I huvudet på Aponi

Alla inlägg under augusti 2009

Av Marie - 9 augusti 2009 21:39

Idag har jag gjort lite olika grejer. Jag har inte på allvar kommit igång med städningen men jag har i alla fall börjat plocka undan, får sen vilken dag jag tar och städar av allt? Annars har jag dansat en stund idag, och det känns verkligen i magmusklerna när man dansar. Det är som man inte använt dem på år och dar, och det har jag väl inte heller, men det är som man upptäcker att man har muskler först när man tar och använder dem. Det är nog bättre att göra flera gånger om dagen tills man är van, än att köra slut så man får riktigt ont, för man känner av musklerna man brukar få håll i, när jag dansar. Det är kul att dansa, men det känns i kroppen. Sen får jag se när jag har tagit och läst ut Inte ens det förflutna av Anna Jansson, jag har nu under 100 sidor kvar av boken, och det är inte många kvar nu.


Tog och läste lite på nickcarter.net och postern som är signerad är - NICKs, den är äkta. Märklig känsla att ha en signerad poster, förut har jag bara haft ett signerat album som de signerade inne på Hovet, och där de alla skrivit sina efternamn också. En del tycker även jag ska ta och rama in postern innan jag hänger upp den. Så för stunden ligger den inne i garderoben i sitt stora kuvert och väntar på att få en ram 40 * 50 cm stor. Får se när den får en ram?? Nick skriver så pennan glöder just nu, han måste nog snart få ont i händerna?

Av Marie - 8 augusti 2009 14:28

Får se om jag får tid över till att träna lite idag? Men annars kanske jag tar och spelar en stund och försöker läsa lite till i boken, jag har kommit till en punkt där boken har blivit spännande igen. Det går upp och ner, med motivationen till att bli klar med boken, för det känns som att alla deras liv är så meningslöst - det slutar så meningslöst. Jag tror att min nästa bok, kommer bli den senaste av Åsa Larsson, Till dess vrede ..... något. Sen får jag se hur denna dag slutar? Det är i alla fall inte riktigt lika kvaft som igår, men det verkar varmt ute, inte för att jag har kollat än, men det ser ut som att det är varmt ute. Man kanske ska gå ut en stund? Imorgon har jag tänkt ta och städa mitt rum, det börjar bli dags - igen.

Av Marie - 7 augusti 2009 20:00

Boken jag håller på att läsa Inte ens det förflutna av Anna Jansson kan man dra paralleller till Tio små negerpojkar eller som den heter nu Och så var de bara en av Agatha Christie. Personerna befinner sig ensamma på en ö, och en efter en försvinner de, hittas döda eller skadade. Det går lite trögt att läsa den just nu, för att det är rätt kvaft ute, som gör att i alla fall jag har lite svårt att konsentrera mig. Annars har jag ätit tacos och tittat lite på tv, ska se om jag ska ta och kolla på en film strax? Och om jag hinner dansa en stund imorgon innan vi får besök? Önska kan man ju alltid. Sen får jag se om jag tar och tittar på CSI, och snart börjar CSI NY igen, rättare sagt på måndag länktar redan nu, två stycken på labbet väntar ju barn tillsammans. Annars får jag se vad som händer, jag går ju och funderar över lite saker, och en av grejerna såg jag när jag hämtade ut biljetterna idag. Strax innan jag sprang på min kusin, ibland är världen bra liten.

Av Marie - 7 augusti 2009 15:11

Nu har jag beställt Bsb biljetter och hämtat ut dem, så nu sitter jag bara och väntar tills det är dags för att ge sig iväg. Det är nästan så man vill dansa hela vägen in till Stockholm, fast nu tänker jag inte göra det, men jag är så glad att jag den här gången hamnade rätt nära scenen. A9 rad 15, det är i alla fall bättre än förra gången. Läste just Nicks blogg från nickcarter.net, och showen kommer att bli så cool, det kommer finnas en del från Mellennium touren som de kommer att ha med på This is us touren. Mer säger jag inte om det, förutom att Brian gjorde rätt roliga danssteg. Åh, och tydligen börjar de spela in videon till STHM idag, STRAIGHT THROUGH MY HEART. Kan knappt vänta tills den kommer, den kommer bli så cool för AJ har sagt att den kommer bli som en liten mini film och de har tre manus att välja mellan och Nick har skrivit ett av dem, får se vilken de väljer och hur den kommer att bli...

Av Marie - 6 augusti 2009 22:24

Jag har inte tagit en promenad idag, inte heller har jag dansat något idag, det känns inte som jag har gjort något alls. I alla fall inget som jag brukar göra, men imorgon kan det hända att jag åker ner till centrum igen, finns inte så mycket annat att göra. Och ibland får man ta och hitta på något. Det finns så mycket som jag vill ha, som bara kostar pengar. Jag kommer nog inte ens att göra/köpa hälften av det jag vill ha men lite av det tänker jag ändå ta och skaffa mig. Men kamera är i alla fall en av sakerna, som jag vill ha bla för den stundande konserten och då jag tror att bilderna från konserten kan bli så mycket bättre med en ny kamera med längre zoom. Sen får jag ta och fundera lite ikea katalogen kommer tydligen inte förens i vecka 34, så det är lite drygt 1,5 vecka dit. Jag skulle faktiskt ha lyssnat på Rix top 6 kl 6, men jag satte aldrig på radion innan jag tog och började bläddra lite i en tidning istället. Så jag glömde alldeles bort att lyssna, jag har inte ens hört låten på radio än, och den ska tydligen spelas ofta, men jag har inte lyssnat på radion på hela veckan - än. Det är så typiskt att de inte kom in på listan.

Av Marie - 6 augusti 2009 13:55

Jag blev så lycklig idag. Nu gör det inte så mycket att jag vaknade och hade ont i mitt vänstra skulderblad - igen. För jag har fått post, ändå från USA. Kommer ni ihåg när jag skrev om att jag blev medlem i nickcarter.net den 16 juli, postern som är signerad fick jag idag. Postern ser ut så här med en autograf på, som är i storlek A3. Bilden är tryckt men det är inte autografen, och jag förmodar att han bara signerar ett par gånger i månaden, för min adress är handtextad, och det har aldrig tidigare hänt, pga av i det här fallet 2 Ä. Texten är blandad med Germaler och versaler och jag har fått för mig att det är Nick själv som har skrivit av min adress. Så nu tänker jag även ta och spara kuveret, utifall att...

Av Marie - 5 augusti 2009 22:00

Nu händer det grejer (om man är Bsb fan) från och med imorgon är singeln Straight Through My Heart med och utmanar på rix 6 kl 6, sen släpps biljetterna till hovet från med den 7/8 kl 9.00, nu när jag fått det avklarat...


Jag kom iväg ner till centrumet idag, men när jag väl var där så gjorde jag inte så mycket. Köpte två tavelramar, dels till bilden som jag beskrev tidigare och sen köpte jag en att i reserv, om jag nu någonsin får en bild att sätta in där? Sen gick jag och handlade, och missade bussen, då tog jag och gick tillbaka och köpte ett bäddset som jag kollade på innan jag gick och köpte tavelramarna, sen tog jag och promenerade ner till busstationen. Annars har jag försökt ta och lära mig några av dansstegen till dvd, som jag fick hem igår. Men det är kul, förutom att det känns som jag aldrig kommer lära mig stegen, det är flera timmar med olika steg, och visa kan jag inte göra pga för kraftiga lår. Får se om det blir bättre med dem efter man börjat sätta gång och dansa på allvar?? Annars ska jag se om jag hinner börja titta på en film innan kvällens CSI börjar?? Får se vad som händer imorgon?? Snart borde väl ikea katalogen komma, eller?? Åh, jag höll på att glömma korten kom idag, dem som jag beställde efter i torsdags kl 22.00 kom hem mitt på dan idag. Snacka om snabb leverans! Hm, undra vilken film jag ska ta och kolla in nu?

Av Marie - 4 augusti 2009 20:03

Såg nyss bilder från Gossip Girl säsong 3 som de tydligen började spela in i veckan. Det känns trygt att det kommer ännu en säsong av GG, när man väl börjat följa en serie vill man helst inte att den ska läggas ner. Sen har jag provat att dansa lite idag, det gick så där. Jag tror jag måste ta titta på stegen och rörelserna innan jag tänker pröva att dansa samtidigt som dvd, men det var roligt, speciellt när man inte dansade fel. Jag har sett ett par videos från Bsb photoshoot som går att se om man är medlem på fancluben, och jag kan bara säga att, albumet, och posters mm kommer att bli rätt grymma.Får se om jag tar och börjar kolla på säsong 2 av Grey´s eller börjar om från början med Förhäxad eller om jag börjar kolla på någon film idag? För jag är lite sugen på att se en film, det var ett tag sen jag såg en jag tidigare aldrig har sett. Annars har jag promenerat idag, men jag tror att jag ska komma igång med dansen också, då blir jag aktiv under en längre period varje dag, och då kanske det går lite lättare att gå ner i vikt?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards