I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 30 januari 2009

Av Marie - 30 januari 2009 03:44

Var bara tvungen att ventilera några rykten som cirkulerar runt just nu. Jag vet inte hur mycket av det som stämmer och är sanna men här kommer dem ändå.

Brian Littrells son är sjuk.

Howie Dorough ska bli pappa i år.

Nick Carter flyter på.

Aj Mclean har börjat dricka igen.


Allt stämmer om det tre första men det börjar nu cirkulera rykten om att Aj har börjat dricka igen efter att ha vart nykter i 5,5 år. Och att detta kan fördröja/försena den nya platan och även turnén som hänger ihop med albumet som ännu inte har ett namn. Jag hoppas att det bara är rykten om Aj har börjat dricka igen för att jag vill inte att han ska ha kämpat så här långt för att brytta ihop igen. Men det ser ut som att det är säkert att mina planer inte krockar med deras kommande album/turné om jag åker i juni. För att de ska ju in i studion igen efter deras Unbreakable tour i Sydamerika under slutet av februari/mars. Men jag kan knappt vänta på det nya matrialet, jag är säker på att det kommer att vara bra.

Av Marie - 30 januari 2009 03:16

Nu har jag tittat på nattens avsnitt av CSI:NY men även filmen som heter Wedding daze och jag har även börjat skriva på en ny låt den börjar så här:

"I was siting on the doorstep

When I saw you leave"

Får se hur den kommer att sluta, men jag vet inte vad jag ska göra av med alla mina låttexter som ligger sparade i datorn. Bara för att jag inte är så bra på att skriva noterna eller rättare sagt jag har aldrig fått lära mig det, så ligger bara texterna och samlar damm. Jag kan räkna noter för att se om de är CDEFGH/BA men sen vet jag inte så mycket om det. Jag har även läst några sidor i boken och det ska jag ta och återgå till nu. Får se hur låten som ännu inte har ett namn slutar och vad som kommer hända med den?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards