I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 4 januari 2009

Av Marie - 4 januari 2009 23:35

Snön knarrar vid varje steg

Domherren ensam i hagen är

Rådjuren går i sakta takt över den snöklädda ängen

Isen ligger tjock över sjön
Endast ugglan är vaken

En ensam stuga står vid viken

Trädkronorna hukar sig under tyngden

Några enstaka snöflingor singlar sakta ner

Ute knarrar husen

Av Marie - 4 januari 2009 19:07

Tiden som är kvar av dagen, ska jag spendera en stund framför tvn när jag ska kolla in veckans avsnitt av Irene Huss: Eldsdansen, sen ska jag ta och läsa lite ur slutet av sista novellsamlingen ur mord på julafton och andra juldeckare. Efter att jag läst ut den boken så ska jag fortsätta med Blocket men jag vet ännu inte om jag redan har läst den boken eller inte, än så länge känner jag inte igen den, och det är ovanligt att jag inte vet om jag har läst en bok eller inte. För om det visar sig att jag har läst den förut så kan jag inte ha vart särsilt medveten om vad jag faktiskt läste. Sen blir det väl några avsnitt ur Sex and the city.


Jag ska även försöka bli klar med renskrivningen av brevet som ska skickas till Usa och som ska bli en del av en större bok som kommer att skickas till Nick Carter. Hm, är det något mer som jag ska göra? Jag ska nog ta och städa lite gran imorgon, och sen är det väl bara att vänta på paketet med väskan ska komma i slutet av veckan. Men jag ska också ta och beställa lite kläder och saker från ellos, inom de kommande veckorna. Jag är funderar att köpa en glasbuddan, fönsterlampan och tavlan föreställandes en orkidé. Sen kanske jag tar och dricker en kopp te, för nu har temperaturen skjunkigt till minus 14 grader. 

Av Marie - 4 januari 2009 18:10

Och så åkte jag ner till centrum idag, och man kan fråga sig varför? Har ni tittat på termometen? Här är det under -11, i alla fall jag hittade inget överkast, så då får det jag ha duga ett tag till eller så får jag köpa ett nytt i framtiden. Det går ju att beställa via nätet också, men jag fick i alla fall tag på två helt rena örngott till de påslakan sett som jag fick i julklapp och som jag nu har bäddat rent med.


Sen tog jag även och köpte ett nytt påslakan och örngott som tillhör samma serie som överkastet. Som går i gråa toner, det kan vara lite kul att byta färg och mönster ibland. Sen hittade vi inte stövlarna eller skorna i några av skobutikerna nere i centrum och inte hjälper det heller att det är rea. Det finns inte många vinterskor kvar som är Eccoskor. Så nu måste man börja bege sig in mot Stockholm för att få tag på skorna, men killmodelen med lågt skaft tycker i alla fall jag är snyggast.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards