I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Marie - 3 februari 2009 23:26

Det är helt galet snart är det 15 dagar tills The Sims 3 kommer ut, minutrarna bara tickar och går och snart är det verklighet. När jag hämtar in det från brevlådan och det är äntligen på gång, det är nästan som man vill dansa. Jag sa nästan, för jag har inte lust att göra det just nu. Sen orkade jag bara dammsuga idag, men jag tyckte faktiskt att det var rätt okej att jag inte fortsatte och träna för att jag var faktiskt ute och gick. Det får jag helt enkelt ta och göra imorgon, och om jag får lust kan jag ju alltid åka ner en tur till centrum. Men jag får se vad jag orkar och har lust med. Just nu märker jag av att jag har fuskat när jag har duschat på sistonde, ni kanske minns att jag köpte ekologiskt hårvårdsprodukter tidigare? För att testa om det fick mina eksem att bli bättre. Grejen var att det försvann från mina händer och kinder + hårbotten, men sen så tänkte jag att jag skulle använda upp det jag hade kvar för att göra slut på dem, så nu har eksemerna kommit tillbaka. Så nu funderar jag på att skicka alla shampoon, balsam mm som inte är ekologiska = eksem som kliar. För jag kan inte leva så här, det har blivit en ond cirkel som förnyas efter varje gång man använt "fel" sort som innehåller för mig helt galet fel ämnen. Sen ska jag ta och finkamma kläderna jag vill ha från katalogerna och ta och börja läsa på boken som jag startade med idag. Förhoppningsvis blir den inte lika långrandig som min förra bok, som var bra men det tog bara så lång tid att komma tillslutet.

Av Marie - 3 februari 2009 14:46

Jag har hittills hunnit med en hel del mot vad jag vanligen har hunnit med vid den här tiden. Jag har till och med vart ute på promenad, fast det var några timmar sedan nu så var det skönt att promenera i solen med solglasögon, dem får man inte glömma måste skydda ögonen. Det var dock lite halt för min smak. Jag har också äntligen läst ut De utvalda och ska börja läsa Vilospår av Sue Grafton. Och jag tror även att jag kommer att städa idag vilket betyder att jag förmodligen kommer att träna pilates idag, och det fast jag har sovit mindre idag än igår. Men å andra sidan så har jag ätit frukost idag. Det kom även hem fler postorderkataloger med kläder idag, och nu tänker jag dela upp dem efter vad jag vill ha mot i vilken butik/internetbuktik dem kommer ifrån. Får se när jag börjar att läsa i den nya boken idag samt när jag städat klart mitt rum och börjat att träna för andra gången idag. Men det kommer lite senare idag...

Av Marie - 3 februari 2009 00:41

Vi - hela familjen kommer att åka ner till Kanarieöarna, och det kommer mer information om hur det är när jag väl ha installerat mig därnere (kommer kunna blogga från hotellet) men inte med åäö. Men det är ett tag fram till dess, dock har hotellet SVT europa, om man vi hänga med vad som händer här hemma. Mer beskrivningar, om hur det var och vad jag gjorde samt bilder kommer att läggas upp efter att jag har kommit hem. Men det är ett bra ställa att åka till om man gillar att surfa, klättra i berg mm. Jag gillar mer att fotografera och det finns en mängd saker att utforska och ta foto på då det finns mycket att se och uppleva där. Jag har som sagt redan vart där en gång, men då ägde jag ingen digitalkamera :D så dem minnerna finns inte bevarade på bild. Det enda nackdelen med öarna förutom att det tar ett tag att komma dit - 6 timmar, så finns det kakelakor. De ser inte så trevliga ut, och jag har bara sett dem just på kanarieöarna fast jag vart utomlands i delar av Spanien och Portugal förut. Men denna gång ska vi befinna oss i en annan by mot förra gången, och jag hoppas att det ska finnas mindre kakelackor där. Men sedan vet jag inte så mycket nu vad som kommer att hända där nere nu, för detta är några månader i förväg. Dock ska jag åka utomlands i år, det är mer än jag gjorde förra året. Då det inte blev av för min del.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards