I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 2 februari 2009

Av Marie - 2 februari 2009 23:44

Idag har jag spenderat delvis genom att bestämma vad för kläder jag ska beställa för att ha med på semesten. De går i röda och brunatoner, vad som däremot är svårare är att veta vilken storlek jag kommer att ha då om jag beställer dem nu? Jag kanske ska vänta några dagar med att gissa min storlek genom att ha is i magen, jag behöver ju inte göra beställningen förens i mitten av månaden i alla fall, men jag är redan nu rätt klar över vad jag skulle vilja ha på mig.

Jag är också snart färdig med boken, De utvalda. Nu gäller det bara att bestämma sig för nästa bok, kanske att jag beslutar mig för att läsa + boken redan nu fast jag inte har en aning om vilken den kommer att bli? Det får jag nog fundera vidare på. Jag får nog ta och beställa kameran i slutat av månaden, för att testa hur den fungerar innan vi åker utomlands. Men den dagen är inte idag.

Av Marie - 2 februari 2009 22:05

Det var jätteroligt att läsa alla kommentarer, när jag loggade in nu idag. Jag ska försöka svara på frågorna här, istället för att kommentera dem tillbaks. Jag älskar att läsa alla min kommentarer, då få jag får. Det är kul att läsa något emellanåt och inte bara skriva.


Angående filmen Vi hade i alla fall tur med vädret - igen, som jag inte hade möjlighet att se. Tror jag nog att jag kommer att få se, jag tror att den kommer att vissas på planet om inte annat.


En annan fråga var om jag har läst Pepparkakshuset av Cain Gerhardsen? Som tydligen är den första tänkt i en serie, det visste jag inte om. Men jag har Pepparkakshuset, jag har dock inte läst den än.


I juni innan skolorna slutar åker jag till Kanarieöarna - igen. Det är 4 år sedan sist jag var där. Och jag kommer ta många bilder därifrån som jag sedan kommer att lägga ut här. Måste bara ta och handla kameran först.

Av Marie - 2 februari 2009 02:28

Jag sitter och kollar igenom vad jag skulle tänkas vilja beställa ur taxfree sortimenten när vi åker utomlands, men det finns så mycket att välja på. Nya solglasögon kan vara bra att ha, då de jag har kollat in, Caroline Herrera tänker en del av sidoljuset som jag också besväras av. Sen tror jag att jag ska ta och inhandla en klocka som är stilren när jag ändå ska utomlands. Jag får nog ta en funderar till men även på ett par andra saker, det är nog bra att börja fundera redan nu så man har en bild över hur mycket man kan tänkas att det skulle kunna kosta och om det är värt mödan? Just nu står det mellan två märken.

Jag får ta och fundera ett tag till och se om det finns någonting att läsa om märkerna, för att på den vägen kunna skilja dem åt. Föresten gick jag aldrig på bion, utan jag tog bla och läste en del samt spelade CSI:NY, men nu ska jag ta och krypa till kojs. Godnatt.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards