I huvudet på Aponi

Alla inlägg under augusti 2009

Av Marie - 18 augusti 2009 17:53

Idag var jag nere och utförde lite ärenden, köpte bland annat lite nya pocket, men jag har några ärender kvar nere i centrum, jag kände inte för att lämna in min klocka idag. Det får bli en annan gång. Jag kanske tar och listar upp sen vad böckerna heter, för jag minns inte vad författarna heter. Annars finns det alltid inbunda böcker och läsa och det kom hem ett gäng ny böcker idag, deckare - här ska det läsas. Men det kom ingen ikea katalog idag heller. Jag vill ha något att titta i, så när kommer den? I alla fall så ska jag ta och kolla lite på förhäxad och sen ska jag väl ta och dansa lite också, får se om jag tar och bokar och beställer lite grejer snart. Men först ska jag nog ta och träna lite, sen får jag se.

Av Marie - 17 augusti 2009 21:55

Jag sitter och kollar igenom filmer som ska bokas under hösten, men det känns som att det är något som fattas. Synd att man inte kan boka This is Us än. Jag får väl ta och fundera ut om det är någon mer film jag vill ha då så länge? Eller så får jag vänta att beställa det vid ett senare tillfälle. Höll ju på att glömma Änglar och demoner, hur jag nu lyckades med det? Jag tar dock och sparar Harry Potter, något måste man önska sig i julklapp också. Fast det är ett tag tills dess, men det hindrar inte att börja fundera på vad man vill ha, så man vet på ett ungefär vilka bilder man ska klippa ut och klistra upp på önskelistan. Annars har jag tittat på ett avsitt av Förhäxad, annars har det inte hänt så mycket. Jag går fortfarande och väntar på ikea katalogen ska ramla ner i brevlådan, och jag lär få vänta lite till för den kom ju inte idag. Men imorgon tänker jag gå och titta i butiker, kanske på lite böcker, glass innan jag tar och åker hem igen.

Av Marie - 16 augusti 2009 23:54

Nu sitter jag och spelar lite och väntar tills CSI ska börja, jag har läst en hel del i dag och har nu mindre än hälften kvar att läsa. Den börjar bli riktigt intressant men det känns även som om mördaren ligger flera steg före hela tiden genom att han får reda på spaningsläget. Man undrar hur det då ska sluta, när han vet ungefär hur mycket polisen känner till av vad han har gjort? Annars har jag bara plockat undan lite gran, och sitter och drömmer om hur det skulle kunna se ut på mitt rum med lite saker från ikea, jag är så glad att katalogen kommer i veckan, så att man i lugn och ro kan titta efter saker man vill ha men framför allt behöver.

Av Marie - 16 augusti 2009 18:38

Idag har jag inte gjort så mycket av vad jag planerade att göra igår, jag har mest läst en del ur Tills dess din vrede upphör, annars har jag åkt en tur på landet där åkerfälten var alldeles blåa av blåklint, det var väldigt vackert.Jag kanske ska ta och göra en kraftansträngning nu? Det värkar som att det inte finns något att göra under några timmar nu, och jag har långtråkigt.Jag sitter bara och funderar på vad jag vill ha än att faktiskt ta och göra något fast jag ska ändå ta och kolla på både CSI avsnittet i natt för jag har inte sett något av dem, så lite har jag att se framemot. Men jag ska nog inte ta och dansa idag, jag har inge lust just nu och sen blir det nog försent. Men jag kan alltid ta och läsa lite och städa undan en stund, nu är i alla fall tvätten undan stoppad. Sen ska jag nog ta och boka lite saker som kommer ut under hösten och imorgon kommer ju ikea katalogen. Sen får jag se om jag tar och beställer något mer eller om jag väntar ett tag?

Av Marie - 15 augusti 2009 23:14

Nu har jag ätit kräftor och ostbricka, så nu är jag nästan färdig att spricka men jag är inte riktigt där än, det är bättre att stanna i tid, men det var gott att äta svenska kräftor från Bergsjö, Ullbo? Jag höll nästan ut i 10 minuter med att dansa magdans i Marque och Salsa, får se när jag orkar dansa i 20 minuter, det känns efteråt att man har dansat, men det är en skön känsla. Får se om jag tar och provar att dansa ett annat program imorgon, kanske hjärtat, får se hur det känns? Man kanske blir helt slut sen? Annars ska jag ta och fortsätta städningen imorgon, jag hann städa upp lite gran idag och man börjar kunna skymta mer och mer av mitt skrivbord. Skönt att man kan se någon mödan för jobbet, det börjar snart bli färdig städat på skrivbordet, då får jag väl ta och jobba vidare tills allt är klart. Nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker varva ner, det har vart en händelserik dag. Min moster var förbi med min kusinbarn som jag aldrig tidigare har sett. Hon litade på mig tillräcklig för att lyfta upp och gunga henne lite i hammocken.

Av Marie - 15 augusti 2009 13:02

För cirka en timme sedan hörde jag Straight Through My Heart för första gången på radio, det lät riktigt bra. Kan knappt vänta tills albumet This is Us, kommer, eller till konserten där det nog kommer att bli allsång - i år igen. Kan knappt vänta tills dess, men det finns inget annat att göra än att vänta. Men om en stund ska jag första ta och dansa en stund, kanske läsa några sidor ur boken. Och kanske se något avsnitt av Förhäxad, men annars ska jag ta och äta kräftor, och plocka undan och städa lite gran tror jag. Sen ska jag ta och dansa lite, får se hur mycket och hur länge jag orka hålla på idag? Det är jobbigt att dansa salsa mm. Men det är kul i alla fall.

Av Marie - 14 augusti 2009 22:41

Idag har jag läst en del ur Till dess din vrede upphör av Åsa Larsson, och till förvåning så går det alltid fort att läsa hennes böcker. Jag har redan nu läst en tredje del av boken, men annars har jag dansat en stund och även hunnit med och kolla på några Förhäxad avsnitt. Får se om jag hinner ta en promenad eller dansa lite gran imorgon och fortsätta att städa upp på mitt rum, ibland känns det som att det skulle bli bättre att köpa förvaring för alla sakerna, då skulle det nog gå lättare att städa. När varje sak har sin plats, får se vad det finns för tips och idéer i den kommande Ikea katalogen, för jag behöver verkligen hjälp - det känns snart som problemet växer mig över huvudet, för det ser inte ens ut som trivsamt stöckigt. När jag inte ens tar mig tid att sortera in tvätten i byrårna eller låter andra saker ligga framme. Hoppas jag snart hittar motivationen till att lösa mitt promblem, att jag verkligen hatar att städa. Får se när jag tar tag i att beställa Män som hatar kvinnor, Gossip Girl säsong 2 och Grey´s Anatomy, det känns som ju tidigare desto bättre. Men innan dess ska jag ta och kolla på kvällens CSI.

Av Marie - 13 augusti 2009 21:34

Man äntligen kolla på i Ikea katalogen innan den kommer nästa vecka, jag ska ta och bläddra lite i den innan jag fortsätter att kolla på förhäxad, jag får ta och träna någon annan dag, sen är det ju CSI om cirka 2 timmar. Det finns ju en del som jag skulle vilja ha, och andra saker som jag behöver. Och det finns en hel del fina nyheter, får se när och vad som kommer hem från ikea i år, men jag behöver i alla fall ett nytt skrivbord + dvd skåp sen vill jag helst byta ut den trasiga soffan mot en ny skinnsoffa. Drömma kan man göra i alla fall, det kostar ingenting. Och förstunden hörs ett stilla sommarregn genom det öppna fönstret, det låter så rogivande.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards