I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 16 februari 2009

Av Marie - 16 februari 2009 23:50

Nu är det bara några få minuter kvar till midnatt och jag har idag bla köpt Ben & Jerry, ONE Cheesecake Brownie och Caramel Chew Chew. Caramel Chew Chew påminner en hel del som center fast de är lite mindre och inte lika kladdiga, det själva glassen som står för kola smaken i dem. Båda är goda, men hoppas att det snart ska komma in någon ny smak, bara för att omväxling förnöjder men de får inte ta mina favoriter som de gjorde förra året. Sen har jag upptäckt att det inte finns så många böcker om ens någon i den lokala bokhandeln som jag är intresserad av, så det lutar nog åt att jag beställer allt via nätet, för det fanns en men den var pappa också instresserad av och det är onödigt med dubbletter. Och nu har jag kommit halvvägs in i Peppakakshuset och den är bra, men återblickarna är lite sega i alla fall i början, får se vad fortsättningen Mamma, Pappa och Barn handlar om??

Av Marie - 16 februari 2009 22:47

Det visade sig att jag inte var på något vidare bra shoppinghumör idag, jag gick och köpte min glass och åkte i stort sätt hem, fast jag missade bussen - två gånger innan jag tillslut kom på den. Jag funderade att köpa en bok om kanarieöarna innan jag trodde att jag skulle hinna till bussen. Det enda positiva är att jag inte gjorde av med några pengar, men jag får se när jag hittar något som jag vill ha. Jag såg dock ett snyggt datorväska eller mer som datafodral på accessora, för en stund sedan problemet är bara att jag inte har en laptop. Men drömma det är fullt möjligt. Men jag skulle gärna vilja ha en apple laptop, att sitta och skriva med, skulle kunna använda pengarna som jag satte in idag till en del av summan. Synd bara att det inte går att tömma spargrisen i en automat som "fixar" in pengarna på mitt konto, då skulle man slippa vänta på ens tur. Men min bank här har inte en sådan apparat men man kan alltid önska, i alla fall inte där jag bor. Nu önskar jag, men jag tror i alla fall inte att min önskan uppfylls.

Av Marie - 16 februari 2009 15:29

Gud så irreterad jag var för några timmar sedan då jag satt på bussen hem. Först missade jag bussen, men det är väl inte hela världen när de på dagtid går 4 gånger i timmen, nej det jag blev förbannad på var att se människor som plankar. Varför ska jag betala för dem? Inte tycker jag det är billigt att åka kommunalt men jag plankar inte för det. Han kunde också köpa biljetter som alla andra. Nej, han smet in i mellandörren och gick och satt sig och väntade på att "hans taxi" skulle köra honom hem. Fast i en taxi skulle han ha fått betala, jag har vart med om att chaufförer stängt av bussen tills plankare gått av, men den tiden kanske är förbi?? Nu orkar de inte säga ifrån och godtar att de plankar för att det går fortast. De får snart sätta in spårvagnar med spärrar som de redan har vid pendel och tunnelbane paronger är jag rädd för att helt bli av med plankningen, men jag blir i alla fall förbannad, för det är detta jag är med och betalar när jag köper min biljett. Pengarna går till annat än nya bussar och tåg för vissa ska åka gratis, jag kommer då aldrig att åka gratis fast man ibland får lust för man blir så arg.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards