I huvudet på Aponi

Alla inlägg under augusti 2009

Av Marie - 13 augusti 2009 19:31

Jag får ta och kolla igenom vilka böcker som jag vill ha, såg nu att inte ens hälften av de böcker jag skulle vilja ha finns som mp3-böcker = nedladdning direkt. Får se vad jag gör åt det, om jag då tar och kollar efter några andra böcker istället som finns som mp3-böcker. Ibland är det så skönt att ladda ner en bok efter betalning och sedan kunna ladda in det i ipoden utan att man måste vänta några dagar tills den kommer och måste vänta på att boken ska laddas in i datorn, nej jag kommer nog sluta köpa ljudböcker och istället välja mp3-böcker det är så mycket smidigare på flera sätt. Om en stund hade jag tänkt ta och kolla klart på Förhäxad igen, får se om jag tar och tränar en stund mellan jag byter skiva för att se de fler avsnitt eller inte?? Annars kanske jag ska ta och boka lite filmer senare idag eller imorgon, så man är säker på att de kommer hem sedan i september och november, men jag såg också igår det känns ibland inte som jag gör så mycket på nätet jag läste om att det i november kommer det första expanisions packet till sims 3, The Sims 3: World adventures eller The Sims 3: Destination Världen, har inte bestämt mig än om jag vill ha den eller inte. Idén påminner om Jorden runt, Asien, Frankrike och Egyptien som man kan åka till och utforska. Men sen kommer ju Änglar och demoner ut i slutet av oktober och Harry Potter någon gång i november. Det känns som att det finns en hel dvd som man vill ha som kommer ut nu i höst, och Män som hatar kvinnor är den första.

Av Marie - 12 augusti 2009 22:10

Jag funderar på att beställa lite nya ljudböcker - igen. En av dem är Hornsgatan och Höstoffer kanske Maskarna på Carmine Street, och sedan har jag inte riktigt bestämt mig. Mer än att det är rätt avkopplande att lyssna på en ljudbok när man inte har möjlighet att läsa en bok, som tex när man är ute och går. Annars har jag en tid nu gått och funderat på vad jag ska ta och köpa till mig själv av en händelse i våras som jag inte trodde att jag skulle göra, och jag tror att jag har hittat vad jag vill ha, ett tag (om ett kort ögonblick) trodde jag att jag ville ha en spelkonsol, fast det har jag nu övergett helt. Så nu funderar jag på att köpa en handväska eller några till smycken, jag har inte funderat helt klart än, men det är kul att ikea katalogen snart kommer.Annars hade jag tänkt ta och kolla i katalogen lite senare när den kommer, men först ska jag ta och kolla in kvällens CSI avsnitt, får se vad som händer idag? Imorgon händer en del saker plus att jag nu har tagit och börjat se om Förhäxad i väntan på Gossip Girl säsong 2 kommer.

Av Marie - 12 augusti 2009 20:34

Jag har äntligen läst klart Inte ens det förlutna av Anna Jansson, och det kändes inte som ett riktigt slut så jag tror att där handlingen tog slut nu, där tar den nya boken vid, som heter Först när givaren är död, men Inte ens det förflutna var spännande till sista sidan, fast jag trodde att jag hade några sidor kvar när jag la den ifrån mig igår, visade sig bara vara en halv sida, men så kan det gå ibland. Men nu tänker jag ta och läsa Till dess din vrede upphör av Åsa Larsson, annars hade jag tänkt och boka lite filmer snart; som Män som hatar kvinnor, Gossip Girl säsong 2 och Grey´s Anatomy säsong 5. Annars hade jag tänkt ta och träna lite imorgon (dansa) och även hinna med att städa av lite gran, jag har upptäckt att jag äger en del saker, förut hade legat saker ovan på. Jag har ju sagt att jag inte gillar att städa, det är mer ett onödigt ont för att slippa bo på en soptip eller i en för den delen om man inte städar som gör att man gör det ibland. Suck, det är synd att det inte grejerna kan städa upp efter sig själv, då skulle det vara mycket roligare, om en del av världen såg ut som hos Harry Potter. Om man bara kunde önska sig lite...

Av Marie - 11 augusti 2009 23:47

Jag har plockat undan och slängt en del idag, man kan inte spara på allt - då vaknar man upp en dag och lever i en soptip. Sen har jag dansat en stund idag, lyssnat på musik och även läst en del. Jag har inte många sidor kvar i boken nu, annars har jag kollat på Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta, det var en väldigt fin film, ett lite sorgligt slut men det slutade ändå lyckligt för dem. Det kommer jag definitivt se om igen.

Av Marie - 11 augusti 2009 18:31


Här kommer de nya bilderna från Videon till Straight Through My Heart, där de spelar vampyrer. Jag såg Nick som vampyr på Twitter för ett par dagar sedan. Men jag undrar fortfarande om det är hans idé till videon eller inte? Han skrev ett manus till Straight Through My Heart videon, enligt AJ men ännu vet ingen om de valde Nicks idé eller inte.

Av Marie - 11 augusti 2009 16:25

Blå tunika 299:-

Grå Cardigan 299:-

Brun sko 699:-

hos ellos


Scarf 2/st för 149:-

Halsband 99:-

Turkos väska 599:-

hos halens


Bilder lånade från ellos och halens.

Jag ville göra något annat, så jag började titta på modet i höst, som tydligen går i blå/plommon, brunt och grått. Det var kul att göra något annat...

Av Marie - 10 augusti 2009 23:39

Kan knappt vänta tills Ikea katalogen kommer, den är jag här om en vecka ungefär. Får se vad den har för nyhet med sig?? Jag sitter och vill ha en massa saker, men ibland tror jag att det är nyttigt att vänta lite och se om man verkligen behöver sakerna och även att man inte tröttar på dem. Fast det är rätt tråkigt också att inte handla allt man ser, tur att man har böcker att läsa, så man kan hålla sig mellan varven. Får se om jag ska ta och titta på snart på en del av det jag vill ha kostar för att se om jag har råd eller inte det är ett annat sett att få sig till att inte handla - fast man vill. Men nu ska jag ta och gå och fundera lite, fika lite och så börjar CSI snart. Bara katalogen kommer snart så har man något att göra.

Av Marie - 10 augusti 2009 22:32


Idag tog jag och gick en promenad och jag har även tagit och dansat en stund idag, jag önskar man var lite mer vig och lite annat så man verkligen kunde hänga med i samma tempo, för närvarande hänger jag inte riktigt med fullt ut, men det är lika roligt för det. Annars har jag legat och läst en stund idag, det finns ju inte så många kvar nu och snart är den ju slut. Undrar hur det ska sluta? Får se om jag tar ochdansar lite mer imorgon och om jag kommer igång med städningen, det skulle vara bra att få det gjort. Sen får jag ta och kolla CSI NY på söndag för jag missade att se den idag. Undrar hur det blir, om de kommer gifta sig eller inte??? Annars är det något timma kvar tills kvällens CSI börjar.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards