I huvudet på Aponi

Alla inlägg under februari 2013

Av Marie - 7 februari 2013 20:36

Igår så försvann vår internet uppkoppling, då var det inte lika roligt att sitta framför datorn då det enda man ville göra var att surfa runt på en massa sidor. Efter några timmar så kontaktade vi våran internetlevrantör som hävdade att felet låg i våran router/modem för de sa att det inte fanns några störning från dem till vårt uttag, men det kan också bero på ett annat fel. Irriterande när det inte fungerar när det finns så mycket av dagens samhälle som ligger ute på nätet, att kolla en monteringsbeskrivning - ja visst jag det finns ingen internetåterkomst. Men nu har jag packat träningsväskan inför imorgon och så hade jag tänkt ta och kolla in en film. Får ta och göra det som jag hade tänkt göra på nätet (igår) imorgon istället. För idag har jag kollat på ett lite webbtv och spelat lite bl a, och läst lite också.


Sen har jag även tagit och läst mina favorit bloggar.

Av Marie - 5 februari 2013 20:47

Nu tänker jag ta lite te och äta en macka medan jag tittar på veckans brott. Sen ska jag ta och göra klar det sista och sedan bädda sängen, snart är en del av rummet klart. Sen får jag återuppta att plocka och damma imorgon, ska också göra lite annat imorgon som jag orkade inte göra idag. Tyckte att de räckte att hämta ut dalahästen plus ett packet som är en födelsepresent men som jag fick tag på i söndags och som leverades idag, pappa började leta för en månad sedan och hann aldrig fått hem sitt packet innan han avbokade orden. Sitter och dansar till ny musik, kom hem i förra veckan ska ta och lyssna mer på den imorgon...


Sen ska jag ta och rota fram rödhake (boken som jag håller på med) jag tog med mig den idag men jag orkade inte ta och läsa. Dit blev det inget av och hem var jag tvungen att hålla i allt med mina TVÅ armar. Hade jag varit begåvad med flera så kanske jag hade klarat av att läst lite.

Av Marie - 5 februari 2013 19:54

Det finns en sak som jag borde göra eller det finns nog två men just nu orkar jag inte göra något av dem. De ena är att städa och det andra att plocka upp, men jag är så trött efter att jag inte sov så bra i natt utan gick tillslut upp och åkte iväg till Ikea när jag inte kunde somna om. Jag hade tänkt åka iväg men dock inte super trött när jag kom fram, utan lagom utvillad, men det var inte min dag helt enkelt. Men jag kom hem med en hel del, som redan har förändrat mitt rum - till det bättre. Det är ljusare, fast jag inte har mina taklampor tända. Har två takamaturer med två lysrör i varje, som ger ett vit kallt sken förutom att de också ger ett surrande ljud. Något som är riktigt irreterade, då håller man sig till bordslampor i LED ljus. Är både trevligare ljus och 100% tysta. Får se om jag orkar plocka något och damma av runt sängen för att kanske orka bädda rent innan det är dags att sova. Tror att jag kommer sova gott inatt...

Av Marie - 4 februari 2013 23:24

Har tagit det mest lugnt idag, hjälpte till med maten och gjorde gucamole och det tog en stund innan den smakade okej. Tur att man har tabasco av ingen anledning i kylskåpet, då det inte var tillräckligt med citron och vitlök. Sen har jag även läst lite och sett ett webbtv avsnitt, annars har jag spelat en del idag. Såg dock lite mer om kollektionen som jag nämnde för ett par dagar sedan. Den del är snyggt, resten ser inte klokt ut. Men det mesta är bara intressant för framtiden, hoppas att den del finns kvar då och inte utgår ur sortimentet innan dess? Annars får jag se vad som händer imorgon?? Jag har lite planer på vad jag skulle vilja göra, sen får vi se vad som händer?? Men jag såg lite nya snygga kläder som kommit in sedan sist idag när katalogen kom hem. Det var nästan så man fick lust att beställa ett par saker till. Men det får bli en senare fråga, nu hade jag tänkt gå till sängs.

Av Marie - 3 februari 2013 23:32

Har idag hittat en dalahäst som jag såg på skansen ett par dagar förre jul, men då inte köpte utan tog spårvagen och åkte hem. Jag bara älskar gjutjärn, jag gillar känslan men även matrialet. Så när jag hittade dalahästen igen i gjutjärn så var jag bara tvungen att slå till, ville så gärna handla den när jag såg den i fönstret inne på skansenbutiken. Där var den dock dyrare än vad jag nu betalade, 6:- mer än vad hästen + frakt kostade. Men nu kommer den att bli så fint i fönstret eller på hyllan, har inte riktigt bestämt mig för var den ska stå? Den får stå där den ser bäst ut. De hade mer saker i gjutjärn men det får vänta lite, har inte plats att sätta dem på (ljuskronor i taket och adventsljusstake i gjutjärn) I like.


Annars har jag inhandlat en blomma idag, en yuccapalm som nu pryder sin plats. Fast den kommer snart att få en annan plats måste bara inhandla en till lampa först. Det kommer nog att bli snyggt när det är klart.


Sen har jag läst lite grann, men jag har inte hunnit så långt men det tar ett tag att komma in i boken speciellt när det var några månader sedan man började läsa den. Men snart så har jag nog kommit in i den, men det ska nog gå bra. Känns som att jag vill se Walk the line, men det får nog bli en annan dag för nu är jag trött. Hade tänkt göra mer nu, men det känns som att jag kan göra så mycket nu. Så det får jag ta och göra imorgon...

Av Marie - 2 februari 2013 18:27

Det finns ett par saker som händer den här månaden, förutom att en av mina favorit artister släpper nytt album i slutet på månaden. Så firas även semledagen i år också den 12 februari, men det är för goda för att bara ätas då men det får heller inte bli för mycket så att man tröttnar på dem helt. Men ett par stycken under den rätt korta perioden per år som det faktiskt finns semlor att äta, men som Ture Sventon som äter en temla om dagen blir väldigt för mycket. Men sen så är det bara några veckor kvar till bokrean. I år sätter den igång den 26 februari, och snart kan man börja förhandsboka. Det ser ut som att det finns ett par böcker i alla fall som är intressanta i år. Färre än i förra året som det ser ut nu, men det finns ännu inte så många som har lagt upp vilka böcker som finns med på deras bokrea. Men det ska i alla fall bli spännande och se vilka olika böcker som man kan få tag på i år.

Av Marie - 1 februari 2013 23:54

Var tidigare inne och läste i ikeas blogg som är en av dem som jag följer, det finns ett par nyheter som kommer om 2 månader som jag blev lite intresserad av. Undra vad mer som kommer den 1 april? Den som väntar får se, men det lilla man kunde se så fanns det ett par saker som var riktigt fina. Man kan se att mycket av det nya kommer i vårfriska gröna toner. Annars ska jag ta och plocka undan och städa bort det sista av julen innan det blir dags att städa, sen får jag se vad som händer? Har lite lust att uppdatera några saker, kanske en ny blomma eller något annat som jag tänkas hitta??


Sen kan man alltid flytta runt saker som man redan har så att de hamnar på en ny plats, då får man en känsla av att man har något nytt när det står på en plats där det tidigare har stod något annat på. Annars funderar jag på att ge mig ut och fotografera lite, något borde man kunna hitta??

Av Marie - 1 februari 2013 23:07

 


Dagen blev inte som jag hade tänkt, jag hann inte med det jag tänkt göra men det finns alltid något som man kan göra imorgon och så kan man alltid få tid över att fundera på vad man vill ha under tiden. Då får man mer tid att bestämma sig, för jag har bara kommit fram till att jag vill beställa lite saker men inte vad jag vill ha för något. Annars finns det ju naturligtvis andra saker som man också går och funderar på, om man ska slå till eller vänta? Sen finns det andra saker som jag hoppas ha börjat med innan helgen är över. Sen hoppas jag även på att jag ska ha läst en del ur Rödhake och att jag sett någon film i helgen, sen får vi se vilken det blir?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards