I huvudet på Aponi

Alla inlägg under februari 2013

Av Marie - 16 februari 2013 23:44

Hade ju tänkt att skriva lite idag, tog en sovmorgon istället. Vilket jag verkligen behövde så nu kanske insperationen kommer... Tillsammans med lite musik så brukar den komma. Allt blir så mycket roligare med musik, och ibland så får man bara lust att dansa lite för sig själv i nattmörkret. Men annars har jag sett både på Melodivfestivalen och Pluras kök och även läst några sidor ur Rödhake. Sen har jag även kollat på lite webbtv. Men nu ska jag nog ta och återgå till att se om jag kommer igång och skriver några rader i min "bok". Får se vad som händer imorgon, men det klickar i mina fingrar. Jag skulle vilja fotografera lite och jag har ett objekt i tankarna. Men sen börjar det bli dags för att boka böcker till bokrean och sen finns det nog alltid något som dyker upp.

Av Marie - 16 februari 2013 23:31

Nu är det 10 dagar kvar tills All That Echoes släpps och idag hittade jag ett klipp där man får lyssna lite på ett par av låtarna. Åh, vad jag länktar tills jag får lyssna på alla låtarna... En av låtarna från albumet finns låten Hallow talk med, ni kanske har hört den låten tidigare? Det är ledmotivet till tv-serien Bron, som utspelar sig på Öresundsbron. Och i höst kommer den andra säsongen ut... Kan knappt vänta.



Av Marie - 15 februari 2013 23:04

Tog aldrig och lämnade tillbaka biblioteksboken idag, jag var för trött så jag lånade om den i förebyggande syfte så att den inte hinner bli en försenad bok istället. Och så har jag tagit och läst ett par sidor, nu är han på en fest (personalfest) som han helst inte skulle ha velat bli bjuden på, men det lät inte som han hade något val efter att hans chef tvingade honom att gå. Får se hur det slutar? Sen sitter jag och tittar på lite vårkläder, det är både kul och inspirerande. Får se vad jag kan hitta för nytt den här gången? Men ett par saker kommer jag nog att beställa, sen tänkte jag se om jag får insperation till att skiva några rader i helgen? Och så ska jag ta och se några avsnitt CM. Annars finns det nog ett par saker som kommer att hända, hoppas jag men nu är jag riktigt trött.

Av Marie - 14 februari 2013 21:18

Ett hus ska vi ha, ett barn ska vi ha, en bil ska vi ha,
som kan starta och gå!
Nära till en affär med de mesta i!
De du!
Jo du!
Så ska vi ha det!

 

En hund ska vi ha att ge vår kärlek till!
Och möss och fåglar ska vi ha, om vi vill!
Och hummer och gås och pastej till mat!

De du!
Jo du!
Så ska vi ha det!

 

En häst ska vi ha i vårt stall!
Och den finaste säng som kan fås för pengar,
kök och porslin!

De du!
Jo du!
Så ska vi ha det!

 

Men, jo du, jo du, vart ska vi få pengarna ifrån?
Jag är för fattig och du är för sjuk.
Jag är arbetslös och du är utbränd!
De du!
Jo du!
Var ska vi ta det?

 

En dikt jag skrev för många år sedan och som jag hittade av en slump igår.

Av Marie - 14 februari 2013 19:25

Nu har jag nästan gjort allt som jag hade tänkt göra idag, sen har jag också gjort andra saker naturligtvis. Det känns riktigt skönt att få boka av det från listan. Men ännu återstår det lite grejor men Rom byggdes inte på en natt, och jag behöver inte göra allt på en gång. Men jag kan ta titta runt lite på vad det är som kanske ska ges bort/ och vilka böcker som jag är intressarad av i årets bokrea. Under tiden som jag sitter och kolla på lite olika webbtv, i brist på annat. Blev ändra planer så jag får väl ta och försöka ta mig till gymmet på måndag. Men det är inte helt fel det heller. Nu ska jag snart se Ted, får se om jag tycker att den är så rolig som trailen visar.


Av Marie - 13 februari 2013 23:05

Tog äntligen en liten promenad och lämnade in mer än hälften av böckerna som jag lånade sist, ska lämna in den sista i slutet av veckan. Sen planerar jag inte att låna någon ny på ett tag för jag har ett antal böcker att läsa som jag ännu inte har hunnit med bl a för att jag har lånat en del på biblioteket och det är nog dags att läsa dem innan de bara står och samlar damm i någon ensam bokhylla. Men annars har jag ännu inte hunnit med det jag trodde att jag skulle ha gjort idag. Dock vill min mage göra ett inlägg, men jag vet inte vad den sa. Det lätt mer mmh, humm och ehm under några sekunder. Får väl dels göra en del av vad jag tänkt göra idag, imorgon istället men jag hade tänkt göra någonting nu innan dess. Sen måste jag hitta en present också och få den hemskickad och de är nog lika bra och ha gjort den innan denna veckan är över så den hinner fram i tid. Sitter annars och kollar på lite webbtv, hur Trinny & Susannah stylar om Sverige. Vet inte om det är en repris som från i höstas som går i repris igen eller om det är nya avsnitt. Tv4play står det nämligen inte vilket år som de är inspelade, men jag fortsätter ändå att titta, dels ger de tips och dels är det lite intressant och se hur resultater blir?


Får se vad som händer imorgon? Men ett par saker borde ändå hinnas med, som jag tänkte göra idag innan jag bestämde mig för att vara lite mer social fast man töms på energi och dels välja och bestämma vad som jag ska beställa till min nya hobby, som är nog väldigt avspänd.

Av Marie - 12 februari 2013 22:47

Har sett på några avsnitt av Criminal Minds, kommer nog att fortsätta imorgon. Annars finns det lite mer som ska göras imorgon, bla ska jag ta och köpa några nya bh:ar då de jag har inte längre ger mig det stöd jag behöver och jag får lätt ont när jag slavara med bh:n. Då det inte finns något stöd alls. Idag var det semledagen, men jag blev missnöjd har ätit godare semla än den jag åt idag. För stor bulle, mandelmassan hittade man med ett förstoringsglas. Jag har tänkte göra lite saker imorgon, gå förbi biblioteket med någon bok i alla fall och sen får jag se vad som händer. Kanske jag även tar och förhandsbokar böcker inför bokrean, fast jag ännu inte har inte hittat så många böcker som jag vill ha, men hos den lokala bokaffären har jag inte hittat någon. Men det gör inte så mycket, dels är det tungt att bära hem sen börjar min bokhylla att bli välfyld.

Av Marie - 11 februari 2013 23:25

Tog och såg om The lucky one, och jag känner mig så lycklig över att äga den... Ju fler gånger jag ser om den, desto mer känns det som min typ av film. Jag gillar även komedier men den här filmen har bara lite små glimtar av rolig humor då det är en annan typ av film. Nu vet jag inte om jag vill se någon ny film eller om jag ska sätta på en av mina serier istället? Sen får det bli lite läsning på det, nu ska jag gå och välja något...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards