I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Marie - 20 januari 2009 22:10

I dag har jag läst en del i boken men även lyssnat på ljudboken Sagan om ringen, jag har även hunnit med lite the sims 2 undertiden. Planerna på att hämta packeten skötts upp till kanske imorgon? Jag blev kall om magen, efter att jag vaknade (sover alltid med öppet fönster) så jag orkade inte göra så mycket tills det släppte eller jag blev varm. Jag gör kanske ett nytt försök att titta på Gossip girl lite senare, och planerar att köpa lite godis imorgon om jag fortfarande är godissugen, för det är jag nu. Så jag hoppas att det inte kommer mer snö nu, så jag hinner åka iväg och hem innan man ser ut som en översnöad katt? Sen när jag lyssnade på musik så blev jag avbruten av en försäljare, jag avskyr försäljare. Varför ska de alltid ringa på dörren, eller i telefon? Det finns ju ingen som vill ha något av dem ändå. Så nu är jag inte på humör för att lyssna på musik på ett tag, där den förstördes av försäljaren som ville sälja polisnyckelbricka, för att nycklarna skulle bli upphittade om man tappar bort dem. Det lättaste är att inte tappa bort dem.

Av Marie - 20 januari 2009 01:39

Snart tänker jag antingen sett ett avsnitt av Gossip girl eller Csi:NY som kommer om en stund, jag vet helt enkelt inte vilket jag ska välja. Eller om jag ska gå och lägga mig och lyssna på något avsnitt ur Sagan om ringen. Det känns som att tiden inte räcker till men att allt kan man ju inte göra. Annars finns ju alltid möjligheten till att läsa boken som jag började med igår, som verkar vara ett tobaksföretag som aktivt letar en jury som röker eller inte är helt emot det, för att försöka vinna en rättegång mot en man som dock av cigaretter. Jag tycker att det är att köpa sina röster när de innan rättegången redan har plockat ut den juryn de vill ha med. Får se hur det hela slutar, ännu har jag inte läst mer än 8 sidor av boken.


Annars skulle jag ju kunna se om jag har sett nattens avsnitt av Csi:NY innan jag bestämmer mig, för om jag inte har sett den så kan jag ju se den först. Men jag är nog för trött för att göra båda, eller för att se någon av dem. När nu tar jag och fortsätter och läser en stund, och så får vi se vad som händer sen. Förmodligen är det dags att sova. Natti natti.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards