I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Marie - 8 februari 2009 22:59

Malin gick nerför trappan och var på väg hem efter skolan, Pederik hade hon inte sett så mycket av de senaste veckorna efter att han visade sina känslor i trappan. Så hon hade ingen för närvarande att vara med efter skolan, hon gjorde bara sina läxor och jobbade extra i sin systers butik. Hon hade ju ingen direkt vän förutom Pederik och när inte han heller hade tid för henne, då hade hon ingen. Visst träffades dem i skolan, men det var också allt. Hon avundades dem inte lyckan över att ha hittat varandra men hon kände en saknat att inte få ha någon så pass nära själv. Han uppmuntrade henne men ändå fanns det ingen som hade hittills intresserat henne eller så var hon för kräsen som Pederik ibland skämtade med henne om, men hon visste aldrig om han menade allvar med det eller inte? Hon hade en gång i tiden haft känslor för honom men vad skulle hon med dem till när de inte var besvarade? Det var inte som om hon var kräsen hela tiden utan det hade byggts på eftersom ingen var intresserad och hade sårat hennes vingar, så hade drömmen om den perfekta killen skapats sedan att ingen passade in i ramen det var en annan och mycket svårare fråga. Om hon hade gjort det medvetet eller inte.

***

Rufus Rigorini stod utanför sitt jobb och kände solens strålar mot ansiktet. Det var en härlig vår dag. När han vände sig om för att gå in fick han en skymt av Jessika van der Kvast, mamma till hans sons flickvän komma emot honom. De hade en gång för hundra år sedan haft ett förhållandet som rann ut i sanden annars skulle Pederik och Adien vart syskon idag. Och han visste inte hur han skulle tolka det att få se henne så här tidigt på morgonen, innan lunch men det kunde inte vara ett gott tecken det var då en sak som var säker...


Nu har vi fått syn på att allt inte är så fredligt mellan van der Kvast och herr Rigorini, men vad jag kan se det så ser det ut att vara något på gång. Vi får se vad som hände härnäst.

xoxo GossIp WomAn

Av Marie - 8 februari 2009 22:17

Nu har jag ätit min andra kondis semla, men jag har även ätit en varuhus semla som inte bakats på plats, och jag måste säga att jag älskar kondis semlan i år, inte bara för den som är inte är bakad på plats inte smakar något i jämförelse eller jo det också, men mandelmassan har i år bitar av nötter i och jag har nu upptäckt att jag gillar när den är lite grov och inte slätt helt igenom det gör att man får mer att tugga. Sen såg jag lite av På smällen innan cdromen började hacka, så då gick jag hit istället. Inatt såg jag på Lilla kyckligen som är så rolig, jag skrattar varje gång jag ser den. Och första gången var på flygplanet ner till Portugal, jag sitter med hörlurar och skrattar och resten av plantet som inte har hörlurar de - ja hör mig skratta filmen igenom. Gud, vad jag älskar komedier. Men nu är jag nästan bestämt mig för att skicka efter halva beställning av vad jag vill ha med mig på kanarieöarna och vänta med den andra, av flera anledningar. Annars ska jag försöka läsa ut min bok så snart som möjligt så jag kan välja veckans bok, som förmodligen kommer att bli Där regnbågen slutar av Cecelia Ahern. Kanske tar och börjar skriver korta bokrecensioner om det böcker som jag tycker är riktigt bra framöver.

Av Marie - 8 februari 2009 16:41

Här är en bild på smyckerna jag funderar på att köpa. Två av dem, örhängerna som ser ut som en droppe och blomma finns på accessora och kostar de droppfrormade 745:- och blommorna 895:- de övriga smyckerna finns på alltsomglimmrar. De gula örhängerna 795:- övriga 695:- det runda hängsmycket 1195:- och blomman 1295:-

Av Marie - 8 februari 2009 14:45

Förstod någon hur den internationella juryn, fungerar? Snälla, snälla med Caroline af Ugglas hamnade ju både i andra chansen och blev också juryn val. Vad betyder det? Är hon både med i Globen och Andra chansen? Jag tycker att det är röriga regler som inte gicks igenom ordentligt, och skämten igår var inte ett dugg roliga. Jag skrattade lika många gånger som i fjol - inga alls. Sen har jag snart läst ut Villospår som är BRA, och som tyvärr går mot sitt slut med raska steg. Lite senare kommer jag att äta min tredje semla i år, men det kommer ändå att bli en också på fettisdagen, men det är några veckor kvar dit och vem orkar vänta? Sen går jag och funderar på saker som vanligt, men nu funderar jag mer en vanligt så att jag blir så trött i huvudet att jag sover lite längre en vanligt. Men kroppen behöver väl det annars skulle den väl gå upp mycket tidigare? Just nu sitter jag och funderar om jag ska ta och skricka efter några nya smycken, jag får nog ta och sitta och fundera på det ett tag till.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards