allt annat än hungrig när man kom i säng.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards