I huvudet på Aponi

Alla inlägg under februari 2013

Av Marie - 11 februari 2013 22:49

 

bilder lånade från Ikea


Jag kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst. Vågen känns som en skön sommar eller en semester vecka, men man blir mer begränsad i sina färgval mer än om man väljer skogsgläntan. Vilken skulle du välja?


Premiär skogsglänta 995-: och Premiär våg 995:-


Av Marie - 11 februari 2013 16:47

Satt som bäst och läste tidningen på webben och möts av en liten artikel som får mina ögon att dras dit. Det står något om Backstreet Boys. De ska vara med i en ny dokumentär ny ? de har väl inte varit i en dokumentär tidigare? som kommer runt årskiftet. Det är Stephen Kijak som är filmens skapare. Dokumentärer lär komma under 2014.


Så det händer en del i år kring Bsb. Först är det äntligen 5 st igen, de firar 20 år som artister. Släpper ett nytt album och ger sig ut på turne, och får en egen stjärna i Hollywood: Walk of fame.  Och så tillsist detta. De kommer att ha fullt upp 2013.

Av Marie - 10 februari 2013 23:23

Har jag plockat undan lite idag, det blev aldrig av när jag städade utan då såg jag mest till att det inte fanns något på golvet, men nu börjar det se mindre rörigt runt mig. Det börjar se trevligare ut, med mindre saker framme. Annars har jag sett på lite webbtv som gått under veckan. Och så har jag funderat lite grann, på lite olika saker. Sen ska jag ta och läsa en del imorgon hade jag tänkt. Man kan väl inte titta på film jämnt? Ska ju snöa en del imorgon ? men jag är inte så pigg på det längre. Jag tycker att det har snöat klart och hoppas att allt har smält bort lagom till mars. Så att våren gör sitt intåg runt påsk. Hoppas kan man ju i alla fall göra.

Av Marie - 10 februari 2013 22:41

Hittade efter en hel del letande äntligen Walk the line. Jag äger inte så många filmer, men alla mina filmer står i två st plåtskåp från Ikea och det saknas ljus där så då blir det lite svårare att hitta i hyllorna. Sen när det även att två filmer i ett fodral hjälper inte så mycket heller, då blir det mindre chans att hitta den också. Men nu har jag sett den igen, och den var lika bra andra gången - som det var den första gången jag såg den. Nu har jag lust att se en ny film, men jag vet inte om jag ser om någon eller tar och väljer en ny??

Av Marie - 9 februari 2013 23:54

Har lust att se någon film. Det fanns inte så mycket att se på tv, i filmväg ikväll tycker jag. Men det kommer nog att se slutet imorgon. Sen kanske jag ska se om The lucky one eller älska mig igen imorgon, dels var de bra men  sen blev det strömavbrott vilket störde filmupplevelsen lite grann. Sen är det en kul ursäkt till att se om filmen - speciellt om man gillar den, de hade både något... Annars har jag gjort lite olika saker, dock inte det jag hade tänkt göra igår. Får göra dem någon annan dag istället, då kanske jag också hinner läsa en längre stund än idag. Tror att jag ska ta och titta på lite grejor imorgon, som jag har funderat lite på. Har lust att införskaffa lite mer vårkläder men jag kanske ska vänta lite till innan, snön börjar smälta förgått.

Av Marie - 9 februari 2013 19:42


Jag såg den här filmen igår. Den är så bra, men även sorglig. Ett ungt par råkar ut för en trafikolycka, hon vaknar upp och minns inte att hon i 5 år har spenderat sitt liv med sin man. Allt hon minns har ägt rum innan honom. Han försöker få henne att minnas deras liv tillsammans, hon lever det liv som är vad hon minns. Men det räcker inte att han minns för de bägge, tillslut blir det för mycket när hans fru flörtar med sin f d fästman inför honom....

Av Marie - 8 februari 2013 22:59


Jag gillar verkligen den här låten. Har sett en till film idag som jag fick i födelsepresent för ett par år sedan, Till jordens medelpunkt. Hade kanske tänkt se en till film men jag har ännu inte bestämt mig för vilken det skulle bli i såna fall? Har även kollat in några avsnitt på webbtv och jag har ännu några kvar... Annars har jag läst lite, det händer en hel del men det hoppar tidsmäsigt mellan två olika epoker. Får se vad som händer härnäst? Får se vad man kan hitta på imorgon, finns en hel del som behöver göras och andra som jag inte har gjort på ett tag. Sen finns det ett par saker till som jag funderar på att göra i helgen, men även att plocka undan lite.

Av Marie - 8 februari 2013 22:34


Jag såg den här igår, och den är så bra. Jag gillar den redan och för mig betyder det att jag kommer att se om den fler gånger än en enda. Den har så många bottnar på så många plan och den slutar inte helt som man trodde att den skulle sluta från början. Det här är en film om man gillar romantik på flera olika plan...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards