I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Marie - 22 februari 2009 23:20

Det går rätt trökt att läsa Knackarna av Stephen King och jag tror att jag ska börja att börja läsa en annan bok istället, vilken vet jag inte just nu? Men om en stund ska jag ta och se om jag ska se någon film och fika lite, för imorgon städa rummet så det är klart innan böckerna från bokrean kommer hem. Det finns en del som ska göras, så det är nog lika bra att få en del av det gjort redan nu. Jag ska fortsätta att fundera, men snart skulle jag vilja ta och åka kryssning igen, det är ett tag sedan sist men man kan ju alltid drömma. Kan ju se om det finns annat att göra nere i centrum när man ändå är där pga bokrean på tisdag. Alltid kan man göra något mer. Det gick rätt lugnt till igår för min del, jag blev aldrig propmätt, tur det för då får jag väldigt ont i magen. Men oftas vet jag hur mycket av vad jag klarar av innan det tar stopp, så det är länge sedan jag var propmätt. För det står mig upp i halsen, på mer än ett sätt.  

Av Marie - 22 februari 2009 18:09

Tänka sig att all den här faktan är sann.


1 Människan har till 35 procent samma gener som en påsklilja.

2 Om det fanns ett sätt att krama ur tomrummet som finns i vår kropps atomer skulle hela mänskligheten rymmas i ett utrymme litet som en sockerbit.

3 1938 var Adolf Hitler en av de nominerade till Nobels fredspris. - Tur att han inte fick det.

4 Två tredjedelar av jordens befolkning har aldrig sett snö.

5 Eiffeltornet blir drygt 15 centimeter högre på sommaren än på vintern.

6 Under en genomsnittlig dag har 3,3 procent av jordens befolkning sex enligt WHO. - Hur vet dem det?

7 Om alla Legobitar i världen delades ut till alla människor på jorden skulle alla få 30 bitar var.

8 Nya Wembley stadium i London är den byggnad i världen som har flest toaletter: 2600 stycken. - Tänk att få städa dem under en dag.

9 Bill Gates får 4 miljoner mejl om dagen. - Tror du på att han orkar läsa och besvara dem alla??

10 Det finns dubbelt så många kycklingar som det finns människor på jorden. - Vem hade kunnat gissa det??

11 Flygindustrin uppskattar att ungefär 8000 väskor om dagen skickas till fel destination. - Det blir många väskor på ett år.

12 Bara två procent av den energi som alstras i en glödlampa blir ljus, resten blir värme.

13 30 000 till 80 000 mereoriter landar på jorden varje år. - Det är en hel del.

14 Sex av tio Porschar som någonsin byggts rullar fortfarande på vägarna, hävdar tillverkaren. - Hur vet de att det inte har skottas??

15 95 procent av alla arkiverade dokument förblir arkiverade för alltid.

Av Marie - 22 februari 2009 02:07

Jag har tagit en liten paus i tittandet i filmen för att jag började att frysa, eller det drog i alla fall om ryggen, jag kan inte sova utan att fönstret är öppet - det går väl om jag måste men jag sover inge bra då. Så jag gick ner för att hämta en kofta och då fastnade jag här en stund. Jag ska dock snart gå upp igen, för att titta klart innan jag går och lägger mig. Men jag har nu beställt mina böcker via nätet som inte fanns med i min lokala bokhandel för några timmar sedan, jag passade på att även skicka med några filmer - Philadelphia och One more kiss, men även lite ny musik i form av Coldplay och Pinks nya, det var nersänkt pris. Men jag passade även på att boka ett spel och en annan skiva, Kelly Clarkson som kommer i mitten av nästa månad. Får se om jag ta och beställer hem några nya mp3 böcker snart, som man kan ha i iPoden och ligga och lyssna på. Får ta och gå igenom vilka som är intressanta att handla och sedan ladda ner framöver.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards